![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Grudzień z szafy do szafyDokładka 3.03.2013 Regulamin: 1. Proszę piszcie o jakichkolwiek swoich wątpliwościach co do rozmiaru, materiału, stanu, ja nie gryzę, a zaoszczędzi to nam nieporozumień.
2. Nie odmieniam się jeżeli Twój wybór jest błędny nie z mojej winy np. Kupiłaś bluzkę, bez zapytania o dokładne wymiary, bo myślałaś, że będzie pasować, a okazało się, iż nie pasuje. Odmieniam się tylko w wyjątkowych sytuacjach - wtedy gdy ubranie będzie uszkodzone z mojej winy, a ja to przeoczę i nie bezie to wymienione w opisie. 3. Jeżeli ubranie posiada jakiś mankament, przy nazwie na pewno jest o tym napisane. 4. Nie radzę oszukiwać, przed wysłaniem robię dokładne zdjęcia rzeczy, aby był dowód na to w jakim stanie wysyłam rzeczy. 5.UWAGA! Zdjęcia czarnych rzeczy rozjaśniam, aby było widać jak układa się materiał i detale, realny kolor tych rzeczy to normalna czerń. 6. Przy wymianie pierwsza wysyłam towar tylko wtedy, gdy ktoś ma więcej pozytywów niż ja. Preferuję rozwiązanie: ja wysyłam, robię zdjęcie potwierdzenia nadania listu, po czym Ty wysyłasz paczkę, to oszczędza czas. 7. Proszę szanujmy swój czas, jeżeli z czegoś rezygnujesz - napisz, jeżeli zobowiązujesz się do czegoś np. "Napiszę Ci wymiary jutro" to zrób to JUTRO, jeżeli nie dotrzymujesz słowa, jesteś dla mnie niewiarygodna, przez co zastrzegam sobie prawo do przerwania negocjacji bez Twojej wiedzy (choć będę starała się informować o tym) i do możliwości wymiany rzeczy z kimś innym. 8. Jeżeli prowadzę z kimś negocjacje, staram się podać wymiary i inne informacje jak najszybciej, proszę rób to samo, nie mam ochoty czekać kilka dni, aż się do mnie odezwiesz i łaskawie coś napiszesz. jeżeli przez kilka dni nie masz dostępu do rzeczy o której akurat rozmawiamy itp. po prostu mi to napisz, a nie milcz, a ja wtenczas czekam... 9. Bądź uczciwa, jeżeli Twoja rzecz ma jakiś mankament napisz mi o tym, ja informuję - Ty również. Niepoinformowanie o mankamencie (oczywiście istotnym, bardzo widocznym) może być powodem do wystawienia złego komentarza. 10. Jeżeli proponuję wymianę, a nic Ci się nie podoba, napisz mi to proszę, wolę wiedzieć aniżeli czekać. 11. Proszę obracajcie zdjęcia, moja głowa nie jest obrotowa! Ja szanuje w ten sposób was, wy szanujcie mnie. 12. Niektóre rzeczy mogą nagle zniknąć, powodem tego jest to, ze wystawiam też ubrania na innych portalach. 13. Przepraszam za rozmycie na niektórych zdjęciach, staram się zamazywać nazwy innych portali na których wystawiam ubrania. 14. Szukajcie i bawcie się dobrze ! SZARY - rzeczy niedostępne
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudzień z szafy do szafy
1. Czarna bluzka z długim rękawem z wykończeniem a'la Alladyn, wiązana z tyłu, więc pasuje na więcej rozmiarów,
Rozmiar sugerowany: xs-m, Rozmiar z metki: s Marka: H&M Stan: bardzo dobry 2. Kurtka oliwkowa w kratkę, krój marynarkowy Rozmiar z metki: 36 Marka: Colours of the world Stan: bardzo dobry 3. Sukienka pensjonarka, wiązana pod szyją. Rozmiar z metki: m Rozmiar sugerowany: m Marka: ZARA Stan: bardzo dobry Zdjęcia robione na manekinie s, lepiej wygląda na m 4. Ciemnoniebieski / chabrowy / kobaltowy top ze srebrnymi ramiączkami, tupu bombka Rozmiar z metki: 16 (44) Rozmiar sugerowany: M< Marka: Dorothy Perkins Stan: bardzo dobry 5. Śliwkowa elegancka koszula Stan: bdb Marka: F&F Rozmiar z matki: 12 Rozmiar sugerowany: xs, s, m, 12
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-04 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
6. Czarna tunika z miejscem na pasek
Marka: VERO MODA Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s Stan: bardzo dobry 7. Biała narzutka over size Stan: bardzo dobry 8. Czarna tunika over size Rozmiar z metki: 36 Rozmiar sugerowany: xs < Marka: famenne Stan: bardzo dobry 9. Czarny top gorsetowy rozciągliwy, posiada dwa rzędy cekinów i ozdobę przy dekolcie, marszczenia na brzuchu ładnie go maskują. Marka: Style Rozmiar z metki: L Rozmiar sugerowany: M, L Stan: bardzo dobry
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
10. Szalik / naszyjnik hand made różowy
11. Szalik / naszyjnik hand made fioletowy 12. Szalik / naszyjnik hand made błękitny 13. Szalik / naszyjnik hand made zgniła zieleń 14. Szalik / naszyjnik hand made beżowy 15. Szalik / naszyjnik hand made czarny Wszystkie są w stanie bardzo dobrym, posiadają wszytą nakładkę by nie wżynały się w szyję, jak na ostatnim zdjęciu.
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-02-28 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
16. Szalik / naszyjnik hand made różowy 2
17. Szalik / naszyjnik hand made dwukolorowy 18. Szalik / naszyjnik hand made czarny 2 19. Szalik / naszyjnik hand made szary Wszystkie mają wszytą nakładkę, aby się nie wrzynały w szyję jak na zdjęciu w poprzednim poście. 20. Tunika sweterkowa long Stan: bdb Marka: ANGELA MOLINO Szerokość od pachy do pachy: 41 cm x 2 Szerokość w miejscu ściągacza: 33 cm x 2 Szerokość poniżej ściągacza: 39 cm x 2 21. Sukienka floral Marka: Wk Stan: bdb Rozmiar: M 22. Sukienka koronkowa Marka: Casali Rozmiar z metki: M Rozmiar sugerowany: S
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-04 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
23. Biała pisowana spódniczka
Rozmiar z metki: M Nowa bez metki, oddaję tylko dlatego, że zakupiłam, a jest za duża ![]() 24. Sukienka na lato Marka: Com & Com Rozmiar z metki: s/m Stan: bdb- ( w jednym miejscu zmechacenie) 25. Czerwona torebka Marka: Echtes leder Stan: nowa 26. Sukienka z ciekawym dekoltem Stan: bdb Firma: edc Rozmiar z metki: L Rozmiar sugerowany: s - m (ponieważ jest wiązana)
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
27. Czarna sukienka pin up retro
Stan: db + Firma: LOOK Rozmiar sugerowany: xs /s Inne: Była wszywana na xs/s , na dole pozaciągana, ale to nie rzuca się w oczy. Rozmiar z metki: 34 28. Floral bez ramiączek Stan: bdb Made in Italy Rozmiar z metki: S 29. Floral na lato Stan: bdb Firma: LIQUID Rozmiar z metki: 10 Rozmiar sugerowany: s - m 30. Sukienka pin up retro w grochy Firma: Orsay Rozmiar z metki: 36
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
31. Różowa bawełniana sukienka
Stan: bdb 100 % bawełny! Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s, s/m, może nawet m Firma: ? 32. Brązowa szmizjerka Stan: bdb Rozmiar z metki: M Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s, m Firma: atmosphere 33. Sukienka floral długi rękaw Stan: bdb - Marka: evie collection Rozmiar z metki: ? Rozmiar sugerowany: xs - m Inne: bdb - ponieważ ma jakby nalocik biały - niby zmechacenia, da się je usunąć 34. Szara marynarka Stan: bdb (brak śladów użytkowania) Marka: RJ story fashion Rozmiar z metki: ? Rozmiar sugerowany: s, m
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
35. Ciemnozielona narzutka
Stan: bdb marka: steps Rozmiar z metki: M Rozmiar sugerowany: s, m, może małe L 36. Bluzka głęboki dekolt Rozmiar sugerowany: xs, s Stan: bdb Marka: ASOS 37. Spódnica long beżowa z rozporkiem Firma: Semi Dnice Rozmiar z metki: M Inne: będzie pasowała na mniejszy i większy rozmiar od M 38. Różowa koszula w paski Firma: Cocomore Rozmiar z metki: L Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s Inne: była wszywana
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
39. Srebrna sukienka long
Stan: bdb- (może mieć pod pachami dziurki od igły - była wszywana) Firma: LuLuFl'h PARIS Rozmiar sugerowany: M 40. Sukienka mgiełka floral latino Stan: bdb Firma: M.Style PARIS Rozmiar: xs, xs/s, s, s/m, może m 41. Obcisły t-shirt Firma: Orsay Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s Stan: bdb 42. Koszula nocna Rozmiar: uniwersalny Stan: bdb
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
43. Body żółte
Rozmiar metki: M Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s Firma: AUBADE paris Stan: db 44. Sukienka z koronką u dołu Rozmiar: s, m Stan: bdb 45. Czarna tunika Firma: VERO MODA Rozmiar: xs, xs/s, s Stan: bdb 46. Sukienka w niebiesko - czarną pepitkę Rozmiar: uniwersalny dzięki gumce na piersiach Stan: bdb
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-04 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
47. Neonowa bluzka z wycięciem na plecach
Stan: bdb Marka: Love lobei Rozmiar z metki: 36 Rozmiar sugerowany: s, m, l 48. Morska tunika Stan: db+ Inne: zaciągnięcie na siateczce (zdjęcie) oraz zmechacenia u dołu - nie mam czasu usunąć. Marka: solar Rozmiar z metki: 14 (42) Rozmiar sugerowany: M< 49. Niebieska bluzka Stan: bdb Marka: monsoon Rozmiar z metki: 40
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-04 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
50. Bluzka wiązana w talii
Stan: bdb Marka: H&M Rozmiar z metki: S Rozmiar sugerowany: s, m 51. Beżowa spódnica rozkloszowana Rozmiar sugerowany: m, l Stan: bdb 52. Czarna bluzka Stan: bdb Marka: modo casual wear Rozmiar z metki: m/l Rozmiar sugerowany: s, m 53. Biały seksowny top Rozmiar sugerowany: S,M Stan: BDB
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
54. Niebieska bluzka oversize
Marka: ? Rozmiar sugerowany: oversize 55. Bluzka morska ciemna Marka: Vivien Coron Stan: bdb Rozmiar z metki: ? Rozmiar sugerowany: s, m 56. Czarna tunika etno Marka: be beau Rozmiar z metki: 12 Rozmiar sugerowany: M Stan: bdb 57. Koronkowa bluzka z satynowym tyłem marka:? Stan: bdb Rozmiar sugerowany: M
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
58. Bluzka w kratkę
Marka: Madonna Stan: bdb Rozmiar sugerowany: xs, s 59. Brązowa tunika Stan: bdb Marka: Orsay Rozmiar sugerowany: s, m 60. Morski golfik Stan: bdb - ( w jednym miejscu wystaje nitka lekkie zmechacenia nie chce mi się ich usuwać) Marka: ? Rozmiar z metki: ? Rozmiar sugerowany: s 61. Zielona bluzka a'la grecka bogini Marka: headgirl Stan: bdb Rozmiar sugerowany: xs, s małe m
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
62. Zielony półgolf
Stan: bdb Marka: xena Rozmiar: uniwersalny 63. Zielona bluzka z kołnierzem Marka: g:21 Stan: bdb Rozmiar sugerowany: s, m 64. Fioletowy top na lato Stan: bdb Marka: calliope women Rozmiar z metki: M Rozmiar sugerowany: s, m 65. Czarna bluzka 2 w 1 Marka: aeuhao Rozmiar z metki: m/l Rozmiar sugerowany: s/m, m, m/l Stan: bdb 66. Fioletowa bluzka Marka: new look Stan: bdb Rozmiar z metki: 10 Rozmiar sugerowany: s, m
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
67. Brązowa bluzka nietoperz
Marka: vestiaire Stan: bdb Rozmiar sugerowany: s, m 68. Marmurkowa floral bluzka Marka: ? Rozmiar sugerowany: xs, s Stan: bdb 69. Ciemnozielona bluzka Marka: H&M Rozmiar z metki: S Rozmiar sugerowany: xs, s Stan: bdb 70. Miętowa bluzka ciekawe rękawy Stan: bdb Rozmiar z metki: 8/36/34 Rozmiar sugerowany: s, może m Marka: Denim Co
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
71. Biało niebieska bluzka floral
Marka: YOURS Stan: bdb Rozmiar z metki: 20 Rozmiar sugerowany: oversize 72. Bolerko pin up retro Było wszywane na xs/s. Stan: bdb 73. Czarno - biała bluzka oversize Stan: bdb
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
74. Bluzka etno oversize
Marka: next Stan: bdb 75. Czarno - biała elegancka bluzka Stan: bdb Rozmiar : xs/s 76. Długa marynarka Stan: bdb Marka: Colkar collection Rozmiar z metki: 44 77. Bluzka floral marka: Per Una. Rozmiar z metki: 16 Rozmiar sugerowany: M Stan: bdb
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
78. Tunika
Stan: bdb Rozmiar sugerowany: s? m? 79. Elegancka wzorzysta bluzka Stan: bdb- (dziurka na szwie widoczna na zdjęciu) Rozmiar: xs-m 80. Sukienka latino kawa z mlekiem Marka: Cacti Rozmiar z metki: s/m Stan: w kilku miejscach lekko zabrudzona (kolor jakby jaśniejszy, mało widoczne) 81. Cekinowa sukienka Stan: bdb Rozmiar: uniwersalny Inne: ma usztywniane miseczki
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
82. Czarno - srebrny top panterka
Stan: bdb Rozmiar: xs /s 83. Biała koszula na krótki rękaw Stan: bdb Firma: River Flower Rozmiar z metki: 36 84. Koronkowa narzutka Stan: bdb Rozmiar: oversize 85. Koronkowa miętowa bluzka Stan: bdb Firma: H&M Rozmiar z metki: S 86. Ażurowy sweter Stan: bdb Firma: mng basics Rozmiar metki: M Inne: moim zdanie pasuje na więcej rozmiarów jest wiązany
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
87. Biała bluzka w czarne kwiaty
Stan: bdb - (plamki milimetrowe) Rozmiar z metki: 10 Rozmiar sugerowany: xs / s może m Firma: EVITA Inne: Ma kilka żółtych plamek mierzonych w milimetrach, nie rzucają się w oczy. 88. T-shirt w paski Stan: bdb - (gdzieniegdzie zmechacenia do usunięcia) Firma: M&Co Rozmiar z metki: XL Inne: gdzieniegdzie zmechacona, da się usunąć. 89. Czerwona sukienka floral, krój a'la dirty dancing Stan: bdb Firma: DOROTHY PERKINS Rozmiar z metki: 36
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
90. Fioletowy sweter
Firma: TRISTAN Rozmiar z metki: brak Rozmiar sugerowany: M, L ? Inne: zmechacony 91. Sweterkowa marynarka żakiet Uwaga zdjęcie robione na manekinie xs/s, na M prezentuje się o wiele lepiej! Firma: ? Rozmiar z metki: S Rozmiar sugerowany: M wzwyż 92. Kaszmirowy sweterek Stan: bdb - (zszycie) Firma: ? Rozmiar z metki: XL 93. Sweterek grzybek Stan: bdb Firma: Bluberry Hill petite Rozmiar z metki: M Rozmiar sugerowany: M wzwyż 94. Fioletowa bluzka Stan: bdb Rozmiar: uniwersalny Firma: NO NAME Inne: bufki, guziczki, żabot
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
95. Kolorowa koszula
Firma: per una MARKS & SPENCER Rozmiar z metki: 16 Inne: proszę pytać o wymiary 96. Czerwony golf Stan: db (zmechacenia) Firma: Fionella Rozmiar z metki: M Inne: Lekko zmechacony, da się bez problemu usunąć 97. Fioletowy sweterek Stan: db (zmechacenia) Firma: H&M Rozmiar z metki: M Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s Inne: Był wszywany 98. Kremowy sweterek Stan: bdb Firma: ? / NO NAME Rozmiar: xs, xs/s, s
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
99. Biała bluzeczka
Firma: NO NAME (made in Italy) Rozmiar sugerowany: M, M/L 100. Sweterek nietoperz Stan: bdb marka: MGN Rozmiar z metki: S Sugerowany: M 101. Koronkowe bolerko Stan: bdb Firma: BODY NATURAL Rozmiar z metki: M/L Według mnie może je uniwersalny od xs< 102. Różowa koszula w paski Stan: bdb Firma: RICKI’S Rozmiar: xs, xs/s, s Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
103. Bluzka floral zapinana
Stan: bdb Rozmiar z metki: 12 Była wszywana: teraz S 104. Czarna sukienka latino Stan: bdb Rozmiar: uniwersalny Firma: NO NAME 105. Tunika marynarska Stan: bdb Firma: Ocean Club Rozmiar z metki: UK 8/10 ES/PT 36/38 D/NL/B 34/36 106. Kolorowa mgiełka Stan: bdb Firma: NO NAME Rozmiar z metki: brak
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-11 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
107. Jasnozielony sweter
Firma: H&M Rozmiar z metki: S Sugerowany: xs, xs/s, s Stan: db (zmechacenia) 108. Sukienka łososiowa Stan: bdb Firma: Premier de toi Rozmiar z metki: 36 Sugerowany: xs, xs/s, s Sukienka jest rozciągliwa 109. Brązowy top Stan: bdb Firma: LG Collection Rozmiar metki: L (pasuje na różne inne rozmiary, mniejsze i większe) Jest rozciągliwy. 110. Tunika w typie indyjskim bollywood Firma: REALITY Rozmiar z metki: L Rozmiar sugerowany: L lub over size
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
111. Jasnoróżowy top
Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s Rozmiar z metki: ? Stan: bdb - 112. Bluzka w kratkę Stan: bdb Firma: E-vie Rozmiar z metki: brak Sugerowany: xs, xs/s, s, może nawet m 113. T-shirt z wielorybkiem Stan: bdb Firma: Red Camel Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s 114. Cytrynowa bluzka Stan: bdb Firma: zinhengsing Rozmiar z metki: M Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s, s/s, m 115. Ciemnozielony top na szyję Stan: bdb Marka: WAREHOUSE Rozmiar z metki: 10 czyli 38. 116. Tunika floral Stan: bdb Firma: Blush Rozmiar z metki: ? Rozmiar sugerowany: xs, xs/s, s, s/m, może (jest wiązana i rozciągliwa)
_________________________ ___________ Edytowane przez Cholerka_ Czas edycji: 2013-03-03 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
mp4 mi sie podoba
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.