Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 15:13   #3706
karolka280888
Przyczajenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny udało się akcja porodowa zatrzymana, ewidentnie skurcze były przez stres musi poleżeć pare dni w szpitalu, a dom weselny poszedł im na rękę i robią wesele za tydzień lub dwa bez zwiększenia kosztów. Ale fart..
Swoją drogą to wesele mieli na sierpień.. ale że wpadli to jej rodzice się uparli że dziecko musi być ślubne i przełożyli ślub na styczeń.. efekty same widzicie

Co do mojego puchnięcia to w sumie dziś tak zauważyłam ale to było po ciepłym prysznicu i zaraz po nim przeszło.. czyli jakby od gorąca. Ciśnienie mierze 2-3 razy dziennie i nigdy nie jest większe niż 110-70

Alliw bardzo pozytywna historia
Moja kuzynka na początku 7 mies miała cesarke przez rzucawkę.. ledwo ją uratowali.. a dziecko tym bardziej, mała ważyła 900g ale teraz już jest duża i zdrowa
Ta skąd ja to znam jak ciąża od razu ślub i wesele choćby skały sr...ły u mnie też cisnęli starzy moi i tż, ale uparłam się że nie będę nikogo uszczęśliwiać bo sorry ale skąd mialabym wiedzieć w 2 mc jaqk się będę czuła w 6 mc? I z tego wszystkiego kompromisem był ślub w USC cichy, bez pompy i posiadówa dla najbliższych w domu a i to było dla mnie mega męczące ledwo do 22 dotrwałam. Kiedy ludzie zrozumieją że ważniejsze od papierków i imprezy dla gości jest zdrowie i samopoczucie dzieciątka i mamusi? My kościelny planujuemy za rok i wesele jak mały już bedzie na świecie a ja będę szczupła :P Po co się spieszyć

A co do tych puchnacych nóg ja też mam ten problem zwłaszcza wtedy jak pochodze, postoje dłużej. Moja gin twierdzi ze to normalne i ze trzeba więcej leżeć z nogami uniesionymi na poduszkach.
karolka280888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując