|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2161 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 670
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Nie mog³am znale¼æ opcji samowyzwalacza w aparacie... mo¿liwe by to by³o, ¿e jej nie ma? :P jednak wysz³o co¶ wyra¼niejszego i wstawiê porównanie z pocz±tków pielêgnacji, z wrze¶nia
![]() po 2. u¿yciu stwierdzam - fajna ta Oleo aczkolwiek wczoraj koñce po niej mia³am bardzo pofalowane, a dzi¶ tak samo czesa³am tylko przed suszeniem i fal nie widaæ
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() a reakcj± taty siê nie przejmuj - mê¿czy¼ni w ogóle zaczynamy opisywaæ to swoje w³osomaniactwo jako jakie¶ grube uzale¿nienie... co do szybszego przet³uszczania siê - fakt, ogrzewanie tutaj mo¿e graæ du¿± rolê. a czapkê panna nosi? bo to te¿ swoje mo¿e robiæ.
|
|
#2163 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeszcze pytanie do dziewczyn, które stosowa³y kuracjê Jantarow± - ju¿ po 3 tygodniach widaæ jakie¶ efekty? babyhair, przyrost? czy trzeba poczekaæ d³u¿ej? visionAM - i co, by³y odpowiedzi na cefa³ki?
16.07 - 37 11.11 - 41 Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2012-12-30 o 13:57 |
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Cytat:
Ok, wróci³am z zakupów, w sumie nie poszala³am, jedna koszula do pracy, szal, kolczyki, bransoletka Say-hello nie wiem czy w iglocie s± wyprzeda¿e, ja kupi³am cienie po normalnych cenach czyli 10 za okr±g³y wk³ad. Mia³am kupiæ jeden cieñ który mi siê skoñczy³ (pierwszy raz w ¿yciu skoñczy³am jaki¶ cieñ ![]() Co do paletek iglota, to kiedy¶ mieli tak± promocjê ¿e przy zakupie jednego cienia mo¿na by³o nabyæ za 10 z³ tak± fajn± wiêksz± paletkê, TAK¡ jest bez przek³adek ale mie¶ci chyba z 12 okr±g³ych wk³adów, a normalnie z przek³adkami to chyba trójka jest za 10, z tym ¿e nie wiem czy nadal tak jest bo ja tak kupi³am chyba z pó³tora roku temu. Ale mam jedn± nieu¿ywan±, która raczej mi siê nie przyda (na szczê¶cie przystopowa³am z cieniami bo w sumie malujê siê g³ównie br±zami wiêc po co mi multum kolorów) wiêc jakby¶ mia³a ochotê to mogê ci j± wys³aæ bo u mnie i tak le¿y gdzie¶ w szufladzie niepotrzebna |
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w³a¶nie wypróbowa³am kakao jako suchy szampon, bo mam zamiar przetrzymaæ 3 dni do jutra, co by na sylwestra mieæ fajne w³osy. chyba dzia³a ![]() niestety, trzepi±c g³ow± nad umywalk± zauwa¿y³am te¿ spadaj±ce bia³e p³atki... po czym ³upie¿ siê schowa³ jak tylko zaczê³am przegl±daæ w³osy. ech, a my¶la³am ju¿, ¿e od czasu pielêgnacji zupe³nie da³ sobie spokój inna sprawa, ¿e przez ca³y grudzieñ potê¿nie rypa³am skalp SLS, dopiero niedawno wróci³am do BD...
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
W koñcu was nadrobi³am, prawie 30 stron
Ile ³adnych w³osów siê tu przewinê³o Moim ostatnim hitem jest maska zamówiona na bioarpie: http://bioarp.pl/pl/p/Domowe-recepty...w-tlustych/270 przed³u¿a mi trochê ¶wie¿o¶æ w³osów
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#2168 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Cytat:
Babyhair <3 Jak go odstawi³am na miesi±c, to tak jakby ucich³o. Potem do niego wróci³am i znów pojawi³ siê ¶liczny je¿yk na g³owie |
||
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
Sony DSC-H50 ?---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- za³±cz aparat i naci¶nij tym kó³eczkiem w dó³, powiedz mi co Ci tam wy¶wietli³o
Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2012-12-30 o 14:10 |
|
|
|
|
#2170 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
Tym sposobem skalpu nie tykam, mogê siê po ³ó¿ku rzucaæ jak rasowy epileptyk, a poduszka czysta. ![]() Cytat:
).Cytat:
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
ko³o wy¶wietlacza masz to kó³eczko, naci¶nij na dó³, chyba tam, ale dla pewno¶ci napisz mi co Ci sie wy¶wietli³o
|
|
|
|
#2173 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
patrzy³ na s³odycze
ten wzmacniaj±cy Agafii mam, ale u mnie nie zahamowa³ zbytnio wypadania ![]() Cytat:
sama muszê zrobiæ jutro zdjêcia do aktualizacji, bo wracam dzi¶ do Poznania, a aparat w³a¶nie tam zosta³
|
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
|
|
#2175 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 805
|
Cytat:
)Ale ¶wietnie siê sprawdza zwyk³a m±ka. Ja mam czarne w³osy teraz, po m±ce robi± siê mo¿e trochê bardziej szarawe/popielato-czarne, ale wygl±daj± w porz±dku
|
|
#2177 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Chyba ¿e na urodzinki od brata poproszê ![]() Bo w styczniu nic nie kupujê |
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, kolejne pytanie ode mnie na dzisiaj: bratek robi co¶ fajnego z w³osami? bo ³ykam teraz tabletki na cerê i kminiê, ¿e mo¿e te¿ bêdzie jaki¶ mi³y skutek uboczny w³osowy!
|
|
#2179 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Raz wysz³a okropnie. W³osy tragedia. Ale da³am jej drug± szansê i wysz³o idealnie.
|
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie to je jednak myjê, a nie ratujê siê suchym. inna sprawa, ¿e u mnie w domu kakao w ogóle prawie nie schodzi, wiêc porcja na zg³êbienie d³oni nikomu krzywdy nie zrobi ale z t± m±k± to zapamiêtam, choæ nie wiem, jaki to efekt da na mojej rudo¶ci
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ach, kakao siê nie odmienia
|
|
|
|
|
#2182 |
|
BAN sta³y
|
Ok ja te¿ mam pytanie:
Pijê: Siemiê codziennie Pokrzywê codziennie £ykam: MegaKrzem codziennie (CP le¿y na pó³ce, ale jest) Wcieram: GP ³opianowe ok raz tygodniowo Babciê Agafe ok raz na tydzieñ Kozieradkê sporadycznie Zio³ow± wcierkê z Ziele bylicy bo¿ego drzewka, Li¶æ rozmarynu, Korzeñ ³opianu co dwa/trzy dni Jantar codziennie Co mogê odj±æ/dodaæ lub co z czym zamieniæ, aby w³osy szybciej ros³y i przesta³y tak wypadaæ ? Wiem, ¿e po CP mia³am ³adny przyrost i prawie w ogóle mi nie wypada³y. Po dro¿d¿ach podobnie, ale chyba od nich puch³am. W sumie pij±c je na noc, nic by siê nie sta³o. Ale dodaj±c co¶, muszê co¶ uj±æ. Jak wy to widzicie ? ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- moja wygl±da³a tak: kakao, biovax, ekstrakt z karnityn±, arginin± i kofein±, gliceryna, d-pantenol, olejek rycynowy i przynios³a bardzo fajne efekty ![]() ups. przepraszam. mój "poprawiacz" b³êdów nie skorygowa³ go ale teraz ju¿ wiem...
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie biovax do ciemnych, kakao, aloes, mleczko pszczele |
|
|
|
|
#2184 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
sorki, my¶la³am, ¿e dziewczzyny mówi± o b/s
Bo jest te¿ balsam z Apteczki Babuni b/s ![]() Cytat:
Cytat:
¶liczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2185 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
U mnie biovax do s³abych ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Zmiana jest na pewno super. Ale by³y suche bardzo. D³ugo¶æ i grubo¶æ w miesi±cach styczeñ, luty --> czerwiec, lipiec, by³a idealna. Teraz jest ich trochê mniej (g³upie cieniowanie), ale s± bardziej nawil¿one i widaæ, ¿e zdrowsze
|
|
|
|
|
#2186 | |||||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
czapy nie noszê, jestem anty Cytat:
tak btw chyba powrócê nied³ugo do niego, zobaczê jak dzia³a na mnie po takim czasie ![]() Cytat:
bo ch³opak narzeka, ¿e jak ¶pimy, to dostaje po twarzy naolejowanym warkoczem Cytat:
mam ten tonik wzmacniaj±cy i faktycznie ty³ka nie urywa, ¿adnych efektów po niem nie widzê Cytat:
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
Za du¿o zió³ek wcieranych w skalp, jak d³ugo ju¿ stosujesz taki zestaw?
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I miêdzy mn± a siostr± 19. Ma to swoje plusy i minusy, bo maj± ju¿ swoje rodziny, mieszkaj± daleko i rzadko ich widujê ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj zaczynam znowu kuracjê skrzypokrzywow±, zaraz pójdê piæ ![]() Kurczê, przyda³oby mi siê trochê przyci±æ w³osy, ale tylko wierzchni± warstwê, bo spodnia jest zdrowa. Jak my¶licie, czy fryzjerka by sprosta³a takiemu zadaniu?
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Nie codziennie, nawet nie co dwa dni. Zio³ow± zaczê³am wcieraæ 02.12 i u¿y³am jej ok 10 razy. Kozieradki u¿ywam od 17.12 i u¿y³am jej 3 razy. |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

