Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 13:23   #2176
dzinek
Wtajemniczenie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja też bałam się, że moja zakrztusi się jak jej się uleje podczas spania. Ale od jakiegoś czasu widzę, że panuje na tym. Bo często jej się ulewa, ale wszystko ładnie wypływa z buzi bez zachłysnięcia. Podczas karmienia też już praktycznie nam się to nie zdarza.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Wiecie co doszłam do wniosku, że my kobiety jesteśmy szalone. Najpierw ciąża - tutaj cały szereg dolegliwości: mdłości, wymioty, bóle kręgosłupa, skurcze, przymusowe leżenie, duszności potem bóle porodowe, połóg, pogryzione sutki, nieprzespane noce. Nie mija nawet pół roku, a my zastanawiamy się nad kolejnym
to ten bezzebny usmiech, bezcenny

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
U nas jest dwa lata, dla mnie idealnie Jakoś dałam sobie radę z małym jak byłam w ciąży Chociaż jak Judkama pisze bywało ciężko.

Ja się zarzekałam że starszy będzie jedynakiem przez jakieś 2 tygodnie, potem mi przeszło
szybko

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora