INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-13, 14:08   #3661
determined
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Hej dziewczyny

Jakoś tak dziwnie się czuję, jak pomyślę, że dziś bez ćwiczeń
Co do ćwiczących TŻ-tów. Też bym chciała, żeby mój ćwiczył razem ze mną niestety odpada już na początku rozgrzewki, chociaż wcale nie jest gruby, ale kondycje ma fatalną) i niestety nie chce ćwiczyć, bo mówi, że te ćwiczenia go zabiją :/
Zgadzam się z kraina_chichow - dobre buty to podstawa !

malinois na pewno to reakcja ze strony mięśni nie przejmuj się

popolqa A boczkami się nie przejmuj, znikną na pewno kwestia czasu, w końcu to dopiero 1 tydzień

Nie wiem jak wy, ale ja się już nie mogę doczekać fit testu, jestem taka ciekawa czy zrobiłam jakiś progress !

7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO!

18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY!

Zmieniam życie swe. : )

Edytowane przez determined
Czas edycji: 2013-01-13 o 17:38
determined jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 20:52   #3662
PaulinaWro
Raczkowanie

Hej dziewczyny i chłopaki Własnie ściągam Insane,jutro zacznę.Do tej pory robiłam treningi Chodakowskiej,ale jak dla mnie za wolno i zbyt mało wyciskająco.Na co dzień chodzę do klubu na Race Walikng i Spinning,dlatego jakąś nowicjuszką nie jestem,unikałam natomiast zajęć kardio,a tutaj tego masa Mam do zrzucenia mnóstwo kilogramów,na skutek licznych diet wróciłam do punktu wyjścia.No ale nie użalam się nad sobą,będę ćwiczyć z wami
Gratuluję wszystkim wyników,to bardzo motywujące
PaulinaWro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 10:11   #3663
kraina _chichow
Rozeznanie

Dzień dobry
Co tu taka cisza? Jak po wczorajszej regeneracji? Ja mam dziś ogromny zapał i chęci do ćwiczeń Chyba dzień bez treningu był mi potrzebny, mięśnie też muszą się zregenerować.

Miłego.
kraina _chichow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 11:56   #3664
malinois
Raczkowanie

Witajcie!
Dzis juz po plyometric.. robilam go kilka dni temu i dziś, więc mam porównanie. Otóż... jest znacznie lepiej! Ćwiczenia wychodziły mi w tempie - pompki też się poprawiły.. i choć na ich 4 robię 3, nie tak głębokie.. to ROBIĘ JE W OGÓLE a to już mega postęp. I będą kolejne!
Dziś trening wprawił mnie w euforię, pokochałam program z całego serducha i jestem mooooocno zmotywowana do kolejnych.

Jutro dzień bez treningu.. ale jednak jedną rzecz zrobię. Ćwiczenia na brzuch. Wciąż mam wrażenie, że za mało niektóre mięśnie brzucha są angażowane... znalazłam ABS w P90X - trwa 17 min.. i jutro go zrobię

Kraina_chichów - zazdroszczę, że udało Ci się go zmotywować. Mój też obiecał, że się weźmie za siebie... ale raczej nie sądzę, by insanity było dla niego dobrą opcją - zniechęci go taka ilość kardio. Może P90X?

Determined - mój też nie jest za duży.. ale jakby to powiedzieć.. nieco zaniedbał pracę nad sobą i kondycha kaput!
A mięśnie już chyba się przyzwyczajają uffff

Paulina Wro witamy Ja też robiłam treningi Chodakowskiej, aż stały się dla mnie zbyt lightowe
malinois jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 12:19   #3665
determined
Raczkowanie

Dzień dobry

Dziś znienawidzone przeze mnie Cardio Power & Resistance :< jumpy mnie wykończą zapewne, tak jak i parę dni temu ! Ale co tam, dam radę ..

Wstałam dziś baardzo późno, bo całą noc nie spałam.. Jestem na siebie wściekła, bo dopiero jestem po śniadaniu (owsianka na mleku z mandarynką ) Troszkę poczekam aż się w brzuchu ułoży i heja, trzeba zacząć drugi tydzień Insanity

malinois Gratuluję Nie ma żadnej lepszej motywacji niż samej widzieć postęp

PaulinaWro Witamy ! Ja też mam mnóstwo kilogramów do zrzucenia

Dziewczyny, nie mogłam się dziś powstrzymać i musiałam zmierzyć swoją talię, bo jakaś lepsza mi się wydała I miałam rację ! Ubyło mi prawie 3 cm z talii ! Nie wiem jak to możliwe, ale naprawdę tak jest, także motywacja jest, teraz tylko czas na to, by dać z siebie wszystko

Stary 2013-01-14, 15:14   #3666
popolqa
BAN stały

moja zdrowa dieta dziś jest zupełnie skopana przez wypad do Mc i tort ale urodziny ma sie raz w roku
wieczorkiem zabiore sie za ćwiczenia bo jeszcze czuje sie pełna i jeszcza kliknęłam sobie w ramach prezentu na śliczne butki na wiosnę także jestm w takim nastroju że rozwalę dziś CP&R

Cytat:
Napisane przez determined Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie mogłam się dziś powstrzymać i musiałam zmierzyć swoją talię, bo jakaś lepsza mi się wydała I miałam rację ! Ubyło mi prawie 3 cm z talii ! Nie wiem jak to możliwe, ale naprawdę tak jest, także motywacja jest, teraz tylko czas na to, by dać z siebie wszystko
gratulacje !!!
popolqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 15:54   #3667
PaulinaWro
Raczkowanie

Hej Jestem po pierwszym Fit-teście.Jakoś rewelacyjnie nie było,ale nie było też źle.Zaraz jadę do klubu na Race Walking,które serdecznie polecam Też zrobię jutro dodatkowo brzuszki bo nie mam czasu jechać do klubu.Będzie zatem drugi dzień Insanity plus brzuch.Chce się żyć
Stary 2013-01-14, 16:45   #3668
determined
Raczkowanie

PaulinaWro pochwal się wynikami

popolqa Urodziny maaaaaasz ? W takim razie dużo zdrówka życzę, siły i wytrwałości z Insanity Oby Ci się spełniły wszystkie marzenia i uśmiech nigdy nie schodził z twarzy

Ja w końcu po Cardio Power. UUUUUfff! Ale ciężko było Ale dawałam z siebie maks! Tak się ze mnie lało, że myślałam, że się zaraz utopię Ale zwyzywałam Szona dziś Okropnie A pod koniec ostatnich -najszybszych- serii ćwiczeń można poowiedzieć, że płakałam "Kur#$% , nie dam rady!! " i prawie płacz, przerywany głośnym oddechem Jako, że TŻ był przy mnie to mówił do mnie "spokojnie, zwolnij" A ja zaczęłam krzyczeć (na tyle, na ile mi płuca pozwalały ), że i tak już wolno robie, a i tak siły nie mam! ! Teraz mi się śmiać chce, ale wtedy byłam tak bezradna, że myślałam, że pozabijam wszystkich Mimo to, dzisiejszy Cardio Power sto razu lepiej mi poszedł niż poprzedni i gdyby nie było power jumpsów i moving push ups to byłby to mój ulubiony trening

Stary 2013-01-14, 17:00   #3669
kraina _chichow
Rozeznanie

Cześć dziewczynki
Czekam aż mi się ułoży obiad i jadę z tym koksem
Też myślę czy by nie włączyć AB Rippera z P90 na brzuch, w końcu to tylko 17 minut... Chyba spróbuję od jutra.

popolqa Sto lat, spadających cm, jędrnego ciałka i wszystkiego co tam sobie marzysz

determined 3 cm, wow! Mega motywujące, gratuluję

PaulinaWro Witamy Mnie treningi Ewy też znudziły. I nie miałam po nich żadnych efektów szczerze mówiąc.
Stary 2013-01-14, 18:32   #3670
popolqa
BAN stały

Cytat:
PaulinaWro pochwal się wynikami

popolqa Urodziny maaaaaasz ? W takim razie dużo zdrówka życzę, siły i wytrwałości z Insanity Oby Ci się spełniły wszystkie marzenia i uśmiech nigdy nie schodził z twarzy

Ja w końcu po Cardio Power. UUUUUfff! Ale ciężko było Ale dawałam z siebie maks! Tak się ze mnie lało, że myślałam, że się zaraz utopię Ale zwyzywałam Szona dziś Okropnie A pod koniec ostatnich -najszybszych- serii ćwiczeń można poowiedzieć, że płakałam &quot;Kur#$% , nie dam rady!! &quot; i prawie płacz, przerywany głośnym oddechem Jako, że TŻ był przy mnie to mówił do mnie &quot;spokojnie, zwolnij&quot; A ja zaczęłam krzyczeć (na tyle, na ile mi płuca pozwalały ), że i tak już wolno robie, a i tak siły nie mam! ! Teraz mi się śmiać chce, ale wtedy byłam tak bezradna, że myślałam, że pozabijam wszystkich Mimo to, dzisiejszy Cardio Power sto razu lepiej mi poszedł niż poprzedni i gdyby nie było power jumpsów i moving push ups to byłby to mój ulubiony trening
Cytat:
Napisane przez kraina _chichow Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Czekam aż mi się ułoży obiad i jadę z tym koksem
Też myślę czy by nie włączyć AB Rippera z P90 na brzuch, w końcu to tylko 17 minut... Chyba spróbuję od jutra.

popolqa Sto lat, spadających cm, jędrnego ciałka i wszystkiego co tam sobie marzysz

determined 3 cm, wow! Mega motywujące, gratuluję

PaulinaWro Witamy Mnie treningi Ewy też znudziły. I nie miałam po nich żadnych efektów szczerze mówiąc.
dziękuje kochane
CP&R zrobione
Stary 2013-01-14, 18:36   #3671
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez popolqa Pokaż wiadomość
dziękuje kochane
CP&R zrobione
i jak poszło ? Mac i torcik dał się we znaki ?

Stary 2013-01-14, 18:55   #3672
popolqa
BAN stały

Cytat:
i jak poszło ? Mac i torcik dał się we znaki ?

nie robiłam w ogóle przerw prócz 3 1-2 sekundowych jak mięśnie nie wytrzymywały

btw Mc wcale nie byl taki smaczny ale tort to było niebo
Stary 2013-01-14, 19:05   #3673
kraina _chichow
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez popolqa Pokaż wiadomość
nie robiłam w ogóle przerw prócz 3 1-2 sekundowych jak mięśnie nie wytrzymywały

btw Mc wcale nie byl taki smaczny ale tort to było niebo
Ja też już po treningu
Jest moc!

Dziewczyny, nie radzę sobie z moving puszapsami. Nie ogarniam za bardzo tego, chociaż staram się jak mogę. W ostatniej rundzie robiłam już zwykłe pompki.
Stary 2013-01-14, 19:17   #3674
PaulinaWro
Raczkowanie

Ku potomności:
switch kicks 100 (120 jak sie obijałam,dlatego bezpieczniej 100)
power jacks 45
power knees 80
power jumps 40
suicide jumps 8
globe jumps 40
push-up jacks 30
low plank obligue 22

Liczyłam na lepszy wynik bo dużo cwiczę ale kardio zaliczałam bardzo rzadko,muszę się przyzwyczaić do tego rytmu ja wolę wzmacnianie.Wróciłam własnie z Race walkingu.Cudownie mi się szło,jakoś tak lżej.Trenerka powiedziała mi,że ćwiczenie rano i wieczorem to fajna opcja bo poranne sprawiają,że lepiej ci idzie wieczorem.Coś w tym jest
Stary 2013-01-14, 20:32   #3675
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kraina _chichow Pokaż wiadomość
Ja też już po treningu
Jest moc!

Dziewczyny, nie radzę sobie z moving puszapsami. Nie ogarniam za bardzo tego, chociaż staram się jak mogę. W ostatniej rundzie robiłam już zwykłe pompki.
Ja też sobie nie radzę .. To i tak dobrze, że robisz zwykłe, ja nawet zwykłej jednej prawdziwej pompki nie umiem zrobić Mam strasznie słabe ręce.. No ale staram się jak mogę, a jak już nie mam totalnie siły, robię damskie, z tym że bardzo wolne i napinając mocno mięśnie, a to też działa na moje grubaśne ręce..

popolqa a jaki smak?

Popatrzcie na wyniki tej dziewczyny. Nie zgubiła nawet kilograma, a efekty są mega! I to po 2 tygodniach!

http://karlibell22.tumblr.com/post/2...t-program-with

i kolejna, po 38 dniach, waga też jej nie spadła ani troszkę a różnica kolosalna!

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1...h04jo1_500.jpg

Czas edycji: 2013-01-14 o 20:53
Stary 2013-01-15, 07:21   #3676
kraina _chichow
Rozeznanie

Cytat:
Ja też sobie nie radzę .. To i tak dobrze, że robisz zwykłe, ja nawet zwykłej jednej prawdziwej pompki nie umiem zrobić Mam strasznie słabe ręce.. No ale staram się jak mogę, a jak już nie mam totalnie siły, robię damskie, z tym że bardzo wolne i napinając mocno mięśnie, a to też działa na moje grubaśne ręce..

popolqa a jaki smak?

Popatrzcie na wyniki tej dziewczyny. Nie zgubiła nawet kilograma, a efekty są mega! I to po 2 tygodniach!

i kolejna, po 38 dniach, waga też jej nie spadła ani troszkę a różnica kolosalna!

No faktycznie mega efekt! Ciekawe jak to będzie u nas. Ja postanowiłam nie mierzyć się i nie ważyć do końca pierwszego miesiąca. Ale nie wiem czy wytrzymam

A tak w ogóle witam się z nad pysznej owsnianki
Stary 2013-01-15, 08:07   #3677
charlie charlie
Zadomowienie

ciekawe jak wyglądała ich dieta
ja zamierzam się zważyć, zmierzyć i zrobić zdjęcia 1 lutego
Stary 2013-01-15, 08:30   #3678
popolqa
BAN stały

Cytat:

popolqa a jaki smak?

czekoladowy
Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
ciekawe jak wyglądała ich dieta
ja zamierzam się zważyć, zmierzyć i zrobić zdjęcia 1 lutego
tez sie zastanawiam
a jak myślicie ile kalorii spalamy podczas jednego takiego treningu z 600 będzie?
Stary 2013-01-15, 08:45   #3679
Anielllka
Wtajemniczenie

brawa wielkie dla walczących!!!

u mnie wczoraj drugi fit test

Switch kicks 102 ----- 96
Power jacks 44 -------64
Power knee 87-------- 93
Power jumps 27------- 31
Globe jumps 9 --------- 9
Suicide jumps 17------- 18
Push-up jacks 9-------- 16
Low plank oblique 20--- 23

mniej mam tylko w pierwszym ale powiem wam że wysokość wykopów była nieporównywalna, przy pierwszym fit teście z pewnością nie robiłam tak wysoko jak wczoraj, nawet nie sądziłam że taka poprawa będzie jestem bardzo zadowolona, spadło 2 kg ale trzymam się diety i poprawiła się jędrność skóry - chociaż jeszcze dużo do zrobienia mam

pozdrawiam w dalszej walce

Edytowane przez Anielllka
Czas edycji: 2013-01-15 o 08:47
Anielllka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 10:10   #3680
determined
Raczkowanie

popolqa to zależy jak się ćwiczy mi się wydaje, że to jest kwestia 600 kalorii na luzie chociaż reklamowali się ponoć, że podczas takiego trening u z Insanity można spalić ponad 1000 kcal Muszę mieć pulsometr z pomiarem spalonych kcal to wtedy będę wiedzieć, bo to jest raczej sprawa indywidualna

Anielllka wow! gratuluję! Ale Ci pompki wzrosły u mnie pewnie nie będzie takiej różnicy

A tak w ogóle to hej wszystkim

Jak nastroje? Ja wczoraj się ostatni raz mierzyłam i to tylko w talii i koniec , bo mnie za bardzo ciągnie Zrobię zdjęcia, zważę się i zmierzę co każdy fit test, także jeszcze muszę wytrzymać 6 dni

Stary 2013-01-15, 10:20   #3681
malinois
Raczkowanie

Anielllka BRAWO!

