Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cześć Dziewczynki
Cytat:
Napisane przez Katee27
Kuba od dawna mnie tak gryzie i jeszcze trzyma suta w buźce i odwraca ją w drugą strone  a one przecież nie z gumy.
W ogóle to uwielbia jak go całuje w poliki i stópki
Dziś moja inna zaciążona koleżanka powiedziała mi,że dowiedziała się wczoraj na 2-3tyg.przed porodem,że jest chłopiec (3synek),a miała być córeczka.Płakała całą drogę do domu a mąż się z niej śmiał.Dziś już jej przeszło,ważne aby był zdrowy.A jaką ma beznadziejną gin to porażka.Robiła jej wymaz i upadł jej patyczek........tak,oczyw iście go użyła  albo leki przepisała,na które ona jest uczulona.I nie do pomyślenia,ze to wszystko prywatnie,bo ona musi chodzić do lekarza z tego szpitala,w którym będzie rodzić.
Ja u niej(u tej gin) byłam jeden raz dawno,dawno temu i nigdy więcej.Co za niedelikatne babsko!
Dobranoc...
|
Mój też wykręca mi suta na różne strony, jakiś niespokojny jest podczas jedzenie. Jedynie w nocy przez sen ładnie je.
A koleżance się nie dziwię, na pewno córa wyczekana była a tu taka niespodzianka. A cóż to za lekarz co nie dostrzegł jakże istotnego szczegółu anatomii?? 
Cytat:
Napisane przez Dearlie
Co do tego przebudzania, to chyba mamy jakąś epidemię tego zjawiska na wątku. 
|
Oj tak, mój też ostatnio popłakuje, nie jest to jakiś mega krzyk, ale zapłacze głośno.
Cytat:
Napisane przez anesh_
Z tego ostatniego egzaminu dostalam 3-,czyli ledwo,ledwo zdalam... No,ale nic,wazne,że do przodu  . Zostaly mi 2 egzaminy + obrona. Jeden już 9 lutego... Dwa kolosy.Jestem przerazona...
|
No i super, ważne że do przodu, gratulacje 
Cytat:
Napisane przez lilka00
Moja jak płacze to też czasem to brzmi jak zawodzenie MAMA MAMA MAMA  .
W ogóle Kinga dzisiaj kończy 15 tygodni i ma chyba jakiś skok, bo marudzi mi jak nigdy od paru dni, poczytałam w necie i faktycznie robi już większość rzeczy z tego skoku 14-19 tydzień i to właśnie wszystko niedawno się nauczyła- zaczęła spać w nocy, łapać grzechotkę, grzechotać i oblizywać ją, moją rękę też łapie i do buzi i inne takie tam  , jak byłam sceptycznie nastawiona wcześniej do tych skoków to teraz już wierzę  .
|
Mój też jak marudzi to mówi mama, i to bardzo wyraźnie, fajne to
A nasze dzieci są w podobnym wieku, i mój też ma jakiś skok od kilku dni. Wnerwia mnie, bo już ładnie zasypiał na noc ze smokiem, a w dzień to od dawna zasypiał w 2 min, ładnie się bawił, nocki były najgorsze. A teraz coś się popsuło, do usypiania bujanie i to czasem dosyć długie, szczególnie na noc. W dzień marudny. W nocy nadal fatalnie, dziś znów co godzinę mnie budził, począwszy od 2.30.
|