2013-02-01, 22:04
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Napisane przez misia880
rom4ntyczk4 STRESSS 
|
No zgadza się zgadza...mam sporo stresów ostatnio...poza tym w temacie ślubu siedzę ciągle więc się połączyło ale niektóre sny są tak z niczym związane, że nie potrafię żadnego wytłumaczenia dla nich znaleźć:/
Myślicie, że koszmary mogą zależeć od miejsca, w którym się śpi?...
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa
O, też o nich myślałam, ale stwierdziłam, że nawet nie pisze do nich, bo zależało mi na damskim wokalu. A podali Ci swoją stawkę?
misia możemy przybić piątkę!
rom4ntyczk4 co za sny!!!  Ale takie sny w górach tłumaczy się halnym  a i u nas wieje mocno, to i tez możliwe. Sen o ślubie miałam podobny, tyle tylko, że jak miało już dojść do zaślubin to zamiast mojego TŻ'a stał mój kolega z pracy  , ale na szczęście powiedziałam, ze ja nie mogę, bo wtedy nie będę mogła poślubić TŻ'a, a go kocham! I na szczęście wszystko się ułożyło... Uff.
|
Też dobre! Jakie słodkie, że mu tłumaczyłaś to wszystko
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21
zazdroszczę, jak ja zazdroszczę dziewczynom które nie cierpią w tym dniu  ja umieram, dzisiaj prawie zemdlałam, godzinę siedziałam w wannie w ciepłej wodzie i wyłam z bólu, dwa ketonale, dwie nospy i cały dzień w łóżku....
i tak każdego miesiąca 
|
Ojej...bardzo współczuje Dobrze, że idziesz do gina, mam nadzieję, że pomoże! Przecież to jakiś koszmar! 
Cytat:
Napisane przez AnULka248
W kwestii ślubu - d..pa blada, nic nie rusza, a ja jestem zawalona robotą, co z jednej strony mnie cieszy, a z drugiej martwi. Poza tym jeszcze 3 egzaminy do zdania, póki co wszystko jakimś cudem zaliczyłam na zerówkach  a prawo gospodarcze i pr. pracy na piąteczkę  pierwszą w mojej studenckiej karierze
nie zapomnijcie tutaj o mnie  ja chcę tu być! Nie wykreślajcie mnie jakby coś  wrócę w październiku 
|
Gratuluje zaliczeń! I powodzenia przy kolejnych egzaminach! Zaglądaj też wcześniej Nie zapomnimy o Tobie
Zaraz zmykam spać, może jutro w końcu na zakupy się wybierzemy z Tżtem a wieczorem bbs
Dobranoc i udanego weekendu!!
|
|
|