Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 11:34   #1799
tajkuna
BAN stały

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Nie sprawdzałam wczoraj poczty wieczorem, dopiero teraz a tam taki mail.

"Dziękuje za złożone CV
Proszę o informację gdzie obecnie Pani mieszka , nasza oferta dotyczy Rzeszowa .
Możemy się spotkać na rozmowie jutro w Iwoniczu Zdroju w Pensjonacie Amelia ok godziny 13.00
Rozmowa dotyczyłaby Rzeszowa
Prowadzimy tam rekrutację dla innej spółki
Proszę do ewentualnej korespondencji zamieszczać tego e-mail oraz CV
Pozdrawiam
Krzysztof "

Pracodawców teraz na telefony nie stać. Po drugie aplikowałam na stanowisko specjalista ds. zamówień publicznych, szkoleń miasto Rzeszów. Więc czemu rozmowa jest w pensjonacie w Iwoniczu Zdroju, podejrzane to wszystko. CV moje ma , wiec na co drugi raz mam CV wysyłać. Po drugie ode mnie nawet jak sprawdzałam teraz stronie PKS, nie jadą autobusy w kierunku Iwonicza. Nie miałabym nawet na rozmowę czym dojechać. Jak praca ma być Rzeszowie, to nie rozumiem, czemu rozmowa w tak odległym miejscu jak Iwonicz, w kierunku całkiem przeciwnym jak Rzeszów. Iwonicz nie jest nawet po drodze jak na Rzeszów. No i podpis w mailu Krzysztof, brak nazwy firmy. W ogłoszeniu na pracuj.pl , które wczoraj się pojawiło pisało dla naszego klienta poszukujemy specjalisty ds. zamówień publicznych i tyle. Nie było nazwy firmy podanej. I ta odp tak szybko, już dziś, a dopiero wczoraj wysłałam CV. Martwi mnie miejsce spotkania pensjonat. Sama chyba bałabym się pojechać. Czemu na takie stanowisko jak ds. zamówień publicznych, szkoleń rozmowa jest w Iwoniczu w pensjonacie. Rozumiem, gdyby rozmowa była w jakiejś firmie w Iwoniczu, która otwiera oddział w Rzeszowie. Ale pensjonat. Wyśle , tylko może odp , gdzie mieszkam i tyle. CV drugi raz wysyłać nie będę. Co wy o tym sądzicie. ?
Po drugie do Iwonicza nie miałabym jak się na rozmowę bezpośrednio dostać. Chyba, że bym z przesiadkami jechała kilkoma autobusami. Najpierw do jednego miasta, a potem z tego jak by było połączenie dopiero do Iwonicza. Tylko czemu pensjonat.

Edytowane przez tajkuna
Czas edycji: 2013-01-31 o 11:49
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora