|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Hej dziewczyny
![]() Jakoś tak dziwnie się czuję, jak pomyślę, że dziś bez ćwiczeń ![]() Co do ćwiczących TŻ-tów. Też bym chciała, żeby mój ćwiczył razem ze mną ![]() Zgadzam się z kraina_chichow - dobre buty to podstawa ! ![]() malinois na pewno to reakcja ze strony mięśni ![]() ![]() popolqa ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak wy, ale ja się już nie mogę doczekać fit testu, jestem taka ciekawa czy zrobiłam jakiś progress ! ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-13 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny i chłopaki
![]() ![]() ![]() Gratuluję wszystkim wyników,to bardzo motywujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Co tu taka cisza? Jak po wczorajszej regeneracji? Ja mam dziś ogromny zapał i chęci do ćwiczeń ![]() Miłego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Dzis juz po plyometric.. robilam go kilka dni temu i dziś, więc mam porównanie. Otóż... jest znacznie lepiej! Ćwiczenia wychodziły mi w tempie - pompki też się poprawiły.. i choć na ich 4 robię 3, nie tak głębokie.. to ROBIĘ JE W OGÓLE a to już mega postęp. I będą kolejne! Dziś trening wprawił mnie w euforię, pokochałam program z całego serducha i jestem mooooocno zmotywowana do kolejnych. Jutro dzień bez treningu.. ale jednak jedną rzecz zrobię. Ćwiczenia na brzuch. Wciąż mam wrażenie, że za mało niektóre mięśnie brzucha są angażowane... znalazłam ABS w P90X - trwa 17 min.. i jutro go zrobię ![]() Kraina_chichów - zazdroszczę, że udało Ci się go zmotywować. Mój też obiecał, że się weźmie za siebie... ale raczej nie sądzę, by insanity było dla niego dobrą opcją - zniechęci go taka ilość kardio. Może P90X? Determined - mój też nie jest za duży.. ale jakby to powiedzieć.. nieco zaniedbał pracę nad sobą ![]() A mięśnie już chyba się przyzwyczajają ![]() Paulina Wro witamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Dziś znienawidzone przeze mnie Cardio Power & Resistance :< jumpy mnie wykończą zapewne, tak jak i parę dni temu ! ![]() ![]() Wstałam dziś baardzo późno, bo całą noc nie spałam.. Jestem na siebie wściekła, bo dopiero jestem po śniadaniu (owsianka na mleku z mandarynką ![]() ![]() malinois Gratuluję ![]() ![]() ![]() PaulinaWro Witamy ! ![]() ![]() Dziewczyny, nie mogłam się dziś powstrzymać i musiałam zmierzyć swoją talię, bo jakaś lepsza mi się wydała ![]() ![]() ![]() ![]()
#3666 | |
BAN stały
|
![]() moja zdrowa dieta dziś jest zupełnie skopana przez wypad do Mc i tort ![]() ![]() wieczorkiem zabiore sie za ćwiczenia bo jeszcze czuje sie pełna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
PaulinaWro pochwal się wynikami
![]() ![]() popolqa Urodziny maaaaaasz ? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja w końcu po Cardio Power. UUUUUfff! Ale ciężko było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3669 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Czekam aż mi się ułoży obiad i jadę z tym koksem ![]() Też myślę czy by nie włączyć AB Rippera z P90 na brzuch, w końcu to tylko 17 minut... Chyba spróbuję od jutra. popolqa Sto lat, spadających cm, jędrnego ciałka i wszystkiego co tam sobie marzysz determined 3 cm, wow! Mega motywujące, gratuluję ![]() PaulinaWro Witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() CP&R zrobione ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Raczkowanie
|
i jak poszło ?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3672 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jest moc! Dziewczyny, nie radzę sobie z moving puszapsami. Nie ogarniam za bardzo tego, chociaż staram się jak mogę. W ostatniej rundzie robiłam już zwykłe pompki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Raczkowanie
|
Ku potomności:
switch kicks 100 (120 jak sie obijałam,dlatego bezpieczniej 100) power jacks 45 power knees 80 power jumps 40 suicide jumps 8 globe jumps 40 push-up jacks 30 low plank obligue 22 Liczyłam na lepszy wynik bo dużo cwiczę ale kardio zaliczałam bardzo rzadko,muszę się przyzwyczaić do tego rytmu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() popolqa a jaki smak? ![]() Popatrzcie na wyniki tej dziewczyny. Nie zgubiła nawet kilograma, a efekty są mega! I to po 2 tygodniach! ![]() http://karlibell22.tumblr.com/post/2...t-program-with i kolejna, po 38 dniach, waga też jej nie spadła ani troszkę a różnica kolosalna! ![]() http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1...h04jo1_500.jpg
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-14 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle witam się z nad pysznej owsnianki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zadomowienie
|
ciekawe jak wyglądała ich dieta
![]() ja zamierzam się zważyć, zmierzyć i zrobić zdjęcia 1 lutego
![]() |
#3678 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak myślicie ile kalorii spalamy podczas jednego takiego treningu z 600 będzie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() u mnie wczoraj drugi fit test Switch kicks 102 ----- 96 Power jacks 44 -------64 Power knee 87-------- 93 Power jumps 27------- 31 Globe jumps 9 --------- 9 Suicide jumps 17------- 18 Push-up jacks 9-------- 16 Low plank oblique 20--- 23 mniej mam tylko w pierwszym ale powiem wam że wysokość wykopów była nieporównywalna, przy pierwszym fit teście z pewnością nie robiłam tak wysoko jak wczoraj, nawet nie sądziłam że taka poprawa będzie ![]() ![]() pozdrawiam w dalszej walce ![]()
„nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego” Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2013-01-15 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Raczkowanie
|
popolqa to zależy jak się ćwiczy
![]() ![]() ![]() ![]() Anielllka ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to hej wszystkim ![]() ![]() Jak nastroje? ![]() ![]() ![]() ![]()
#3681 |
Raczkowanie
|
Anielllka BRAWO!
![]() Co do spalanych kcal... czesto jest to nieco przesadzone. Np. wg niektórych podczas killera Chodakowskiej można stracić 600 kcal... a mój pulsometr ledwie do 300 się zbliżał.. z pewnością Insanity spala więcej, ale w 1000 bym wątpiła ![]() Dziś miałam zrobić dzień OFF, ale jutro będę w domu dopiero późną nocką, więc postanowiłam zamienić sobie dni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3684 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny.
Wiecie co przeglądałam sobie folder z insanity i zainteresował mnie filmik o nazwie Upper Body Weight Training. Zaciekawił mnie z tego względu że nigdzie w planie nie był on wpisany. I się okazało, że w nim jest mnóstwo ćwiczeń na łapki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez __MalaCzarna__ Czas edycji: 2013-01-15 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() natalkaa7522 powodzenia i daj znać jak poszło ![]() determined tez nie myslałam że będzie taka różnica...a najpierw zapisywałam am wynik na innej kartce a później porównywałam ![]() dziś już ćw za mną ![]()
![]() |
#3686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze nie mam ciężarków(mój tż ma, ale strasznie ciężkie ![]() ![]() Ja niedługo zabieram się za pure cardio ![]()
![]() |
#3687 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Powiem Wam, że powoli zaczynam tęsknić na INS ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |||
Zakorzenienie
|
Hej hej :0
wczoraj nie pisałam bo byłam mega padnięta ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak hhabs ? Fajny? Oglądałam sample, reklamę, ale jakoś mi ta trenerka nie podeszła ![]() ![]() ![]() EDIT: Booooże, co ja wygaduję ![]() ![]() ![]() ![]() smerfetka a właśnie się wczoraj zastanawiałam, gdzie Cię wcieło ![]() To ładnie musiałaś pushować, żeś zwymiotowała ![]() ![]() Ja już po Pure Cardio. Zaletą tego treningu jest to, że czas strasznie szybko leci, ale wkurza mnie okropnie, bo się strasznie szybko męczę!! ![]() Tak sobie dziś myślałam podczas treningu: "Jak ja zrobiłam tyle switch kicks?! albo chociaż power knees?!" dzisiaj nie zrobiłam nawet połowy kicksów, co na fit teście ![]() ![]() ![]() Najważniejsze, że kolejny dzień za mną ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-15 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.