Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Ubrania NOWE, buty szpilki, Victoria's Secret, Pleaser, Lupoline, biżuteria STYCZEŃ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-03, 17:00   #1
vLain
Rozeznanie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
Ubrania NOWE, buty szpilki, Victoria's Secret, Pleaser, Lupoline, biżuteria STYCZEŃ

Witam w moim wątku!

Mam na wymianę rzeczy w większości nowe różnych marek. Są to ciuchy, nowa bielizna, dodatki, obuwie - szpilki, buty sportowe itp. Te spośród nich, które były używane mają opisany stan wraz ze zdjęciami. Reszta jest całkowicie nowa, w większości z metkami.

Aktualnie mam część rzeczy w drugim mieszkaniu, więc niektóre są dostępne od razu, a na inne trzeba poczekać tydzień/dwa, także weź to pod uwagę. Możliwość wymiany osobistej w Gdańsku. Ze względu na zasady Poczty Polskiej (za zagubioną przesyłkę nadaną listem poleconym możemy nie odzyskać pieniążków), chętniej wysyłam paczką ekonomiczną, ew. priorytetową, przy mniejszych lub mniej wartościowych rzeczach może to być list polecony, ale tylko za obopólną zgodą.

Jestem zainteresowana wymianą na inne ciuchy, biżuterię, akcesoria, kosmetyki czy książki - nie ma to dla mnie znaczenia na co, mogę również wymienić rzeczy z różnych wątków.

Co jakiś czas prawdopodobnie będą pojawiać się dokładki. Wszystkie zdjęcia są poniżej.

Zapraszam też do pozostałych wątków wymiankowych. Mam na wymianę sporo kosmetyków, jak i kilka książek (w tym po angielsku). Zapraszam!

1. Buty na szpileczce Pleaser, rozmiar 37 (amerykańska 7) na stopę ok. 24,5 cm, noszone, stan bdb, posiadają defekt w postaci szycia na wewnętrznej stronie przy zapięciu przy kostce (przyszyłam w ten sposób kokardę, ponieważ oryginalny szew się poluzował - nie jest to widoczne), podeszwa perfekt , obcas zdobiony kamieniami.

2. Czarne lakierowane szpilki w szpic Jennifer&Jennifer, rozmiar 37, używane, obdarty obcas u dołu - pokazuję na zdjęciu.

3. Buty na szpilce, satyna w kolorze bordo, ozdobione siateczkowymi czarnymi kokardami, rozmiar 37, noszone, aczkolwiek w stanie bdb . Bardzo eleganckie.

4. Buty sportowe do biegania, chodzenia, hiszpańska marka Joma, rozmiar 38, solidnie wykonane, NOWE

5. Czarne baleriny, rozmiar 38 , ubrane raz, wkładka ze skóry naturalnej, stan taki, jak na zdjęciu.

6. Wysokie botki ze skóry ekologicznej z klamrą, kolor czerwony, rozmiar 37, ubrane tylko jeden raz i wyglądają idealnie.

WSZYSTKIE RZECZY NA WYMIANĘ SĄ W POSTACH #1-6.

Zapraszam do oglądania!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  szpilki.jpg
Wyświetleń: 73
Rozmiar:  57,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  zblizenie.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  27,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Czarne lak.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  62,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć