Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-05, 23:43   #510
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
dziekujemy za komplementy w imieniu Mikiego
Asiulka ladnie spadlas z wagi, tez bym juz tyle chciala mi spadlo 13 kg i dalej ruszac sie za bardzo nei cche. jak tak piszecie ze mam ladne dziecie, to jeszcze sie pochwale, a co
http://s0.zmniejszacz.pl/P1030345_zm...-pl_581823.jpg
http://s0.zmniejszacz.pl/IMG_2012120...-pl_633749.jpg
no proszę jaki kawaler do wzięcia... na ręce
U mnie spadek 16kg to sukces,zostało jeszcze 2 do z przed ciąży(a ogólnie 3-4),bo ja dużo jem i często drugą kolację przed 22.Głodna nie zasne

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
A my dziś byliśmy u pediatry, Misiek ma czysto w płuckach i oskrzelach, waży 7kg i ogólnie ok, poza tym że ma zwężenie na siusiaku i mam mu odciągać... Tylko dziwny ten pediatra, bo jak byliśmy u niego jakieś 3 tyg temu to owszem zwężenie stwierdził, ale jak zapytałam o odciąganie to powiedział że od roku, a nagle trzeba teraz... Albo ja go wtedy źle zrozumiałam albo on sam nie jest pewien co trzeba robić. Chyba skonsultuje to z innym pediatrą przy jakiejś okazji, np przy szczepieniu które mamy za 2 tyg.

No i mi też dziecko dało dziś popalić w nocy... Budził się co godzinę Albo bekał albo pierdział, to jadł to nie jadł, no jakiś pobudzony...
A w ogóle jak Wasze dzieci zasypiają?? Bo ta moja zaraza budzi się co chwilę zanim zaśnie na nockę. Rzadko kiedy zdarzy się aby zasnął i już nie obudził się aż do pierwszego karmienia. Czasem to w ogóle nie zasypia tylko leży, gada, marudzi, gapi się... No różnie bardzo, ale w każdy bądź razie trzeba latać do niego. Już nie mówiąc o tym, że suszara ciągle chodzi.
No to taka z nim niedogodność, bo w dzień to grzeczny jest.

A i jeszcze pochwalę się małym sukcesem - nie wiem czy pamiętacie, ale ja karmię piersią przez te nakładki, które już mnie wkurzają, bo zalewamy się mlekiem oboje z ich powodu, trzeba je ciągle myć i wyparzać. No i Michaś nauczył się w końcu ssać bez nich, aczkolwiek jeszcze ma humory i czasem muszę zakładać. W ogóle on przy cycu ma humory, czy to z nakładką czy bez, marudzi, wyrywa się, woli lewego cyca, w którego nagle bez tej nakładki mnie gryzie, w prawego nie, ech... Fajne to karmienie cycem, bo wygodne, ale czasem mam i tego dość.
nam nefrolog kazał odciągać w kąpieli,ale zawsze zapominam i chyba się boję...
A ta suszara chodzi też przy nocnym zasypianiu?

Mój też czasem się wierci,oczy jak 5zł a ja go chcę położyć i tak...czasem kładę go na brzuchu,żeby się trochę zmęczył albo włączam projektor jak leżymy na łóżku i gapi się na gwiazdki,misie i owce.Potem wyłączam i dostawiam do cyca,tak przygotowany zasypia szybciej.Wczoraj mnie zadziwił,bo zjadł tylko z jednej piersi i spał pierwszym snem 5,5godz.więc sukces.Tyle,że u nas usypianie zwykle trwa ok.godziny,czasem 1,5,b.rzadko 30min.

Gratuluję małego sukcesu,życzę dalszego zgrania z synkiem

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Nareszcie skończył sie ten dzień
Byli u nas goście i jak sie okazało nie przyjechali we 4 tylko w 5!
Kuźwa najpierw była gadka ze we dwójke, dzisiaj rano stwierdzili że wezmą jeszcze dzieci od siostry tżta (nie wiem po co) a jak wchodzili do mieszkania to jeszcze sie kuzyn od tżta wplątał
Czy ta rodzina sie kiedys umówi normalnie czy zawsze jakoś ciulato?
Aaaah :screwy:
Już nie wspomne że jak wychodzili to już plany kiedy znowu wpadną
Chyba ich poniosło....
Szkoda ze nie mieszkamy 500km od nich
wybacz,ale tak to śmiesznie napisałaś.A tak naprawdę współczuję gości,których ciężko znosić

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
no ja noszę w torbie płóciennej takiej jak na zakupy i sobie tyłka nie zawracam
ale torba z linku fajna i jak bym miała to bym korzystała a że nie mam to zwykła szmacianka wystarcza
zgadzam się zupełnie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
matko ale sie ciesze,moja silaczka podniosła glowke na 90 stopni!!!!!!!!!!!!UDALO SIE!! ćwiczyc,cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc a wszytsko sie uda,mała ma 18 tyg,9 korygowane Jestem taka dumna i szczesliwa,a malej tez sie podoba bo podnosi łebek,looka na mnie i mowi guu albo ee na całego!Kocham ja ponad wszytsko!!!!!
Wspanialea powiedz jak chłopcy traktują siostrzyczkę?pomagają?

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
A jeszcze a propos szczepionek - ten artykuł, który wkleiła Maggie jest napisany przez prof. Marię Majewską, czyli pierwszą polską fanatyczkę antyszczepionkową. Która insynuuje CELOWE ZATRUWANIE niemowląt rtęcią i ludobójstwo szczepionkami... No proszę Was... Nie traktuję tego artykułu poważnie
Dobrze,że o tym piszesz,bo już zaczynałam schizować

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora