Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-11, 08:22   #1036
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
za wizyty !!

I ja dołączam, do grona szczęśliwych po wizytowców. Synek ma się dobrze, też już na nietoperka, szyjka 2,9 ale twarda i zwarta niczym skała - dr mówi że to normalne teraz taka długość, teraz jedynie zaczęłam się zastanawiać jak przeczytałam jaką Coco ma długą czy nie za krótka hmmm

Z racji tego że w przyszłym tygodniu mam to usg III trymestralne to nie wiem ile on waży

No ale dowiem się w przyszłym tygodniu ehh

No a poza tym jestem dojechana, szkoła rodzenia, wizyta a potem obiadek i zakupy Kupiliśmy super śpiworki i kilka zabawek dla młodego, jutro pstryknę fotkę

Ale ogólnie chyba już nie mam siły na takie eskapady całodniowe poza domem, jutro znowu będę odsypiać do 10
super, ze wszystko dobrze
czekam na zdjecia
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
U nas nie fajnie (
Byliśmy na pogotowiu z Julią, bo zwijała się z bólu, nigdy tak ją nie bolało, ja przez to dostałam rozstroju żołądka.
Po 2 godzinach czekania okazało się, że ma zapalenie cewki moczowej
Także antybiotyk i siedzimy w domu.
a ja nie mogę się pozbierać
prosiłam Boga by zabrał jej ból i dał mi
nie wiedziałam co jej jest, miała takie skurcze, że aż nogi jej wykrzywiało
i tak strasznie płakała a ja nie umiałam jej pomóc
ojejjj... cos Was te choroby nie opuszczaja zdrowka dla Juleczki
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
Dzis noc minelo w miare tylko kilka razy sie budzilam, boje sie ze jak tak dalej bede kaszelc to malemu sie cos stanie albo urodziny sie zestresowany :-( no ale coz ja poradze - wszyscy u mnie w domu smarkaja ;-( ehh

Ide spac dalej bom sie obudzila jak ludki do pracy sie szykowali, ja dzis musze zawiesc do pracy tylko L4 i weekend

Aaaaaa i witam sie w 29 tyg
no to sie zalatwiliscie.. oby siostra zdrowa zostala, bo kto ugotuje jajecznice?

gratuluje 29 tygodnia
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Smutno mi jakoś....
Sama nie wiem dlaczego. Czuję się jakaś taka zmęczona wszystkim, a czasami, że w ogóle już się mężowi nie podobam, bo wielka jestem i znów mnie na buzi wysypało- chociaż on mówi, że jest inaczej.
Chyba ciśnienie spada i mnie to dobija...

Dziś pierwsze zajecia w SR. Idę sama, bo mąż w pracy. Ma być o pielęgnacji maleństwa więc sobie przypomnę co i jak, a pewnie nauczę się dużo więcej. Szkoda, że muszę busem jeździć, bo boje się wychodzić odkąd śnieg spadł....

Idę sobie pomarudzić dalej...
to ja tylko przytule
kazdemu zdarza sie ten paskudny dzien paszteta
Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
a my chore...
kurde wczoraj poszłam do domu wcześniej i leżałam od 13:30 do dziś rano... wypociłam się... mąż mi zrobił czosnek z rosołem (tak czosnek z rosołem nie rosół z czosnkiem ) ... ledwo żyję na dziś ale musiałam być w pracy... może mnie dziś też puszczą wcześniej... oby...
ojejj... zdrowka zycze!
cos nam sie te mamusie pochorowaly..

to zeby za bardzo nie odstawac, tez ponarzekam na meczaca zgage, ktora juz przerodzila sie w refluks... caly dzien i noc czuje sie okropnie.. nawet moje leki juz nie przynosza skutku