Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 10:24   #3669
Malpka
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

cześć

Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki

Ale noc za nami, w ogóle nie spaliśmy z Tżtem nasz boxer dostał jakiejś padaczki, biedny wieczorem weteryn. dał mu jakies środki ale nic nie pomogło, cała noc nim telepało co godzinę rano pojechali do kliniki, dostał kroplówkę i wprowadzili go w stan śpiączki, żeby trochę odpoczął ma jakieś zastrzyki i leki na epilepsję, oby pomogły,,,
zdrówka dla psinki

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mamy dziś iśc na ślub TŻta kuzyna. I jego dziewczyna właśnie wylądowała w szpitalu z krwawieniem i regularnymi skurczami.. termin ma na maj i teraz kończy dopiero 6 miesiąc.. Lekarze twierdzą że prawdopodobnie dziś urodzi.. proszę was o kciuki albo modlitwę
ojej mam nadzieje ze wszystko się dobrze skończy

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
cześć ,
oooooch wstałam dopiero ..... cudowne uczucie ....
w sumie to raczej nie wstałam bo leżę a obudziłam się .....
tż na siłce a dzieci jeszcze śpią ... no może ten w brzuchu to nie ale rusza się tak powoli jakoś ...
Wczoraj byliśmy u znajomych do nocy prawie ... dzieci się wyszalały a my się umówiliśmy na wakacje - na czerwiec ,poleci kilka par -wszystkie z dziećmi w wieku naszych...wię super !!!

dobra idę nadrabiać wczorajszy dzień ....
ale wam fajnie ze już wakacje planujecie u nas lipa z kasą a jeszcze mamy zamówione szafki do noej łazienki więc kolejny rok przesiedzimy w domu a gdzie lecicie?

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej laseczki
nie wiem czy dziś was nadrobię, bo od wczoraj mam młyn. Dziś przyjęcie urodzinowe Julci

Wczoraj od rana nie czułam małego, a wiecie jak on wariuje cały czas i o 13:00 zadzwoniłam do mojej gin. Powiedziała bym przyjechała posłuchamy małego i będę spokojniejsza. To o 13:30 jak mój wrócił z pracy pojechaliśmy. Na szczęście wszystko ok, tętno ładne było, spał sobie. Gin wymacała brzuchi powiedziała "duuużyyy"
Usg nie robiliśmy, ale we wtorek mam wpaść to zrobimy i od razu pobierzemy wymazy.
Więc jestem ciekawa ile waży mój klocek mały
Ciśnienie wczoraj miałam fatalne, lekarka powiedziała "że na granicy" bo było -141.
A ja czułam się okropnie. Takiego lenia załapałam, że szok, ale dobrze że tż pomagał.
Posprzątaliśmy łazienki, balony powiesiliśmy, upiekłam ciasto, zrobiliśmy zakupy.
Dziś przyjęcie na 15:00 więc od rana szykuję, bo tż w pracy, a ja sama z Julą więc domyślacie się jaki to hardcore
Siostra przyjechała z Poznania i przywiozła mi zasłonki do pokoju Michałka, więc zaraz zabieram się za prasowanie i tż powiesi. Ciekawe jaki będzie efekt, bo niestety to nie są te co mi się najbardziej podobały.

Nadrobię was pewnie dopiero jutro, wybaczcie
najlepszego dla Julci
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując