Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-02, 22:56   #493
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: 22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
Wiesz, jak byś się mnie zapytała czy wezmę ślub z moim Tż to ja też bym odpowiedziała nie i to nie chodzi o to "po co ja z nim jestem". Ślub nie jest wyznacznikiem niczego wg mnie, można żyć bez ślubu,do czego on tak naprawdę potrzebny? do wzięcia kredytu ? jak się ktoś nagapił na rozwody, nieszczęśliwe rodziny to nie musi mieć ochoty wychodzić za mąż czy mieć żonę , ale to moje zdanie
no tak rozumiem, ja opisuje po prostu sytuacje jakie występują u moich znajomych a ta para z przykładu to wiesz... ona wielce zakochana i czeka na pierścionek a ten podczas ich związku miach chyba 10 partnerek na boku... dlatego nie chciał się z nia żenić bo sobie używał i był wolny a ją miał jako wiesz... tak jak tamte akurat nie chciały albo coś to zawsze w domu czekała na niego Ania wiadomo, ze sytuacja sytuacji nie równa ale ja opisuje z powiedzmy mojego doświadczenia jak to z tym wszystkim jest. Ale podzielam Twoje zdanie, ze ślub nie jest wyznacznikiem czy ktoś kogoś kocha i że można zyć bez slubu
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora