Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-30, 13:47   #2161
rozwydrzona
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 670
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Nie mog³am znale¼æ opcji samowyzwalacza w aparacie... mo¿liwe by to by³o, ¿e jej nie ma? :P jednak wysz³o co¶ wyra¼niejszego i wstawiê porównanie z pocz±tków pielêgnacji, z wrze¶nia
po 2. u¿yciu stwierdzam - fajna ta Oleo aczkolwiek wczoraj koñce po niej mia³am bardzo pofalowane, a dzi¶ tak samo czesa³am tylko przed suszeniem i fal nie widaæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg w³osy1.jpg (87,2 KB, 33 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg wlosy-30.12.jpg (72,6 KB, 45 za³adowañ)
Stary 2012-12-30, 13:48   #2162
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ
³adne i widaæ, ¿e zdrowe w³osy
U mnie te¿ wie tylko ch³opak, ca³y w³osowy arsena³ mie¶ci siê w naszym mieszkaniu studenckim Za to jak wracam do domu, to wszystkie od¿ywki i olejki chowam po szafkach i komodach w pokoju, bo jak kiedy¶ powiedzia³am bratowej, ¿e myjê w³osy od¿ywk±, to zareagowa³a jakbym by³a psychiczna (fanka H&S i biosilku, codziennie lokówka/prostownica, a kucyk ma gruby jak piê¶æ i przysiêgam, ¿e w³osy ma chyba ze stali, po prostu przepiêkne... w dodatku ³adna z super figur± i rzêsami do nieba, a ja w domu czujê siê jak szara gruba myszka z kalafiorem tr±dzikowym na brodzie ). Jak zrobi³am sobie kiedy¶ fale na dyfuzorze (by³am bardzo zadowolona z efektu), to tata naskoczy³ na mnie, ¿e mam siê uczesaæ, bo wygl±dam jak czarownica Mama siê domy¶la w³osomaniactwa, ale nic nie mówi. Nawet bierze mnie czasem na spytki i pyta, co ma sobie kupiæ do w³osów, bo zauwa¿y³a, ¿e mam ostatnio ³adniejsze w³osy

co¶ mi siê ostatnio w³osy przet³uszczaj±... dosz³am ju¿ do tego, ¿e my³am je na spokojnie co 2 dni, a teraz mogê umyæ rano, wieczorem ju¿ s± nie¶wie¿e, a nastêpnego ranka mam smalec na g³owie odk±d jestem w domu na ¶wiêta, to przesta³am u¿ywaæ wcierek, olejków na skalp i nie za¿ywam humavitu, nic innego siê nie zmieni³o. Mo¿e to sprawka ogrzewania, nie mam pojêcia
aaa, nie lubimy takich osób jak Twoja bratowa
a reakcj± taty siê nie przejmuj - mê¿czy¼ni w ogóle zaczynamy opisywaæ to swoje w³osomaniactwo jako jakie¶ grube uzale¿nienie...

co do szybszego przet³uszczania siê - fakt, ogrzewanie tutaj mo¿e graæ du¿± rolê. a czapkê panna nosi? bo to te¿ swoje mo¿e robiæ.

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 13:48   #2163
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Poka¿ wiadomo¶æ
Nie mog³am znale¼æ opcji samowyzwalacza w aparacie... mo¿liwe by to by³o, ¿e jej nie ma? :P jednak wysz³o co¶ wyra¼niejszego i wstawiê porównanie z pocz±tków pielêgnacji, z wrze¶nia
po 2. u¿yciu stwierdzam - fajna ta Oleo aczkolwiek wczoraj koñce po niej mia³am bardzo pofalowane, a dzi¶ tak samo czesa³am tylko przed suszeniem i fal nie widaæ
Czêsto jest tak, ¿e jak masz takie kó³eczko, przy którym masz guziczki (np. w lewo, w prawi, góra, dó³) to prawdopodobnie w lewo bêdzie samowyzwalacz.
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 13:51   #2164
rozwydrzona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Czêsto jest tak, ¿e jak masz takie kó³eczko, przy którym masz guziczki (np. w lewo, w prawi, góra, dó³) to prawdopodobnie w lewo bêdzie samowyzwalacz.
wszystkim krêci³am, wszystko wdusza³am, ca³e menu sprawdza³am i ni ma

jeszcze pytanie do dziewczyn, które stosowa³y kuracjê Jantarow± - ju¿ po 3 tygodniach widaæ jakie¶ efekty? babyhair, przyrost? czy trzeba poczekaæ d³u¿ej?

visionAM - i co, by³y odpowiedzi na cefa³ki?

Edytowane przez rozwydrzona
Czas edycji: 2012-12-30 o 13:57
rozwydrzona jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 13:52   #2165
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ spamerki.
Nie nadrobi³am wszystkiego, czê¶æ przeczyta³am pobie¿nie, ale widzia³am tu ³adne w³osy i urocz± ¶winkê

A propos robienia sobie zdjêæ. Niestety ukochany zna moje zboczenie, przy nim siê z tym nie kryjê. Wczoraj cykn±³ trochê fotek, wiêc czujê siê lekko zobowi±zana ¿eby je wstawiæ Jak zwykle sza³u nie ma, ale jako¶æ du¿o lepsza (zdjêæ oczywista)
W³osy po Vatice i Garnierze AiK zmieszanym z aloesem zatê¿onym. Jak zwykle powiwijane. Nie mam tendencji do falowania, prawda?
jakie g³adkie i b³yszcz±ce

Ok, wróci³am z zakupów, w sumie nie poszala³am, jedna koszula do pracy, szal, kolczyki, bransoletka

Say-hello nie wiem czy w iglocie s± wyprzeda¿e, ja kupi³am cienie po normalnych cenach czyli 10 za okr±g³y wk³ad. Mia³am kupiæ jeden cieñ który mi siê skoñczy³ (pierwszy raz w ¿yciu skoñczy³am jaki¶ cieñ ) i wysuszacz do paznokci a wpad³ do tego jeszcze drugi cieñ

Co do paletek iglota, to kiedy¶ mieli tak± promocjê ¿e przy zakupie jednego cienia mo¿na by³o nabyæ za 10 z³ tak± fajn± wiêksz± paletkê, TAK¡ jest bez przek³adek ale mie¶ci chyba z 12 okr±g³ych wk³adów, a normalnie z przek³adkami to chyba trójka jest za 10, z tym ¿e nie wiem czy nadal tak jest bo ja tak kupi³am chyba z pó³tora roku temu. Ale mam jedn± nieu¿ywan±, która raczej mi siê nie przyda (na szczê¶cie przystopowa³am z cieniami bo w sumie malujê siê g³ównie br±zami wiêc po co mi multum kolorów) wiêc jakby¶ mia³a ochotê to mogê ci j± wys³aæ bo u mnie i tak le¿y gdzie¶ w szufladzie niepotrzebna
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:01   #2166
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze pytanie do dziewczyn, które stosowa³y kuracjê Jantarow± - ju¿ po 3 tygodniach widaæ jakie¶ efekty? babyhair, przyrost? czy trzeba poczekaæ d³u¿ej?
u mnie od d³u¿szego czasu jest zatrzêsienie baby hair, wiêc na tym polu ró¿nicy nie zaobserwowa³am, za to mam wra¿enie, ¿e przyby³o na d³ugo¶æ przyjació³ka mnie pó³tora miesi±ca nie widzia³a, w miêdzyczasie stosowa³am Jantar i by³o '³aaa, ale ci w³osy uros³y'. wiêc od siebie polecam - zw³aszcza, ¿e fajnie ³agodzi skalp

w³a¶nie wypróbowa³am kakao jako suchy szampon, bo mam zamiar przetrzymaæ 3 dni do jutra, co by na sylwestra mieæ fajne w³osy. chyba dzia³a
niestety, trzepi±c g³ow± nad umywalk± zauwa¿y³am te¿ spadaj±ce bia³e p³atki... po czym ³upie¿ siê schowa³ jak tylko zaczê³am przegl±daæ w³osy. ech, a my¶la³am ju¿, ¿e od czasu pielêgnacji zupe³nie da³ sobie spokój inna sprawa, ¿e przez ca³y grudzieñ potê¿nie rypa³am skalp SLS, dopiero niedawno wróci³am do BD...

Stary 2012-12-30, 14:03   #2167
Hedonistka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 782

W koñcu was nadrobi³am, prawie 30 stron

Ile ³adnych w³osów siê tu przewinê³o

Moim ostatnim hitem jest maska zamówiona na bioarpie:
http://bioarp.pl/pl/p/Domowe-recepty...w-tlustych/270 przed³u¿a mi trochê ¶wie¿o¶æ w³osów
Stary 2012-12-30, 14:04   #2168
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
A jaki masz model ?

Cytat:
U mnie by³o widaæ.
Babyhair <3
Jak go odstawi³am na miesi±c, to tak jakby ucich³o.
Potem do niego wróci³am i znów pojawi³ siê ¶liczny je¿yk na g³owie
Stary 2012-12-30, 14:12   #2169
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
jaki masz aparat? Sony DSC-H50 ?

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

za³±cz aparat i naci¶nij tym kó³eczkiem w dó³, powiedz mi co Ci tam wy¶wietli³o

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2012-12-30 o 14:10
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:12   #2170
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
dobra, zapamiêtam ale mimo wszystko jako¶ sceptycznie podchodzê do trzymania czego¶ na w³osach przez dwa dni
ja stosujê metodê 'kitkowo-skarpetkow±'- wi±¿ê w³osy w kucyk, w sam± kitkê wcieram Artiste, k³adê na to olej, zwijam w ¶limaczka, wi±¿ê dla pewno¶ci jeszcze jedn± gumk± i nak³adam na ten koczek skarpetkê.

Tym sposobem skalpu nie tykam, mogê siê po ³ó¿ku rzucaæ jak rasowy epileptyk, a poduszka czysta.

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Jak to dobrze, ¿e moi te szoki zwi±zane z moimi dzia³aniami ju¿ prze¿yli - teraz pó³ lodówki to butelki z pó³produktami

Celuje w TOP TOPÓW, ale to gdzie¶ za 2 lata, jak bêdê mieæ locze do pasa
poza tym, cwaniaku, masz wymówkê zwi±zan± z twoim wykszta³ceniem. U mnie Zestaw Ma³ego Chemika nijak nie przejdzie, prêdzej zosta³abym pos±dzona o jakie¶ terrorystyczne zachciewajki (patrz: mina listonosza, przynosz±cego paczkê z Tajwanu z czê¶ciami do kompa, a dzieñ pó¼niej paczkê z Indii z Ses±- ).

Cytat:
a jaki aparat ma? Bo to czasami od marki zale¿y.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:12   #2171
rozwydrzona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
jaki masz aparat? Sony DSC-H50 ?
taaaa... jak to zrobiæ?
Stary 2012-12-30, 14:15   #2172
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
taaaa... jak to zrobiæ?
ko³o wy¶wietlacza masz to kó³eczko, naci¶nij na dó³, chyba tam, ale dla pewno¶ci napisz mi co Ci sie wy¶wietli³o
Stary 2012-12-30, 14:18   #2173
kreconowlosa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 344

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ
jaka minka wyg³aska³abym
patrzy³ na s³odycze

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Mam ten tonik zamówiony Czekam a¿ przyjdzie
ten wzmacniaj±cy Agafii mam, ale u mnie nie zahamowa³ zbytnio wypadania
Cytat:
A propos robienia sobie zdjêæ. Niestety ukochany zna moje zboczenie, przy nim siê z tym nie kryjê. Wczoraj cykn±³ trochê fotek, wiêc czujê siê lekko zobowi±zana ¿eby je wstawiæ Jak zwykle sza³u nie ma, ale jako¶æ du¿o lepsza (zdjêæ oczywista)
W³osy po Vatice i Garnierze AiK zmieszanym z aloesem zatê¿onym. Jak zwykle powiwijane. Nie mam tendencji do falowania, prawda?
¶liczne s±

sama muszê zrobiæ jutro zdjêcia do aktualizacji, bo wracam dzi¶ do Poznania, a aparat w³a¶nie tam zosta³
kreconowlosa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:22   #2174
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
poza tym, cwaniaku, masz wymówkê zwi±zan± z twoim wykszta³ceniem. U mnie Zestaw Ma³ego Chemika nijak nie przejdzie, prêdzej zosta³abym pos±dzona o jakie¶ terrorystyczne zachciewajki (patrz: mina listonosza, przynosz±cego paczkê z Tajwanu z czê¶ciami do kompa, a dzieñ pó¼niej paczkê z Indii z Ses±- ).
Moja rodzina chemii siê boi jak diobe³ ¶winconej wody
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:25   #2175
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
ko³o wy¶wietlacza masz to kó³eczko, naci¶nij na dó³, chyba tam, ale dla pewno¶ci napisz mi co Ci sie wy¶wietli³o
Powinno zadzia³aæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 212.jpg (25,4 KB, 16 za³adowañ)
Stary 2012-12-30, 14:25   #2176
vyenna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 805

Cytat:
u mnie od d³u¿szego czasu jest zatrzêsienie baby hair, wiêc na tym polu ró¿nicy nie zaobserwowa³am, za to mam wra¿enie, ¿e przyby³o na d³ugo¶æ przyjació³ka mnie pó³tora miesi±ca nie widzia³a, w miêdzyczasie stosowa³am Jantar i by³o '³aaa, ale ci w³osy uros³y'. wiêc od siebie polecam - zw³aszcza, ¿e fajnie ³agodzi skalp

w³a¶nie wypróbowa³am kakao jako suchy szampon, bo mam zamiar przetrzymaæ 3 dni do jutra, co by na sylwestra mieæ fajne w³osy. chyba dzia³a
niestety, trzepi±c g³ow± nad umywalk± zauwa¿y³am te¿ spadaj±ce bia³e p³atki... po czym ³upie¿ siê schowa³ jak tylko zaczê³am przegl±daæ w³osy. ech, a my¶la³am ju¿, ¿e od czasu pielêgnacji zupe³nie da³ sobie spokój inna sprawa, ¿e przez ca³y grudzieñ potê¿nie rypa³am skalp SLS, dopiero niedawno wróci³am do BD...
Mi by by³o szkoda u¿ywaæ kakao jako szampon (kakaa? )
Ale ¶wietnie siê sprawdza zwyk³a m±ka. Ja mam czarne w³osy teraz, po m±ce robi± siê mo¿e trochê bardziej szarawe/popielato-czarne, ale wygl±daj± w porz±dku

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam w³osy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:26   #2177
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Poka¿ wiadomo¶æ

Moim ostatnim hitem jest maska zamówiona na bioarpie:
http://bioarp.pl/pl/p/Domowe-recepty...w-tlustych/270 przed³u¿a mi trochê ¶wie¿o¶æ w³osów
Ja w lutym planujê mo¿e zakup dro¿d¿owe.
Chyba ¿e na urodzinki od brata poproszê
Bo w styczniu nic nie kupujê
Stary 2012-12-30, 14:27   #2178
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
ja stosujê metodê 'kitkowo-skarpetkow±'- wi±¿ê w³osy w kucyk, w sam± kitkê wcieram Artiste, k³adê na to olej, zwijam w ¶limaczka, wi±¿ê dla pewno¶ci jeszcze jedn± gumk± i nak³adam na ten koczek skarpetkê.

