Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 18:32   #3670
popolqa
BAN stały

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Cytat:
Napisane przez determined Pokaż wiadomość
PaulinaWro pochwal się wynikami

popolqa Urodziny maaaaaasz ? W takim razie dużo zdrówka życzę, siły i wytrwałości z Insanity Oby Ci się spełniły wszystkie marzenia i uśmiech nigdy nie schodził z twarzy

Ja w końcu po Cardio Power. UUUUUfff! Ale ciężko było Ale dawałam z siebie maks! Tak się ze mnie lało, że myślałam, że się zaraz utopię Ale zwyzywałam Szona dziś Okropnie A pod koniec ostatnich -najszybszych- serii ćwiczeń można poowiedzieć, że płakałam "Kur#$% , nie dam rady!! " i prawie płacz, przerywany głośnym oddechem Jako, że TŻ był przy mnie to mówił do mnie "spokojnie, zwolnij" A ja zaczęłam krzyczeć (na tyle, na ile mi płuca pozwalały ), że i tak już wolno robie, a i tak siły nie mam! ! Teraz mi się śmiać chce, ale wtedy byłam tak bezradna, że myślałam, że pozabijam wszystkich Mimo to, dzisiejszy Cardio Power sto razu lepiej mi poszedł niż poprzedni i gdyby nie było power jumpsów i moving push ups to byłby to mój ulubiony trening
Cytat:
Napisane przez kraina _chichow Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Czekam aż mi się ułoży obiad i jadę z tym koksem
Też myślę czy by nie włączyć AB Rippera z P90 na brzuch, w końcu to tylko 17 minut... Chyba spróbuję od jutra.

popolqa Sto lat, spadających cm, jędrnego ciałka i wszystkiego co tam sobie marzysz

determined 3 cm, wow! Mega motywujące, gratuluję

PaulinaWro Witamy Mnie treningi Ewy też znudziły. I nie miałam po nich żadnych efektów szczerze mówiąc.
dziękuje kochane
CP&R zrobione
popolqa jest offline Zgłoś do moderatora