Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-23, 08:29   #432
Jyotika
Raczkowanie

Dot.: Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II

Cytat:
Napisane przez suzuranka Pokaż wiadomość
Jyotiko wierzę, że wszystko bez problemu z wizą załatwisz, na pewno już na Ciebie czeka! Powodzenia z jutrzejszymi planami, poszukiwaniem prezentu dla kolegi
Kolega interesuje się Serbią i Grecja (mówi płynnie po Serbsku i zaczął uczyć się greckiego). Uwielbia uczyć się języków. Po Polsku troszkę rozumie i myślałam o jakimś podręczniku do nauki polskiego ale w mym rodzinnym mieście raczej nic takiego nie znajdę, ale może coś innego wpadnie w me łapki

Cytat:
Napisane przez suzuranka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio mam mega doła, więc nie będę wiele pisać, bo na pewno skończy się na narzekaniu. Jutro:
Dawaj, wyżal się, Ci będzie łatwiej a może my coś uradzimy. Po to też tutaj jesteśmy, że jakby było ciężko to coś doradzimy i wesprzemy - albo pisz na naszej Grupie o... Bedzie dobrze, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez aleksandra987x Pokaż wiadomość
W sumie języki mam w szkole, ale czasem to jest tak: zakuć, zdać, zapomnieć Z tym certyfikatem fajna sprawa, chyba się wezmę za naukę w ten sposób
To samo chciałam napisać. Wrócę do KZ i wezmę się za tę stronkę

Ja zaczęłam dobrze dzień. Obudziłam się o 8.00, włączyłam poranną medytację (troszkę je ostatnio zaniedbałam), potem poćwiczyłam (po raz pierwszy od XXXX czasu) pijąc w międzyczasie przygotowaną wczoraj wieczorem wodę z cytryną (250ml), zrobiłam sobie owsiankę i białą herbatę, afirmowałam, teraz siedzę na forum przez chwilkę. Zaraz idę wziąć prysznic i umyć włosy, póki włosy wyschną coś poczytam i wyjdę na miast o ile temperatura nie będzie zbyt straszną - wczoraj było -16 i bardzo wiało, nie dało się wytrzymać na dworze. Chciałabym dzis też zajść do dziewczyn na herbatę, ale wszystko zależy od pogody

_________________________ _____

Moj Blog - Pozytywne Myslenie Kazdego Dnia
Pozytywnie - watek na forum
Moja strona - moje zycie w Kazachstanie

Jyotika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując