2012-12-31, 11:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez humpback
wy akurat możecie z lonely się licytować - a jedna zgrabniejsza od drugiej 
|
oj tam oj tam 
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
Zgrabna to ja będę po urodzeniu  Już zapowiedziałam mężowi, że po porodzie, jak tylko będę miała już tyle sił to on wraca z pracy, a ja na siłownie na godzinkę
A w ogóle to chyba mi zaczęło mleko wyciekać, bo widzę na piżamie dwie plamy....
|
też mam taki zamiar ojj.. coś czuję i już widzę, że będę miała dużo pracy nad swoim ciałem tylko zobaczymy czy Maleństwo nam na to pozwoli
a co do tego mleka/siary to mi niby nic nie cieknie. ale np. wczoraj jak wstałam rano to zauważyłam na sutkach takie suche żółtawe "strupki" nie wiem co to było ( wieczorem przed snem się nie kąpałam bo miałam gorączkę)
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Wg mnie ten wózek jest koszmarny  a koleżanka widuje go na ulicy i powiedziała, że babka ma problem aby z nim wjechać na krawężnik 
|
też byłam sceptycznie nastawiona do tego wózka. wydawał mi się tylko takim lanserskim gadżetem. Dalej nie jestem do niego przekonana i uważam, że jego cena jest wielkim nieporozumieniem (o ile dobrze kojarzę bratowa dała ponad 5tysięcy) ale jak czytałam wczoraj opinie to ma bardzo pozytywne. sama woziłam w nim chrześnicę i jest wygodny, dzięciątko jest wysoko, blisko i ma się z nim dobry kontakt, ma fotelik do samochodu i fajnie się składa.
Cytat:
Napisane przez vvgh
Hej.
Macie czasem twardy brzuch? Czytałam , że po 20 tygodniu twardnieje na parę sekund i przestaje, bo macica do skórczów się przygotowuje, ale mnie trzyma dłużej i wydaje mi się, że to nie od jedzenia....
|
ja czasem mam twardy, nawet już o tym pisałam. ale wydaje mi się, że to u mnie normalne. Zapytam gina za tydzień
Cytat:
|
Napisane przez MoTyleKsw;38366161
[B
lonely [/B]to nie byłą cena wózka, a jedynie pokrowca zimowego 
a ta Twoja eee bratowa czy już nie wiem kto to może szykuje się by zostać chrzestną  
|
ooo matko a ja się śmiałam z bratowej że dała za wózek 5 tys , a na tablicy jest za niecały tysiąc 
Cytat:
Napisane przez humpback
taki świąteczny akt dobroci z jej strony  może coś sobie uświadomiła?
|
ojj.. wątpię.. bardziej chce z siebie zrobić miłosierną samarytaninkę.. bo powiedziała to przy teściach. Na sylwku będzie sporo naszych wspólnych znajomych i jej siostra, więc będzie mogła zapunktować jaka to ona jest dobra 
bo ostatnio po jednej z jej większych akcji zadzwoniłam do jej siostry i gadałyśmy chyba z godzinę, że trzeba coś z nią zrobić. Bo takie zachowanie jest niedopuszczalne.. Wiem, że siostra miała z nią rozmowę
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
fajna ta bryka 
|
przeglądałam tablicę i wpadła mi w oko a mutsy to chyba porządna firma
Cytat:
Napisane przez vvgh
Teraz się zmiękczył i czuję jak Fsolka się rusza. Hmm,może to było od jedzenia, bo przed chwilą wróciłam z łazienki, oczyściłam swoje jelita i jest lepiej 
Mama mi ciągle mówi , że nie mam siedzieć na krześle i trzymać nogi na nogę, czy to prawda, że to coś może złego zrobić dziecku?
|
nie wydaje mi się żebyś mogła dziecku tym zaszkodzić. Ale trzymanie nogi na nogę pogarsza krążenie i jeśli masz predyspozycje może powodować żylaki
|
|
|