aczkolwiek wczoraj koñce po niej mia³am bardzo pofalowane, a dzi¶ tak samo czesa³am tylko przed suszeniem i fal nie widaæ

i przysiêgam, ¿e w³osy ma chyba ze stali, po prostu przepiêkne... w dodatku ³adna z super figur± i rzêsami do nieba, a ja w domu czujê siê jak szara gruba myszka z kalafiorem tr±dzikowym na brodzie
). Jak zrobi³am sobie kiedy¶ fale na dyfuzorze (by³am bardzo zadowolona z efektu), to tata naskoczy³ na mnie, ¿e mam siê uczesaæ, bo wygl±dam jak czarownica
odk±d jestem w domu na ¶wiêta, to przesta³am u¿ywaæ wcierek, olejków na skalp i nie za¿ywam humavitu, nic innego siê nie zmieni³o. Mo¿e to sprawka ogrzewania, nie mam pojêcia
w ogóle zaczynamy opisywaæ to swoje w³osomaniactwo jako jakie¶ grube uzale¿nienie...

).

normalnie to je jednak myjê, a nie ratujê siê suchym. inna sprawa, ¿e u mnie w domu kakao w ogóle prawie nie schodzi, wiêc porcja na zg³êbienie d³oni nikomu krzywdy nie zrobi