2013-01-30, 18:24
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
styczeń: Ubrania XS, S, M, buty 39, torebki, gry, kosmetyki
NIEAKTUALNY!!!
Witam na moim wymiankowym wątku 
Przedstawione ubrania są w rozmiarach XS, S, M oraz niektóre uniwersalne- za takie też rozmiary się wymieniam Ubrania oddaję wyprane i wyprasowane. Jeżeli zauważę jakiś defekt w oferowanej rzeczy staram się uchwycić to na fotografii lub powiedzieć o tym w opisie. Rzeczy są najczęściej w stanie idealnym bądź bardzo dobrym zdarzy się też stan dobry, jednak nie wymieniam rzeczy zużytych, zmechaconych i zniszczonych.
Buty noszę w rozmiarze 39.
Istnieje możliwość wymiany rzeczy za pośrednictwem poczty listem poleconym lub osobiście na terenie Radomia lub Warszawy 
Za 1 rzecz o większej wartości mogę zaoferować więcej niż jedną o mniejszej wartości i odwrotnie, tak aby żadna z wymieniających się nie była stratna 
Odpisuje u mnie a ja u Ciebie
ZAPRASZAM SERDECZNIE! 
1) Różowa lakierowana torebka z ekoskóry. Rozmiar duży: mieści A4. Nie nosi żadnych śladów użytkowania. Noszona 3 razy. Zapłaciłam za nią 150 zł, zapinanie na magnes.- wymieniona
2) Torba karmelowa, ekoskóra, rozmiar duży- mieści A4. Wyrwany zamek w kieszonce, jednak widoczne jest to dopiero po podniesieniu uszka i lekkie przetarcie na spodzie. 2 duże kieszenie w środku, dużo mniejszych kieszonek w tym na suwak, ładna elegancka podszewka. Stan bdb ze względu na wymienione ślady użytkowania,poza tym nie widzę innych. Zapłaciłam za nią ok 150 zł.
3) Torebeczka mała na sznureczku, nie mieszcząca A4, futerko królika, z jednej strony ciemna z drugiej strony przeważa białe futerko. Mało miejsca w środku.
Edytowane przez Kanula
Czas edycji: 2013-04-09 o 18:57
|
|
|