Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 13:17   #3521
justysd
Zadomowienie

GG do justysd
Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez benka99 Pokaż wiadomość
Ale mam dziś dzień....
rano Maks spadł mi z łóżka. Zawsze rano jak Tż pójdzie do pracy to jeszcze dosypiamy na łóżku, ja przysnęłam a tu słyszę bęc i płacz, patrzę a on na ziemi nawet bardzo nie płakał, wzięłam na ręcę i było ok. Ale się przestraszyłam.
Potem otwieram w kuchni szafkę a tu się płatki owsiane przewróciły i leci wszystko a ja zamiast zamknąć to stoję i patrzę
Posprzątałam kuchnię.
Biorę się za zupę, chcę wyciągnąć przyprawy, otwieram szafkę, wyciągam pudełki i wywalam całą torebkę sody.
I sprzątanie od nowa
Witam w klubie
Moja Nela dziś zsunęła się z łóżka w szparę i zaklinowała (między kaloryferem, ścianą i łóżkiem). Nóżkami w dół.. Jedna nóżka pod, druga nad rurką od kaloryfera.. A nasze łoże jest wciśnięte na amen w kąt pokoju i ni cholery nie mogłam go przesunąć. Ale się nagimnastykowałam żeby ją wyjąć... Ręce i nogi mam z waty...
Już nigdy rano jej do siebie nie wezmę by strzelić sobie drzemkę...

Całe szczęście, że nie spadła z drugiej strony na podłogę lub na główkę i że w ogóle nie połamała się
justysd jest offline Zgłoś do moderatora