Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 10:09   #450
aleksandra987x
Rozeznanie

Dot.: Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II

Cytat:
Napisane przez Jyotika Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny Jak mija weekend?

Ja mam mala prosbe - moja ciocia pisze wiersze i pare wrzucila na bloga, ja na wierszach sie nie znam i nie rozumiem ich, ale ciocia sie troszke zalamala ze nikt nie czyta, wiec jakbyscie mogly zajrzec - http://j-anuszkiewicz.blogspot.com/2...ad-morzem.html - moze ktorejs sie cos spodoba. Ciocia jest taka artystyczna dusza i wiersze to jej sposob na wyrazanie siebie. Faktem jest tez, ze zaniedbala bloga i poza tymi paroma wierszami nic wiecej nie porzucala, ale mam zamiar z kuzynka ja znowu do tego namowic i przekonac aby dalej pisala, bo ona to lubi

Ja sama dzis poprawialam swoj wczorajszy post na blogu tak skrupulatnie, ze zachowalam czysta kartke i caly post musialam pisac od nowa. Zmienilam wiec tez jego koncepcje i wyglada troszke inaczej niz ten wczorajszy.

Wczoraj spedzilam uroczy wieczor z ciocia i kuzynka, bylysmy na spaerze i lyzwach. Wypilysmy grzane wino, zrobilysmy sobie maseczki na buzie - fajnie Dzis w planach mamy tez spacer i lyzwy a jak tam u was? Wszystko dobrze?
Jak posprzątam dom i usiądę sobie na spokojnie przed komputerem to przeczytam te wiersze. Sama kiedyś pisałam ciut...
Jeeej, jakbym sobie poszła na łyżwy, zazdroszczę
u mnie nie ma nigdzie lodowiska, ewentualnie mogę ślizgac się po jezdni w moich super-hiper antyposlizgowych kozaczkach

Ja wczoraj wstałam przed ósmą, zrobiłam śniadanie, posprzątałam po nim, policzyłam kilka zadań z chemii, usmażyłam placki ziemniaczane na obiad, od 14 do 17;30 zajmowałam się dwoma kuzynami (właściwie tylko tym młodszym 3-letnim, bo ze starszym bawił się mój brat), wieczorem posprzątałam dokładnie kuchnię, tak z wyciąganiem wszystkiego z szafek i myciem ich wnętrza i byłam na katechezie przedmałżeńskiej w parafii

Kończą mi się ferie, a buuuu... Dziś w planach sprzątnięcie całego domu, chwila odpoczynku przed komputerem, ćwiczenia, a potem przejrzenie książek i zeszytów coby przypomnieć sobie co było przed feriami A wieczorem czytam "Lalkę"
aleksandra987x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując