|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 124
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
obie to 7
![]() przespie sie z tym ![]() ale pamietam ze vienna jak zrobilam to nie bylo nic widac u mnie ![]()
![]() |
#212 | |||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
By³am, przyby³am i nadrabiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mowilam Wam jak zostawil klucze w drzwiach i wisia³y od strony korytarza od godz. 16 do godz 7 rano ns dnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ja namietnie zapuszczam... ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- By³am u gina. Powiedzialam,¿e chce recepte, wymienilam mu co bralami ¿e nie chce wiecej tych samych,tylko jakies inne od ktorych nie przytyje ![]() Dosta³am Regulon ![]() Bunny u¿y³am ¿ó³tej odzywki Gliss Kura, przy splukaniu wloski ekstra¶ne ![]() Zobaczymy jak bedzie po wyschnieciu ![]() Dzisiaj sama w domku jestem, T¿ pojechal do Pzn na zjazd ale jutro juz bedzie, dziwnie tak samej... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
Cytat:
![]() Ja nie Kitka, ale mogê podpowiedzieæ, bo ok. 4 lata temu zrobi³am laserow± korekcjê wzroku. Sam zabieg trwa³ ok 20 minut na oba oczka, zakroplone by³y znieczuleniem i nic kompletnie nie bola³o. Sam zabieg jest po prostu nieprzyjemny, bo klamry na powiekach s± bardzo nieprzyjemne, a do tego przed skróceniem rogówki jest odgarniany taki "p³atek" z ga³ki ocznej. Brzmi koszmarnie, ale to tylko chwila. Jak schodzi³o znieczulenie, to bola³o, ale zabieg powinien byæ robiony wieczorem, ¿eby potem i¶æ od razu spaæ. Niestety moja rado¶æ trwa³a ok 3 lata, bo teraz ZNOWU noszê okulary (wada wraca pewnie od pracy przy komputerze) . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Cytat:
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
![]() Ale jestem do ty³u je¶li chodzi o forum ![]() ![]() ![]() Jak mój komp odzyska sprawno¶æ bêdê mia³a masê nadrabiania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]() Regulon ja bra³am przez kilka lat (chyba 3) i lekko mi potencje obni¿y³ (minimalnie) a poza tym to ¿adnego przytycia ani innych problemów nie by³o Agatau moja kole¿anka chodzi³a na Vacu, zadowolona bardzo by³a ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- ja non stop przy komputerze, 8h w pracy a potem w domu, wiêc nawet chyba nie mysle juz o tej operacji...
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 518
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
hej!
![]() princesko czekam na efekty ![]() Agatko na twoj± wizytê te¿ czekam i na efekty po niej ![]() by³am u frynia ![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Asia
Dodaj zdjêcie, a nie ;*
#220 |
Zakorzenienie
|
kupi³am sobie t± od¿ywkê https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch.html&next=1
i t± https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...i-suchych.html i ten szamponik ![]() do tego jeszcze kilka maseczek na twarz ![]() z buziuni± jest w albumie ![]() tu wrzucê takie pogl±dowe ![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-01-11 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dziewczyny !
Bardzo proszê Was o pomoc i radê. Ostatnio bardzo kusi mnie zmiana koloru na blod. W tej chwili mam w zasadzie naturalny kolor w³osów, jedynie na koñcach jest odrobina poprzedniej farby, ale trzeba siê bardzo przyj¿eæ, ¿eby to zauwa¿yæ. Ju¿ kiedy¶ by³a blondynk±, ale nie a¿ tak jasn± jak chce to zrobiæ teraz. Pomó¿cie, co o tym my¶licie. (Dwa zdjêcie jak teraz wygl±daj± moje w³osy, drugie dwa jak wygl±da³am w blondzie a trzecie to zdjêcia blondu i fryzury jak± chcia³abym mieæ. Muszê jeszcze zaznaczyæ, ¿e mam krêcone w³osy) |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Zakorzenienie
|
Normalni ludzie to albo jeszcze ¶pia,albo baluja...a ja do pracy na 12h musze sie zbierac
![]() Cytat:
![]() ale do ladnych wloskow to mi jeszcze daleko. Ta ¿ó³ta odzywka wcale nie jets taka lekka ![]() ja mowie o ¿ó³tej do sp³ukiwania of course ![]() no wlasnie czytalam,ze Regulon ma dobre opinie i ze stan cery bardzo ladnie poprawia ![]() o moje libido to ja sioe nie martwie ![]() ![]() Cytat:
![]() z Lorysem to tylko z tym awokado mialam do czynienia ale dla mnie byl kiepski, moze ten bedzie lepszy ![]() Mimo podcicia i tak masz dlugie juz w³oski ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Ej widzia³y¶cie ![]() http://www.colormask.schwarzkopf.de/...e/de/home.html http://www.frockmeimfamous.com/2012/...ew-launch.html Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-01-12 o 06:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
Cytat:
![]() a ja dzi¶ trochê pod³amana... by³am wczoraj u fryzjerki ¿eby zapytaæ co my¶li o tym ¿ebym mia³a w koñcu na g³owie kolor 7 lub 8 i nic z tego jak na razie, stwierdzi³a ¿e szkoda niszczyæ w³osów rozja¶niaczem, zw³aszcza ¿e niedawno farbowa³am, tak ¿e w grê wchodzi dekoloryzacja i to a¿ za 2 miesi±ce kiedy jakie¶ odrosty powróc±, dziwne ¿eby z poziomu 6-7 na 7-8 potrzebna by³a a¿ dekoloryzacja ale mo¿e ona lepiej siê zna... jak robi³am ostatnio garnierem nutrisse 8,1 to nie do¶æ ¿e kolor wyszed³ ciep³awy, co¶ w deseñ 7,0; to jeszcze do tego na poziomie 7 a nie 8 mo¿e moje w³osy siê trudno rozja¶niaj± albo co i maj± do tego badziewny pigment? dodam ¿e z³apa³o sam odrost po przerwie 2-miesiêcznej, reszta nadal na poziomie 6 (takim kolorem dot±d farbowa³am) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a o od¿ywce to tak, o tej do sp³ukiwania my¶lê ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() Ja to mówiê niefachowym okiem, poczekaj po weekendzie Bunny wróci z imprezowania to powinna odpowiedzieæ, albo siê przypomnisz ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 544
|
Cytat:
![]() 7.3 jest wiêc bêdzie jak lubisz, ze z³otym refleksem ![]() Cytat:
![]() by³am kilka razy i fajna sprawa, bieg³o sie 30 min, z 5 x ciêzej ni¿ na standardowej bie¿ni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ale ma laska w³oski za☠☠☠iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obciê³a mi 5 - 6 cm i my¶la³am ,¿e bêd± znacznie krótsze ![]() ja jak co sobota sprz±tam ![]() nove dziêkujê ![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-01-12 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
![]() Kitka - by³am u Ciebie na blogu i widzialam w³osy po farbowaniu 8,2 ![]() ![]() Ja obecnie te¿ mam przyciemnione k³aki i kolor mniej wiêcej wygl±da tak:
zapuszczanie w³osków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-01-12 o 21:55 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
fajny kolor, to jeszcze blond czy ju¿ br±z?
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
u fryzjera farbowa³am Goldwellem ![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczanie w³osków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-01-12 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
ale siê wkurzy³am
![]() przesz³o miesi±c temu jaka¶ laska na szafie kupi³a ode mnie szelki za 7z³...mia³am zaznaczone na aukcji ¿e list polecony (znaj±c nasz± pocztê polsk±...) a dziewczyna powiedzia³a ¿e chce zwyk³ym listem. Do tej pory do niej nie doszed³, mêczy mnie co chwilê czy wys³a³am (jakby mi na 7z³ zale¿a³o by nie wys³aæ tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj u fryz tez pyta³am jaki kolor ona by mi doradzi³a i stwierdzi³a, ¿e za jasny nie ,ale ciemne te¿ nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() skoro wybra³a sama na w³asn± odpowiedzialno¶æ zwyk³y list, to jej problem ![]() niby z jakiej racji masz jej zwracaæ kasê? ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- w³a¶nie odebra³am te kapsu³ki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...twist-off.html mam zamiar u¿ywaæ szczególnie na koñcówki w³osów i paznokcie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama nie wiem czesc osob mowi ze lepiej mi w jasnych a czesc ze w ciemnych.... na razie pozostane przy poziomie 8, ale mozliwe ze na wiosne/lato znow bede rozjasniac ![]() ![]() ![]() oo ciekawe jak zadzialaja te kapsulki ![]()
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe, tylko nie wiem czy nak³adaæ na umyte ,wilgotne koñcówki czy na suche ? ![]() umy³am w³oski t± schaum± i u¿y³am tego glisskura czarnego ![]() czekam teraz jak w³oski same wyschn± i zobaczê jak ich stan siê bêdzie prezentowa³ ![]() ![]() i co mnie zaskoczy³o, ¿e ju¿ teraz jako wilgotne mega siê b³yszcz± ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
Cytat:
![]() ![]() Aha- jedna Pani okulistka przedstawi³a mi taki oto powód wrócenia wady: "Proszê Pani, natura zaprogramowa³a Pani± jako krótkowidza i ¿adnym zabiegiem tego Pani nie zmieni; natury Pani nie oszuka..." ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | ||||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 069
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wpadlam na moment i uciekam ![]()
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszê pou¿ywaæ jaki¶ czas i zobaczê jak bêdzie dalej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||||
Zakorzenienie
|
Przezylam w pracy
![]() ale jutro jeszcz 10h ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a mo¿e wtedy by³y za s³abe, bo mia³am w³osy rozja¶niaczowe i na dodatek prostowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Wam szczerze, ze nie myslalam, ze kiedys uda mi sie porzucic prostownice i nie wyobrazalam sobie tego momentu, a teraz...sa same z siebie takie jak po prostownicy ![]() ![]() Wiadomo, ze takie jak po ¿elazku nigdy nie beda, ale to jest naprawde mega roznica. Nawet grzywki juz nie prostuje,bo nie musze. ![]() Teraz pozostaje tylko zapuszczac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.