Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-11, 20:55   #216
shizaxa
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Byłam, przybyłam i nadrabiam

tez kiedys czytałam o tych "rybkach" ale ponoć strasznie smierdzą

Defekt mózgu jak kazdy facet chyba
a mowilam Wam jak zostawil klucze w drzwiach i wisiały od strony korytarza od godz. 16 do godz 7 rano ns dnia

mi sie bardzo podoba
ale ja namietnie zapuszczam...

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

miłego weekendu

ja u siebie w pracy mam kompletnie żółte włosy, a w świetle normalnym,w słoneczny dzień to prawie białe

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Byłam u gina.
Powiedzialam,że chce recepte, wymienilam mu co bralami że nie chce wiecej tych samych,tylko jakies inne od ktorych nie przytyje
Dostałam Regulon

Bunny
użyłam żółtej odzywki Gliss Kura, przy splukaniu wloski ekstraśne
Zobaczymy jak bedzie po wyschnieciu

Dzisiaj sama w domku jestem, Tż pojechal do Pzn na zjazd ale jutro juz bedzie, dziwnie tak samej...
dla Ciebie żółta fajna bo masz ładne włoski
Regulon ja brałam przez kilka lat (chyba 3) i lekko mi potencje obniżył (minimalnie) a poza tym to żadnego przytycia ani innych problemów nie było

Agatau moja koleżanka chodziła na Vacu, zadowolona bardzo była

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
O kurde, to trochę bez sensu taka inwestycja, jak wada może wrócić. A jest jakaś 'gwarancja' na ten zabieg?
ja non stop przy komputerze, 8h w pracy a potem w domu, więc nawet chyba nie mysle juz o tej operacji...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora