2013-01-26, 09:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez Dearlie
Kurcze dziwne, bo jak była ta promocja pod koniec roku -20% to my kupiliśmy wtedy w tej promocji w Rossku nasze mleko, bo wychodziło po ok. 26zł i rabat normalnie wskakiwał.  Chyba, że to wyjątkowo tylko w tej promocji działało.
|
Cytat:
Napisane przez weronika_91
 faktycznie tak było bo jeszcze się zdziwiłam że Bebilon jest już po 46 zł a zapłaciłam za niego 39 
|
Macie rację, tak było, a to dlatego że rabat 20% naliczał się nie od poszczególnych produktów, a od wartości całego paragonu, a to różnica 
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------
Cytat:
Napisane przez gda
Ja czytałam, że ok. 5 dni trzeba testować dany produkt, ale dziewczyny tutaj pisały, że wystarczy ok. 3 dni.
Ja czekam trochę dłużej, ale tylko dlatego, że widzę, że Henio ma skłonność do alergii. Zresztą my oboje z mężem alergicy - ja jako dziecko, on do teraz...
Wiecie co, tak mi głupio! Mój mąż wystawił mi rowerek, ja ani razu na nim nie pojeździłam, a teraz on nie dość, że pojeździł, to właśnie robi Chodakowską!!!  A ja siedzę na kanapie, jem owsiankę i się gapię , zamiast też zrobić...
|
Pierwszy raz robi Chodakowską? Bo mój wymiękł w połowie
|
|