2013-02-01, 08:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Dobry.
Matinuch dziś po raz pierwszy spał całą noc z nami. jak na złośc bo mi się bzykać chciało No ale zjadł wieczorem, pospał z godzine i wstał, gadał jak najęty, cieszył sie jak głupi z guzika i za chiny nie chciał spać. jak zgasiliśmy światło zasnął. No ale w nocy znów ciągle jadł. Może mu mało 180ml, dziś mu zrobię 210.
Cytat:
Napisane przez Bika83
To luz......  w poprzedniej części chyba miałam ok 70 postów
No nie mówcie, że tego nie zauważyłyście..... 
|
Na pierwszą stronę z Nią 
Cytat:
Napisane przez Iwa844
Podobno kwas mlekowy zakwasza mleko i dziecko może nie chcieć jeść. Ile w tym prawdy nie wiem, tak słyszałam czy czytałam...
|
Ale kwas mlekowy wytwarza się w mięśniach a nie gruczołach mlekowych.
Cytat:
Napisane przez colds
|
Łał, super 
Cytat:
Napisane przez anesh_
Byliśmy dzisiaj na usg bioderek - jest ok!
|

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88
jutro zamawiam grzechotki na stópki, Melania mnie przekonała  słodka 
|
W Rossmanie są skarpetki z grzechotkami, po 17zł bodajże. mojego one wczoraj skusiły i tak się męczył aż sięgnął.
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88
troszeńkę 
nie powiem jaką minę miała , jak powiedziałam że we wrześniu urodziłam i nie będę robić pomiaru temperatur bo miesiączki nie mam aktualnie  bo karmie 
|

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89
Byłam dzisiaj na zumbie jestem zmeczona ale tak pozytywnie
wrzciłąm na maila zdjecia a tu wrzuce Jasia(do zdjecia go posadzilam tylko)
|
Ja we wtorek idę, tylko biustonosz sportowy musze kupić aby mi cyce nie latały koło głowy 
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------
Cytat:
Napisane przez muminek88
bylismy u okulisty z mala,wsio ok,chociaz tu problemy nas ominely
|
Super 
Cytat:
Napisane przez katiem
A wiecie, że ja nie wiem jak z moją wagą? nie mam w domu, a u rodziców zawsze zapomnę. Ale widzę po ciuchach, że jest ok. I mam nadzieję, że już w dól nie poleci Bo ja z tych co to chudną w pięć minut, a tyją w 5 lat.
|
Zazdroszczę strasznie.
Mój plan na styczeń się nie udał, miałam schudnąć 4 kilo, nie dałam rady. 2,4 mi zeszło. Plan na luty 3,6 musi zejść
|
|
|