Tym sposobem skalpu nie tykam, mogê siê po ³ó¿ku rzucaæ jak rasowy epileptyk, a poduszka czysta.
ta skarpetka mnie kusi, by zastosowaæ

ej, kolejne pytanie ode mnie na dzisiaj: bratek robi co¶ fajnego z w³osami? bo ³ykam teraz tabletki na cerê i kminiê, ¿e mo¿e te¿ bêdzie jaki¶ mi³y skutek uboczny w³osowy!

Stary 2012-12-30, 14:27   #2179
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez vyenna Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ¶wietnie siê sprawdza zwyk³a m±ka. Ja mam czarne w³osy teraz, po m±ce robi± siê mo¿e trochê bardziej szarawe/popielato-czarne, ale wygl±daj± w porz±dku
Ja zrobi³am maskê dwa razy z kakaa.
Raz wysz³a okropnie.
W³osy tragedia.
Ale da³am jej drug± szansê i wysz³o idealnie.
Stary 2012-12-30, 14:30   #2180
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vyenna Poka¿ wiadomo¶æ
eee, akurat awaryjna sytuacja, bo siê okaza³o, ¿e w³osy co¶ powoli przyt³uszczone, a go¶cie na obiad id± normalnie to je jednak myjê, a nie ratujê siê suchym. inna sprawa, ¿e u mnie w domu kakao w ogóle prawie nie schodzi, wiêc porcja na zg³êbienie d³oni nikomu krzywdy nie zrobi ale z t± m±k± to zapamiêtam, choæ nie wiem, jaki to efekt da na mojej rudo¶ci

Stary 2012-12-30, 14:31   #2181
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zrobi³am maskê dwa razy z kakaa.
Raz wysz³a okropnie.
W³osy tragedia.
Ale da³am jej drug± szansê i wysz³o idealnie.
u mnie wysz³o bez sza³u
ach, kakao siê nie odmienia
Stary 2012-12-30, 14:35   #2182
CleoDuquesne
BAN sta³y

Ok ja te¿ mam pytanie:

Pijê:
Siemiê codziennie
Pokrzywê codziennie

£ykam:
MegaKrzem codziennie
(CP le¿y na pó³ce, ale jest)

Wcieram:
GP ³opianowe ok raz tygodniowo
Babciê Agafe ok raz na tydzieñ
Kozieradkê sporadycznie
Zio³ow± wcierkê z Ziele bylicy bo¿ego drzewka, Li¶æ rozmarynu, Korzeñ ³opianu co dwa/trzy dni
Jantar codziennie

Co mogê odj±æ/dodaæ lub co z czym zamieniæ, aby w³osy szybciej ros³y i przesta³y tak wypadaæ ? Wiem, ¿e po CP mia³am ³adny przyrost i prawie w ogóle mi nie wypada³y. Po dro¿d¿ach podobnie, ale chyba od nich puch³am. W sumie pij±c je na noc, nic by siê nie sta³o.
Ale dodaj±c co¶, muszê co¶ uj±æ. Jak wy to widzicie ?

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
u mnie wysz³o bez sza³u
ach, kakao siê nie odmienia
moja wygl±da³a tak:
kakao, biovax, ekstrakt z karnityn±, arginin± i kofein±, gliceryna, d-pantenol, olejek rycynowy i przynios³a bardzo fajne efekty

ups. przepraszam. mój "poprawiacz" b³êdów nie skorygowa³ go ale teraz ju¿ wiem...
Stary 2012-12-30, 14:39   #2183
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:

moja wygl±da³a tak:
kakao, biovax, ekstrakt z karnityn±, arginin± i kofein±, gliceryna, d-pantenol, olejek rycynowy i przynios³a bardzo fajne efekty
da³a¶ przed myciem czy po?
u mnie biovax do ciemnych, kakao, aloes, mleczko pszczele
Stary 2012-12-30, 14:41   #2184
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
A czy ja napisa³am ¿e bez
Oczywi¶cie ¿e d/s

b/s s± naturie
sorki, my¶la³am, ¿e dziewczzyny mówi± o b/s Bo jest te¿ balsam z Apteczki Babuni b/s

Cytat:
ja bym w ¿yciu nie da³a nikomu zrobiæ zdjêcia moich w³osów. Raz, ¿e odkryliby moje zboczenie (chocia¿ chyba i tak siê domy¶laj± ), dwa- wy¶mialiby mnie i moje zboczenie.

Wolê siê zamkn±æ w ³azience na piêæ minut i sama sobie postrzelaæ komór±. Pe³na konspira.

Ja rzadko kiedy znajdê w lumpku co¶ godnego uwagi, z regu³y s± to tylko gacie. Bo mam jaki¶ wewnêtrzny opór przed wydawaniem stówki lub dwóch na gacie.
Za to w lumpkach zawsze polujê na tkaniny. Zas³ony angielskie przewa¿nie lub jak siê trafi to obiciówki. Potem pope³niam czyny niecne i tnê, krojê i obijam. Szyæ siê dopiero uczê, ale jak ju¿ dojdê do wprawy to otworzê jaki¶ handmade-shop.

Na noc by³± Artiste proteinowa pod olej z awokado. Chyba potrzymam do jutra, bo dzi¶ nie chce mi siê ruszaæ ty³ka z domu.
Mi zawsze TZ robi zdjêcia w³osów

Cytat:
Cze¶æ spamerki.
Nie nadrobi³am wszystkiego, czê¶æ przeczyta³am pobie¿nie, ale widzia³am tu ³adne w³osy i urocz± ¶winkê

¶liczne

Cytat:
Ja ogl±da³am moje zdjêcie sprzed sprzed.
Tj. z pocz±tku roku 2012.
Na pcoz±tku ich d³ugo¶æ by³a akurat idealne do zapuszczania.
Potem mnie co¶ wziê³o na obciêcie.
Ale by³y zniszczone i tu nie ma, czego kryæ.
jakie super

Cytat:
piêkne
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:44   #2185
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
da³a¶ przed myciem czy po?
u mnie biovax do ciemnych, kakao, aloes, mleczko pszczele
Przed myciem.
U mnie biovax do s³abych

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
jakie super
Zmiana jest na pewno super.
Ale by³y suche bardzo.
D³ugo¶æ i grubo¶æ w miesi±cach styczeñ, luty --> czerwiec, lipiec, by³a idealna.
Teraz jest ich trochê mniej (g³upie cieniowanie), ale s± bardziej nawil¿one i widaæ, ¿e zdrowsze
Stary 2012-12-30, 14:44   #2186
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
aaa, nie lubimy takich osób jak Twoja bratowa
a reakcj± taty siê nie przejmuj - mê¿czy¼ni w ogóle zaczynamy opisywaæ to swoje w³osomaniactwo jako jakie¶ grube uzale¿nienie...

co do szybszego przet³uszczania siê - fakt, ogrzewanie tutaj mo¿e graæ du¿± rolê. a czapkê panna nosi? bo to te¿ swoje mo¿e robiæ.
co do w³osomaniactwa to fakt, zachowujê siê jak nastolatka ukrywaj±ca papierosy przed rodzicami

czapy nie noszê, jestem anty

Cytat:
ja bardzo mi³o wspominam Jantar, by³y efekty, zw³aszcza w postaci bejbi herów
tak btw chyba powrócê nied³ugo do niego, zobaczê jak dzia³a na mnie po takim czasie

Cytat:

dobry patent, muszê wypróbowaæ bo ch³opak narzeka, ¿e jak ¶pimy, to dostaje po twarzy naolejowanym warkoczem

Cytat:
Napisane przez kreconowlosa Poka¿ wiadomo¶æ
patrzy³ na s³odycze

ten wzmacniaj±cy Agafii mam, ale u mnie nie zahamowa³ zbytnio wypadania
mój jak widzi s³odycze, to przestaje oddychaæ i woda mu cieknie z nosa

mam ten tonik wzmacniaj±cy i faktycznie ty³ka nie urywa, ¿adnych efektów po niem nie widzê za to tonik na wypadanie to moja ulubiona wcierka, super siê sprawdza, u mnie hamuje wypadanie i przyspiesza porost, a zapach

Cytat:
Bardzo mo¿liwe, ¿e chodzi o ogrzewanie - sama my³am w³osy lu¼no co 3, a nawet 4 dni, a teraz co dwa musowo. A jak nie domyjê to i codziennie
dziêki za odpowied¼
Stary 2012-12-30, 14:49   #2187
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Ok ja te¿ mam pytanie:

Pijê:
Siemiê codziennie
Pokrzywê codziennie

£ykam:
MegaKrzem codziennie
(CP le¿y na pó³ce, ale jest)

Wcieram:
GP ³opianowe ok raz tygodniowo
Babciê Agafe ok raz na tydzieñ
Kozieradkê sporadycznie
Zio³ow± wcierkê z Ziele bylicy bo¿ego drzewka, Li¶æ rozmarynu, Korzeñ ³opianu co dwa/trzy dni
Jantar codziennie

Co mogê odj±æ/dodaæ lub co z czym zamieniæ, aby w³osy szybciej ros³y i przesta³y tak wypadaæ ? Wiem, ¿e po CP mia³am ³adny przyrost i prawie w ogóle mi nie wypada³y. Po dro¿d¿ach podobnie, ale chyba od nich puch³am. W sumie pij±c je na noc, nic by siê nie sta³o.
Ale dodaj±c co¶, muszê co¶ uj±æ. Jak wy to widzicie ?
Wywaliæ picie pokrzywy albo do³o¿yæ B-complex lub dro¿d¿e. CP to za ma³o.

Za du¿o zió³ek wcieranych w skalp, jak d³ugo ju¿ stosujesz taki zestaw?
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:49   #2188
dotka95
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 086
GG do dotka95

Cytat:
Dlatego ja ojców mam czterech - rodzonego, i trzech braci: 19, 12 i 11 lat starszych
Miêdzy mn± a moim najstarszym bratem te¿ jest 20 lat ró¿nicy I miêdzy mn± a siostr± 19. Ma to swoje plusy i minusy, bo maj± ju¿ swoje rodziny, mieszkaj± daleko i rzadko ich widujê

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
No bo te Twoje kurtki jeansowe zwracaja uwage

Ja tez duzi kasy nie wydaje na ciuchy bo jej zwyczajnie za duzo nie mam :p I jaram sie jak sobie kupie cos taniego i fajnego

Jeszcze jakbym umiala szukam w lumpach takich szmatek co ludzie potrafia:rolley es: znalezc
Mam w klasie kole¿ankê, która ma taaaakie piêkne rzeczy z lumpa... a ja zawsze jak pójdê to same szmaty

Dzisiaj zaczynam znowu kuracjê skrzypokrzywow±, zaraz pójdê piæ

Kurczê, przyda³oby mi siê trochê przyci±æ w³osy, ale tylko wierzchni± warstwê, bo spodnia jest zdrowa. Jak my¶licie, czy fryzjerka by sprosta³a takiemu zadaniu?
Stary 2012-12-30, 14:55   #2189
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Przed myciem.
U mnie biovax do s³abych
u mnie by³o po myciu
Stary 2012-12-30, 15:07   #2190
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
Wywaliæ picie pokrzywy albo do³o¿yæ B-complex lub dro¿d¿e. CP to za ma³o.

Za du¿o zió³ek wcieranych w skalp, jak d³ugo ju¿ stosujesz taki zestaw?
Znaczy zió³ka wcieram sporadycznie.
Nie codziennie, nawet nie co dwa dni.

Zio³ow± zaczê³am wcieraæ 02.12 i u¿y³am jej ok 10 razy.
Kozieradki u¿ywam od 17.12 i u¿y³am jej 3 razy.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.