2013-01-11, 15:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
śpi...ale popłakuje od czasu do czasu przez sen ciekawe czemu w ogóle często tak ma ostatnio i kończy się to wybudzeniem z krzykiem
w ogóle mam pytanie do mam, które rehabilitowały swoje starsze dzieciaczki metodą vojty. Wiem, że Sójka na pewno, nie wiem czy którąś jeszcze
Kochana czy te ćwiczenia wpłynęły na zachowanie Twojej Hani? tzn. czy stała się nadpobudliwa?
bo ostatnio spotkałam znajomą, która rehabilitowała synka 3mc vojtą i jak dowiedziała się, że też ćwiczymy to powiedziała, żebym się nie zdziwiła jak zmieni to moje dziecko że ona zauważyła to wyraźnie, gdy Oskar(jej syn) skończył rok i, że dopiero ostatnio jej pediatra powiedział, że to może być skutek rehabilitacji
pytam się, bo próbuje znalesc źródło takiego niepokoju u mojego dziecka ona od urodzenia ma charakterek ale kurcze wcześniej nie robiła mi takich zadym bez powodu, jedyne gdy miała kolkę i uczulenie na mleko o którym nei wiedzieliśmy później była tak kochana i spokojna... Od nowego roku zmieniła się strasznie
myślałam, że to przez jedzenie, ale nawet jak nic jej nie daje to jest taka "nieprzyjemna" przez większość dnia:/
mam wrażenie, ze ona chyba ma mnie już dość, bo kurcze jak jest męzul, lub ktokolwiek inny się nią zajmuje to jest spokojniejsza.
Męzul mówi, że może na to miały wpływ święta i sylwester, gdzie Jagoda miała kontakt z masą osób, każdy ją zabawiał, nosił itp. Była wtedy grzeczna jak aniołek na codzień większośc czasu jesteśmy we dwie, mężul jest wieczorami dopiero w domu wtedy też grzeczna i jak jesteśmy u teściów w weekend to też
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------
Dearlie dużo zdrówka dla Was i 3mam kciuki za Antosia
Jagódka
Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2013-01-11 o 15:32
|
|
|