2013-01-31, 12:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Bede nastepna
Szlag mnie trafi zaraz, wszyscy mi mowia co mam robic, kiedy jak, a gdzie do cholery jasnej moje wlasne zdanie?  Nikt nawet na to nie patrzy tylko za mnie #@!$#@%$ decyzje podejmuje 
|
Skąd ja to znam Ja głupie gadanie/dobre rady wpuszczam jednym uchem, a wypuszczam drugim A jak ktoś chce zdecydować coś za mnie to przeważnie i tak robię po swojemu. Teraz np. wkurza mnie jak cała rodzina naciska na mnie żeby młodego uczyć korzystać z nocnika, podczas gdy dzieci mają w pełni wykształcone umiejętności fizjologiczne i panowanie nad nimi podobno dopiero około 1,5roczku Wyjęłam młodemu nocnik żeby się z nim oswajał i za jakiś czas jak zobaczę że będzie gotów zacznę go sadzać, i gdzieś mam te całe naciski Tak samo jak z chrztem. Ale to już inna historia... 
Cytat:
Napisane przez shizaxa
Ćwicz, ćwicz, ja tez dzis już byłam 
|
Ja ćwiczę w domu przeważnie, a teraz tak utyłam że też by mi się przydało co nieco zrzucić 
Cytat:
Napisane przez shizaxa
a dziś mi się sniło, że mam dziecko, ono sie urodziło a ja nie miałam dla niego zadnej wyprawki 
i jeszcze blok z nr 7 mi się śnił, że w nim mieszkam, i to juz drugi raz ten sam blok mi się śnił 
|
Sprawdź w senniku co to znaczy Mi kiedyś jak jeden sen śnił się parenaście razy pod rząd jakiś czas później okazało się że jestem w ciąży Dzisiaj mi się np. śniło że się biłam z jakąś laską (i to nie pierwszy raz z nią!) i jak zwykle przegrywałam
|
|