Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XVI zimowo;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-30, 14:44   #2186
Milva2020
Raczkowanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
aaa, nie lubimy takich osób jak Twoja bratowa
a reakcją taty się nie przejmuj - mężczyźni w ogóle zaczynamy opisywać to swoje włosomaniactwo jako jakieś grube uzależnienie...

co do szybszego przetłuszczania się - fakt, ogrzewanie tutaj może grać dużą rolę. a czapkę panna nosi? bo to też swoje może robić.
co do włosomaniactwa to fakt, zachowuję się jak nastolatka ukrywająca papierosy przed rodzicami

czapy nie noszę, jestem anty

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
jeszcze pytanie do dziewczyn, które stosowały kurację Jantarową - już po 3 tygodniach widać jakieś efekty? babyhair, przyrost? czy trzeba poczekać dłużej?
ja bardzo miło wspominam Jantar, były efekty, zwłaszcza w postaci bejbi herów
tak btw chyba powrócę niedługo do niego, zobaczę jak działa na mnie po takim czasie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
ja stosuję metodę 'kitkowo-skarpetkową'- wiążę włosy w kucyk, w samą kitkę wcieram Artiste, kładę na to olej, zwijam w ślimaczka, wiążę dla pewności jeszcze jedną gumką i nakładam na ten koczek skarpetkę.

Tym sposobem skalpu nie tykam, mogę się po łóżku rzucać jak rasowy epileptyk, a poduszka czysta.
dobry patent, muszę wypróbować bo chłopak narzeka, że jak śpimy, to dostaje po twarzy naolejowanym warkoczem

Cytat:
Napisane przez kreconowlosa Pokaż wiadomość
patrzył na słodycze

ten wzmacniający Agafii mam, ale u mnie nie zahamował zbytnio wypadania
mój jak widzi słodycze, to przestaje oddychać i woda mu cieknie z nosa

mam ten tonik wzmacniający i faktycznie tyłka nie urywa, żadnych efektów po niem nie widzę za to tonik na wypadanie to moja ulubiona wcierka, super się sprawdza, u mnie hamuje wypadanie i przyspiesza porost, a zapach

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe, że chodzi o ogrzewanie - sama myłam włosy luźno co 3, a nawet 4 dni, a teraz co dwa musowo. A jak nie domyję to i codziennie
dzięki za odpowiedź