Co do spalanych kcal... czesto jest to nieco przesadzone. Np. wg niektórych podczas killera Chodakowskiej można stracić 600 kcal... a mój pulsometr ledwie do 300 się zbliżał.. z pewnością Insanity spala więcej, ale w 1000 bym wątpiła

Dziś miałam zrobić dzień OFF, ale jutro będę w domu dopiero późną nocką, więc postanowiłam zamienić sobie dni...
malinois jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:04   #3682
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ściągnęłam fit test i dzisiaj się z nim zmierzę. Trzymajcie kciuki, bo te pompki to mnie troche przerażają.
Stary 2013-01-15, 11:27   #3683
determined
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ściągnęłam fit test i dzisiaj się z nim zmierzę. Trzymajcie kciuki, bo te pompki to mnie troche przerażają.
Mnie też to przerażało, ale rób na tyle na ile potrafisz

Stary 2013-01-15, 12:32   #3684
__MalaCzarna__
Raczkowanie

Hej Dziewczyny.
Wiecie co przeglądałam sobie folder z insanity i zainteresował mnie filmik o nazwie Upper Body Weight Training. Zaciekawił mnie z tego względu że nigdzie w planie nie był on wpisany. I się okazało, że w nim jest mnóstwo ćwiczeń na łapki Na pewno po takich ćwiczeń raz dwa by się ręce wzmocniły, bo są tam ćwiczenia z ciężarkami. Nie przejrzałam go całego ale strasznie już mi się podoba Muszę w któryś dzień go sobie zrobic. Zobaczcie go tez sobie, może szybciej po nim wzmocnicie ręce

Edytowane przez __MalaCzarna__
Czas edycji: 2013-01-15 o 12:35
__MalaCzarna__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 13:09   #3685
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __MalaCzarna__ Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
Wiecie co przeglądałam sobie folder z insanity i zainteresował mnie filmik o nazwie Upper Body Weight Training. Zaciekawił mnie z tego względu że nigdzie w planie nie był on wpisany. I się okazało, że w nim jest mnóstwo ćwiczeń na łapki Na pewno po takich ćwiczeń raz dwa by się ręce wzmocniły, bo są tam ćwiczenia z ciężarkami. Nie przejrzałam go całego ale strasznie już mi się podoba Muszę w któryś dzień go sobie zrobic. Zobaczcie go tez sobie, może szybciej po nim wzmocnicie ręce
a nie mam takiego filmiku, ale ja mam na razi wszystkie na pierwsze 5 tygodni więc jeszcze poczekam z pozostałymi na razie ćw na ręce mi starczy

natalkaa7522
powodzenia i daj znać jak poszło

determined tez nie myslałam że będzie taka różnica...a najpierw zapisywałam am wynik na innej kartce a później porównywałam

dziś już ćw za mną
Stary 2013-01-15, 13:14   #3686
determined
Raczkowanie

Cytat:
Hej Dziewczyny.
Też słyszałam o tym filmiku, ale on niestety u mnie odpada
Po pierwsze nie mam ciężarków(mój tż ma, ale strasznie ciężkie), a po drugie mam tak słabe ręce, że te ćwiczenia które są w standardowym Insanity mi wystarczą w zupełności jak na razie

Ja niedługo zabieram się za pure cardio

Stary 2013-01-15, 13:46   #3687
__MalaCzarna__
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
a nie mam takiego filmiku, ale ja mam na razi wszystkie na pierwsze 5 tygodni więc jeszcze poczekam z pozostałymi na razie ćw na ręce mi starczy
Ja mam go z tego względu, że ściągałam insanity z torrentów, więc był w paczce Jakbym ściągała po kolei filmiki wg. planu to na pewno nie przyszłoby mi na myśl, że jest jeszcze jakiś inny

Cytat:
Też słyszałam o tym filmiku, ale on niestety u mnie odpada
Po pierwsze nie mam ciężarków(mój tż ma, ale strasznie ciężkie), a po drugie mam tak słabe ręce, że te ćwiczenia które są w standardowym Insanity mi wystarczą w zupełności jak na razie
Jakbym ćwiczyła insanity to też pewnie nie zdecydowałabym się na dodatkowy filmik tylko leciała z planem Ale że jako ja już nie ćwiczę tego tylko hhabs to sobie chyba go wplotę w któryś dzień

P.S. Powiem Wam, że powoli zaczynam tęsknić na INS No ale narazie chcę popróbowac innych rzeczy. Ale Wam życzę wytrwałości i siły
__MalaCzarna__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 14:30   #3688
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej :0
wczoraj nie pisałam bo byłam mega padnięta 14h w domku mnie nei było ale Insanity oczywiście że zrobiłam tylko że na sam koniec zwymiotowałam chyba się przesiliłam
Cytat:
[B]

Jak nastroje? Ja wczoraj się ostatni raz mierzyłam i to tylko w talii i koniec , bo mnie za bardzo ciągnie Zrobię zdjęcia, zważę się i zmierzę co każdy fit test, także jeszcze muszę wytrzymać 6 dni
Ja będę się ważyć co tydzień, mierzyć się nie będę bo tego nie zrobiła przy I fit teście i co każdy fot test będę się uwieczniać na zdjęciach i zobaczymy

Cytat:
no to witamy w klubie INS i powodzenia

Cytat:
Hej Dziewczyny.
Ja też mam ten filmik ale nawet do niego nie zaglądałam póki co chcę skończyć cały program
Stary 2013-01-15, 14:47   #3689
determined
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam go z tego względu, że ściągałam insanity z torrentów, więc był w paczce Jakbym ściągała po kolei filmiki wg. planu to na pewno nie przyszłoby mi na myśl, że jest jeszcze jakiś inny

Jakbym ćwiczyła insanity to też pewnie nie zdecydowałabym się na dodatkowy filmik tylko leciała z planem Ale że jako ja już nie ćwiczę tego tylko hhabs to sobie chyba go wplotę w któryś dzień

P.S. Powiem Wam, że powoli zaczynam tęsknić na INS No ale narazie chcę popróbowac innych rzeczy. Ale Wam życzę wytrwałości i siły
Też ściągałam z torrentów, a nie miałam tego w paczce? toż to chamstwo !

A jak hhabs ? Fajny? Oglądałam sample, reklamę, ale jakoś mi ta trenerka nie podeszła nie wiem dlaczego Chociaż sam pomysł wydaje mi się być super

EDIT: Booooże, co ja wygaduję Przecież hhabs jest z Shaunem hahaha Pomyliło mi się z Turbofire

smerfetka a właśnie się wczoraj zastanawiałam, gdzie Cię wcieło
To ładnie musiałaś pushować, żeś zwymiotowała Ale grunt, że nie poddałaś się i tak zrobiłaś , szacun

Ja już po Pure Cardio. Zaletą tego treningu jest to, że czas strasznie szybko leci, ale wkurza mnie okropnie, bo się strasznie szybko męczę!!
Tak sobie dziś myślałam podczas treningu: "Jak ja zrobiłam tyle switch kicks?! albo chociaż power knees?!" dzisiaj nie zrobiłam nawet połowy kicksów, co na fit teście Ale może to dlatego, że byłam już po mega rozgrzewce, czy coś Mam nadzieję, że 2 fit test dorówna pierwszemu (bo na lepsze wyniki chyba nie mogę liczyć .. )
Najważniejsze, że kolejny dzień za mną

Czas edycji: 2013-01-15 o 14:52
Stary 2013-01-15, 14:58   #3690
popolqa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
brawa wielkie dla walczących!!!

u mnie wczoraj drugi fit test

Switch kicks 102 ----- 96
Power jacks 44 -------64
Power knee 87-------- 93
Power jumps 27------- 31
Globe jumps 9 --------- 9
Suicide jumps 17------- 18
Push-up jacks 9-------- 16
Low plank oblique 20--- 23

mniej mam tylko w pierwszym ale powiem wam że wysokość wykopów była nieporównywalna, przy pierwszym fit teście z pewnością nie robiłam tak wysoko jak wczoraj, nawet nie sądziłam że taka poprawa będzie jestem bardzo zadowolona, spadło 2 kg ale trzymam się diety i poprawiła się jędrność skóry - chociaż jeszcze dużo do zrobienia mam

pozdrawiam w dalszej walce
gratuluje progresu!
Cytat:
popolqa to zależy jak się ćwiczy mi się wydaje, że to jest kwestia 600 kalorii na luzie chociaż reklamowali się ponoć, że podczas takiego trening u z Insanity można spalić ponad 1000 kcal Muszę mieć pulsometr z pomiarem spalonych kcal to wtedy będę wiedzieć, bo to jest raczej sprawa indywidualna

Anielllka wow! gratuluję! Ale Ci pompki wzrosły u mnie pewnie nie będzie takiej różnicy

hmm to chyba muszę zastanowić sie nad tym pulsometrem
Cytat:
daasz rade !!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości