2013-01-14, 09:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
Napisane przez strippi
Wklejam jeszcze to co w szafie naskładane, fotka robiona tydzień temu.
Doszło jeszcze jedno pranie i jeszcze jedno mnie czeka - ostatnie. (o ile nic nie dostanę i nie kupię, a z kupnem ciężko, bo właśnie kupiłam kolejnych kilka ubranek  )
|

Cytat:
Napisane przez LiwkaO
Hej kochane  coś mi się babystrology poprzestawiało  dziś zaczynamy 35 tydzień
wstawiam fotki moich regałów  ciuszki wszystkie 0-3mc. A jeszcze dojdą dwie pralki bo czekają na wyprasowanie 
|
za 35 tydz!
za ciuszki !!!
co do przygotowań ,ilości, zorganizowania i zabezpieczenia się na każdą ewentualność - przerażacie mnie
no ja mam- wszystko po kubie i ninie- ciuszki ,wózki itp. ale wszystko popakowane jeszcze ,okurzone i tak w sumie to nawet nie pamiętam co dokładnie..... i gdzie? ....
zresztą zastanawiam się czy pamiętam co do czego ,jak złożyć .... hmmmmmm ale mam czas - do 8 marca jeszcze dużo.....
myślę ,że tak w połowie lutego wezmę się za wszystko.... i pokupuje co trzeba (pieluchy,kosmetyki, i dla mnie .... ), no i te nieszczęsne pranie ,czyszczenie (wózków,fotelika,i innych pierdół).
powiem Wam ,że ja mam całkiem inne podejcie..... jak będę miała to będę miała jak czegoś nie zdążę kupić ,zrobić to po wyjściu ze szpitala kupię .... po urodzeniu ninki tak zrobiłam - tż odebrał mnie ze szpitala - ja ich odstawiłam do domu i na zakupy skoczyłam .
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
a tak w ogóle to dziś 100 dniówka 
|

Cytat:
Napisane przez oliwka__
I pochwalę się mój brat ponownie zostanie tatą  po zeszłorocznym poronieniu jego żony z 2 dzieckiem (mają już 2-letniego synka) zdecydowali się i udało no i jaka niespodzianka  prawodopodobnie będą bliźniaki (była u lekarski a że to początek 4-5 tydzień ale lekarka mówiła że raczej na jedno to jej nie wygląda na następnym badaniu się potwierdzi)  Termin mają na 9 września czyli nasza Anielka będzie miała najbliższe kuzynostwo w tym samym wieku 
|
to super !!!!!!!
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------
Cytat:
Napisane przez misiulka06
|
za 27 tydz!
i za wygranie licytacji !!!
|