Dokładka 3.03.2013
Regulamin:
1. Proszę piszcie o jakichkolwiek swoich wątpliwościach co do rozmiaru, materiału, stanu, ja nie gryzę, a zaoszczędzi to nam nieporozumień.
2. Nie odmieniam się jeżeli Twój wybór jest błędny nie z mojej winy np. Kupiłaś bluzkę, bez zapytania o dokładne wymiary, bo myślałaś, że będzie pasować, a okazało się, iż nie pasuje. Odmieniam się tylko w wyjątkowych sytuacjach - wtedy gdy ubranie będzie uszkodzone z mojej winy, a ja to przeoczę i nie bezie to wymienione w opisie.
3. Jeżeli ubranie posiada jakiś mankament, przy nazwie na pewno jest o tym napisane.
4. Nie radzę oszukiwać, przed wysłaniem robię dokładne zdjęcia rzeczy, aby był dowód na to w jakim stanie wysyłam rzeczy.
5.UWAGA! Zdjęcia czarnych rzeczy rozjaśniam, aby było widać jak układa się materiał i detale, realny kolor tych rzeczy to normalna czerń.
6. Przy wymianie pierwsza wysyłam towar tylko wtedy, gdy ktoś ma więcej pozytywów niż ja. Preferuję rozwiązanie: ja wysyłam, robię zdjęcie potwierdzenia nadania listu, po czym Ty wysyłasz paczkę, to oszczędza czas.
7. Proszę szanujmy swój czas, jeżeli z czegoś rezygnujesz - napisz, jeżeli zobowiązujesz się do czegoś np. "Napiszę Ci wymiary jutro" to zrób to JUTRO, jeżeli nie dotrzymujesz słowa, jesteś dla mnie niewiarygodna, przez co zastrzegam sobie prawo do przerwania negocjacji bez Twojej wiedzy (choć będę starała się informować o tym) i do możliwości wymiany rzeczy z kimś innym.
8. Jeżeli prowadzę z kimś negocjacje, staram się podać wymiary i inne informacje jak najszybciej, proszę rób to samo, nie mam ochoty czekać kilka dni, aż się do mnie odezwiesz i łaskawie coś napiszesz. jeżeli przez kilka dni nie masz dostępu do rzeczy o której akurat rozmawiamy itp. po prostu mi to napisz, a nie milcz, a ja wtenczas czekam...
9. Bądź uczciwa, jeżeli Twoja rzecz ma jakiś mankament napisz mi o tym, ja informuję - Ty również. Niepoinformowanie o mankamencie (oczywiście istotnym, bardzo widocznym) może być powodem do wystawienia złego komentarza.
10. Jeżeli proponuję wymianę, a nic Ci się nie podoba, napisz mi to proszę, wolę wiedzieć aniżeli czekać.
11. Proszę obracajcie zdjęcia, moja głowa nie jest obrotowa! Ja szanuje w ten sposób was, wy szanujcie mnie.
12. Niektóre rzeczy mogą nagle zniknąć, powodem tego jest to, ze wystawiam też ubrania na innych portalach.
13. Przepraszam za rozmycie na niektórych zdjęciach, staram się zamazywać nazwy innych portali na których wystawiam ubrania.
14. Szukajcie i bawcie się dobrze !
SZARY - rzeczy niedostępne