Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 09:55   #1504
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Wklejam jeszcze to co w szafie naskładane, fotka robiona tydzień temu.
Doszło jeszcze jedno pranie i jeszcze jedno mnie czeka - ostatnie. (o ile nic nie dostanę i nie kupię, a z kupnem ciężko, bo właśnie kupiłam kolejnych kilka ubranek )

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Hej kochane coś mi się babystrology poprzestawiało dziś zaczynamy 35 tydzień

wstawiam fotki moich regałów ciuszki wszystkie 0-3mc. A jeszcze dojdą dwie pralki bo czekają na wyprasowanie
za 35 tydz!
za ciuszki !!!

co do przygotowań ,ilości, zorganizowania i zabezpieczenia się na każdą ewentualność - przerażacie mnie
no ja mam- wszystko po kubie i ninie- ciuszki ,wózki itp. ale wszystko popakowane jeszcze ,okurzone i tak w sumie to nawet nie pamiętam co dokładnie..... i gdzie? ....
zresztą zastanawiam się czy pamiętam co do czego ,jak złożyć .... hmmmmmm ale mam czas - do 8 marca jeszcze dużo.....
myślę ,że tak w połowie lutego wezmę się za wszystko.... i pokupuje co trzeba (pieluchy,kosmetyki, i dla mnie .... ), no i te nieszczęsne pranie ,czyszczenie (wózków,fotelika,i innych pierdół).
powiem Wam ,że ja mam całkiem inne podejcie..... jak będę miała to będę miała jak czegoś nie zdążę kupić ,zrobić to po wyjściu ze szpitala kupię .... po urodzeniu ninki tak zrobiłam - tż odebrał mnie ze szpitala - ja ich odstawiłam do domu i na zakupy skoczyłam .
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to dziś 100 dniówka

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
I pochwalę się mój brat ponownie zostanie tatą po zeszłorocznym poronieniu jego żony z 2 dzieckiem (mają już 2-letniego synka) zdecydowali się i udało no i jaka niespodzianka prawodopodobnie będą bliźniaki (była u lekarski a że to początek 4-5 tydzień ale lekarka mówiła że raczej na jedno to jej nie wygląda na następnym badaniu się potwierdzi) Termin mają na 9 września czyli nasza Anielka będzie miała najbliższe kuzynostwo w tym samym wieku
to super !!!!!!!

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
Witam się w poniedziałkowy poranek śnieg sobie leży, słoneczko świeci a ja oczekuje na przyjście pościeli dla Michałka. Dziś skończony 26 tydzień, zaczynamy 27 ale ten czas szybko leci. Wczoraj wygrałam dwie licytacje dla mojego Synusia...

http://allegro.pl/show_item.php?item=2921728548
http://allegro.pl/show_item.php?item=2921705266
za 27 tydz!
i za wygranie licytacji !!!