Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 12:31   #4093
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
a wiecie że mi się w nocy śniło, że uczestniczyłam w II wojnie światowej. Siedziałam u znajomych z liceum i tak gadaliśmy i nagle hasło- dobra uciekamy bo nas zaraz Niemcy znajdą. I ja kałacha pod pachę i uciekam. Po jakiś piecach biegłam i wyrywałam z nich rury, żeby się za mną taka para robiła, żeby nie widzieli w którą stronę uciekam. I za każdym razem jak chciałam się wychylić na drogę to tam takie defilady żołnierzy...
Co wy na to? I komu nieźle dymi pod czachą?
A później mi się śniło że jestem w środku "plotkary" taki serial amerykański (nie pytajcie skąd znam). I normalnie sobie chodziłam po tych ich pałacach, gadałam z bohaterami po angielski normalnie. A co! Nawet wiem z jakiego odcinka to scena była =)

Mój mąż zapewne zabierze mnie do psychiatry jak wróci, także się nie martwcie. Może da się to wyleczyć.
haha niezły sen

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38940206]Ja tak miałam. Poznaliśmy się w listopadzie, a w czerwcu się oświadczył [/QUOTE]
to miałaś niespodziankę, a w jaki sposób to zrobił?

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

E tam. Nudy
: cojest:

zupa prawie już ugotowana, więc mam już luz

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora