Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 12:23   #3421
lupinka
Zadomowienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

ojaaa dziewczyny, aleście napisały, a ja od pół godziny nadrabiam 3 doby nieobecności złapała mnie w nocy pon/wt grypa żołądkowa chyba bo dwa dni byłam totalnie poza światem żywych, a lekarz do którego się w końcu zwlokłam to chyba jakiś zielarz; pyta się mnie: "boli cię gardło?" ja na to, że nie, a on: "no to cię będzie bolało." na szczęście już powoli dochodzę do siebie, ale nie poszłam na jeden egzamin i będę musiała to jakoś nadrobić...

a teraz lecę kończyć nadrabiać Wasze posty!
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:27   #3422
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
dobre wiedziałaś coś o tym? czy tak z nienacka?
Wiedziałam, że ma takie plany, bo decyzję o zaręczynach podjęliśmy wspólnie (taka feministka ze mnie), ale dokładnej datyy nie znałam.
W ogóle śmiesznie było, bo był lipiec, gorąc straszny na dworze, więc Tż bez koszulki paradował po domu (moi rodzice nie mają nic przeciwko- może się czuć jak domownik), aż tu nagle, godz. 21, Tż zaklada koszulę i idzie do kuchnia. Reakcja mojej mamy: 'Ej, co jemu? Co on się ubiera?' ;cojest:
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ane3kaa GRATUUUULACJE sukces nad sukcesami
ja w tym roku obrona licencjata ;O
a boję sie jak szlag, a pisanie pracy idzie mi jak krew z noska ;d

gdzieś mi sie tak obiło ze o zaręczynach gadałyscie ?
Mój TŻ jakimś welkim romantykiem nie jest, ale jak uklęknął przedemną na śniegu i wyciągnął piersionek to od razu mi łzy poleciały ;p aaaa

ja do moich Teściów mówie na Pan/Pani a wy ?
mój TŻ do moich rodziców na "TY" bo mu tak kazali mówić ;p[COLOR="Silver"]

Ja mówię do rodziców Tż po imieniu, ale to norma w Anglii. Teściowa już zabroniła mi zwracać się do niej per mamo po ślubie
A mój Tż mówi do moich rodziców po imieniu, ale za to po ślubie będzie zwracał się do nich mamo i tato, bo tak sobie zażyczyła już moja mama.
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
wenedka ale przecież to właśnie jest romantyczne
No nie wiem czy to aż takie romantyczne jest. Na pewno nie aż tak jak zaręczyny na Rysach czy coś
Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Gadałyście o zaręczynach. U mnie było zabawnie. Byliśmy w Chałupach na wakacjach (najgorsze wakacje z TŻ w moim życiu) z jego kumplem, właściwie to na czułam się jak by pojechał z kumplem, a ja byłam na doczepkę. Codziennie TŻ robił jakieś dziwne akcje, a to wedeptał na plaży wielkie serduszka, a to kupił mi gofra i kazał pani ułożyć maliny w serduszko. W związku z tym ja chodziłam cała podminowana, czy to już. W końcu kumpel pojechał, odwieźliśmy go na dworzec, a potem pojechaliśmy (już nocą) na plażę, TŻ zapalił świeczki, tak ładnie mówił o naszej miłości i co - i nic. Byłam już tym wszystkim sfrustrowana. Na drugi dzień na plaży się pokłóciliśmy, myślałam, że mnie złośliwie podpuszcza. Wracaliśmy obrażeni na siebie do namiotu, ja jeszcze poszłam do łazienki. Jak wróciłam to nie miałam ochoty włazić do namiotu i dobre 15 min siedziałam pod plandeką na leżaku w deszczu obrażona na cały świat, jak w końcu weszłam do namiotu, TŻ leżał na materacu z pierścionkiem w zębach. Tak się poryczałam, że dopiero jak trochę ochłonęłam to zapytał czy zostanę jego żoną i stać mnie było na głupie "yhym"
Zabiłabym za takie akcje No ale szczęśliwe zakończenie jest najważniejsze
Cytat:
Hahaha dobry ten twój tż
Ja tam nawet do głowy nie przyszło, że tż chce się oświadczyć. Dał mi pierścionek, a ja ooo ładny dopiero po chwili zaczaiłam
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:31   #3423
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Tak, chwalę się! :

16 sierpień 2014 godz. 16:00

Księga akurat się kończyła na sierpniu 2014, więc się załapaliśmy
gratulacje

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny !!! Pijemy !!!
Jestem inżynierem XDDD
gratulacje

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:58   #3424
ane3kaa
Zakorzenienie

misia880 dziękuje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:10   #3425
misia880
Zakorzenienie

jeszcze półtora godziny w pracy i do domu... i weekend ;d

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:15   #3426
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
No musiałam, musiałam. Teraz już wiem, że to były podchody i próby, ale wtedy byłam wściekła, że się ze mnie nabija.
Ale robił to oryginalnie

Cytat:
Mi zostały 3h i także mam weekend, a dokładnie 4 dni wolnego, bo mam urlop w pon. i wt. Jadę do teściów
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:15   #3427
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]przesłuchuje róóóóóóóóóóżne orkiestry... ale wszyscy fajnie garaja, jak mam se zdecydowac na jedną
mam dylemat, czy jednak dj czy orkiestra Niby zdecydowaliśmy się dj'a ale jak bym znalazła ekstra kasę na zespół to brałabym http://www.groovinscy.pl/
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:18   #3428
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę weekendu Ja mam jutro egzamin i cały dzień spędzę na uczelni Ale za to w niedzielę sobie odbiję i wyciągam TŻa na te targi ślubne o których wspomniała Angel_21_

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:18   #3429
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Mi zostały 3h i także mam weekend, a dokładnie 4 dni wolnego, bo mam urlop w pon. i wt. Jadę do teściów
a ja jadę po pracy do TŻ i wracam w poniedziałek rano ;pp

Stary 2013-02-01, 13:21   #3430
kulbensikowa
Wtajemniczenie

a ja, to bym pojechała gdzieś daleko z tż odpocząć...

Stary 2013-02-01, 13:25   #3431
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

Dziewczyny nie ogarniam ostatnio nic !! ale w końcu udało mi się Was nadrobić, żyję w stresie, mam napięty grafik. Jutro pracuję do 14 potem na 16 jesteśmy umówieni z naszym fotografem w końcu a na 19.30 idę do kina się odstresowac Idziemy na horror 3D ze znajomymi a niedzielę na 9 musze jechać na egzamin z biologii ( też dodatkowy stres bo pierwszy raz sama autem, bez tż obok na siedzeniu ok 40 km) potem pakowanie i 0k 22 wyjeżdżamy do Warszawy, na 8 rozmowa z konsulem potem odbieramy znajomego z lotniska i na zakupy do Ikeii a o 15 powrót do domu. Jakieś zaleństwo
Jaki napięty grafik! Ja cię kręcę!!! Niech wszystko się pięknie uda Powodzenia!!

Cytat:
No musiałam, musiałam. Teraz już wiem, że to były podchody i próby, ale wtedy byłam wściekła, że się ze mnie nabija.
Nieźle, też bym się poryczała, to oczekiwanie! Ale piękne momenty możesz wspominać

Cytat:
ane3kaa GRATUUUULACJE sukces nad sukcesami
ja w tym roku obrona licencjata ;O
a boję sie jak szlag, a pisanie pracy idzie mi jak krew z noska ;d

gdzieś mi sie tak obiło ze o zaręczynach gadałyscie ?
Mój TŻ jakimś welkim romantykiem nie jest, ale jak uklęknął przedemną na śniegu i wyciągnął piersionek to od razu mi łzy poleciały ;p aaaa

ja do moich Teściów mówie na Pan/Pani a wy ?
mój TŻ do moich rodziców na "TY" bo mu tak kazali mówić ;p

Ja miałam licencjat przed wyjazdem do Niemiec. Pamiętam jak tragicznie szlo pisanie i jak w ostatnie dni przed oddaniem siedziałam po nocach. Wiem, że się nie chce, ale lepiej pisać jak najszybciej i później mieć spokój A obrona to naprawdę tylko formalność

My byliśmy we wrześniu z hostami na wakacjach we Włoszech. Zdarzył się też taki mniej pogodny dzień, który praktycznie cały sami spędziliśmy i wieczorem po małym co nieco Tż pyta czy się nie przejdziemy na spacer- była godzina 22 Poszliśmy na plaże, z daleka było słychać że sztorm jest mega Nasłuchałam się cudownych rzeczy o nas na koniec uklęknał i wyjął pierścionek, a ja miałam uśmiech od ucha do ucha Później zaczęło padać i schowaliśmy się do budki ratownika zrobiliśmy sobie zdjęcie, które jest prześliczne takie szczęście z nas bije później wracaliśmy w deszczu i rozmawialiśmy Dowiedziałam się m.in że myślał o zaręczynach juz na pierwszym roku studiów ach...cudowne wspomnienia

Co do teściów, to na razie mówie na pan i pani, Tż też. No, a jak będzie po ślubie to nawet nie chce myśleć, a dlaczego? hm...ja bym chciała do teściów mówić mamo/tato, teściowa też o tym już mówi a teść? że mam Waldek mu mówić i tyle, na to teściowa się oburza, że ona sobie nie wyobraża itd a teść że przecież mam już tate nooo...więc będzie ciekawie Nie wyobrażam sobie do teścia mówić po imieniu a do teściowej mamo Moi pewnie będą chcieli żeby Tż na mamo/tato im mówił, Tż nie ma nic przeciwko ale wolałby po imieniu ale pewnie tego nie zaproponują są w bardzo podobnym wieku co teściowie, ale mój dom jest taki tradycyjny, że po imieniu by chyba nie przeszlo...
takie pokomplikowane

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 13:26   #3432
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja też im mówie Pan/Pani On do mojej Mamy to samo- nie wiem czy po ślubie to się zmieni

miałam straszy sen: śnił mi się dzień ślubu
ślub miał być o 13 (ja planuję 16-17, żeby nie było ), ja o 11.30 biegam po domu nie ubrana, tylko w makijażu zrobionym własnoręcznie, szukam wypełniacza do koka, żeby sobie podpiąć włosy i lakieru do paznokci. Suknia zamówiona na allegro wisi w szafie jeszcze nie mierzona, no i sobie przypomniałam, że welon zapomniałam kupić
no koszmar po prostu

Ja w dalszym ciągu po dwa, trzy razy w ciągu jednej nocy mam albo koszmary albo śnią mi się totalne głupoty i budze się mega niewyspana! I też jakoś w tamtym tyg śnił mi się ślub! I też że się spóźnić miałąm...już był czas żeby wyjeżdżać a rodzice i rodzinka przy stole siedzą i w najelsze gadają, nie kupiłam butow, nie miałąm normalnych rajstop czy ponczoch, makijażystka się spóźniła i guzdrała strasznie, fryzjerka czesałą makijażystkę zamiast mnie, bo same szły gdzieś na impreze i nie zdąrzyłyby się wyszykować no masakra! A Tż w ostatniej chwili wpadł i przyniósł mi śliczną biżuterię A! i tak wiało na dworze, że nie dało się drzwi zamknąć

Nie wiem co jest z moja glowa....

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:33   #3433
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Jestem inżynierem XDDD
gratulacje!!!!!

aaaaa, ja też chcę już strasznie zarezerwować godzinę w kościele w ogóle jedzemy w końcu za tydzień oglądać sale i spotkać się z foto i dj mam nadzieję, że załatwimy już coś konkretnego.

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
och ja też........

a co do rodziców TŻa... do tej pory mówię na pan/pani tak samo TŻ do moich... a co będzie po ślubie to nie wiem, myślę, że to powinno ze strony rodziców wyjść taka ewentualna propozycja mówienia na mamo/tato i wtedy nie miałabym nic przeciwko, dla mnie to naturalne, przecież będziemy rodziną
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:34   #3434
Waniliova
Zakorzenienie

Helloł

Cytat:
na pogorii jest w miare czysta ta woda nie? bo ja mam straszny wstret to brudnej wody takiej np w jeziorach zielonej itp ;p wrrrr

a co do orgii hahaha zdjęcia slubne z orgią ciekawe ciekawe xdd
W miarę czysta też mam wstręt do takiej zielonej wody... na Trzech Stawach chyba właśnie tak jest, więc m.in. dlatego zdecydujemy się na Pogorie, dokładnie III

Cytat:
Jestem inżynierem XDDD
Super! Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Ja dzisiaj zaliczyłam egzamin z angielskiego Ufff... kompletnie nie mam głowy do języków obcych..
Kiedy ja Was Kochane nadrobię? Mam około 20 stron do nadrobienia i tak Was chyba na szybko przelecę w wolnej chwili Ale jeszcze 2 egzaminy i tydzień wolnego I nowy semestr, i pisanie pracy licencjackiej a później znów egzaminy i obrona.. Dobra już nie ględzę
Gratuluję! hehe mnie też czeka jeszcze egzamin w tej sesji, sesja letnia i obrona licencjatu damy rade!

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Hmm wiecie co, poczułam sie dzis w przedszkolu doceniona
Rodzice pewnej dziewczynki potrzebuja opieki przez 4 tyg dla swojej córeczki i zaproponowali mi taka dorywczą pracę, za całkiem niezłe pieniażki chyba sie zgodzę, 4 tyg, a kaska będzie na jakieś pierdołki na wesele (ale aż sie dziwię, że wybrali mnie, a nie koleżankę - wychowawczynie grupy)
Super, gratuluję też bym się nie zastanawiała tylko zgodziła się

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Odpisali mi z jednej knajpy, że chcą 75 zł od osoby paczcie wiem, że sala i restauracja szału aż takiego nie robią, ale dorzuciłabym pokrowcę na krzesła, dodatki we fiolecie i myślę, że by mogło być co Wy na to? nie podali propozycje menu, ale podejrzewam, że to można sie ugadać to niedaleko nas, więc może w niedziele pójdziemy to oblukać i wypytać o menu
O, super cena i sala ładna, bierzcie!

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, padam na twarz spałam tylko 4,5h, w międzyczasie śniły mi się jakieś szlaki biochemiczne i inne dziwne rzeczy!
Od 10 przez 2h proszę za mnie mocno trzymać kciuki i zdrowaśki klepać, żebym zdała ten cholerny egzamin
I jako poszło kochana?

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Boże, znalazłam się właśnie w tak kretyńskiej sytuacji, że cokolwiek nie zrobię to będzie źle... Coś na zasadzie "widziałam męża przyjaciółki z kochanką"
Współczuje... jeszcze to rodzina, więc tym bardziej masakra...

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
ojaaa dziewczyny, aleście napisały, a ja od pół godziny nadrabiam 3 doby nieobecności złapała mnie w nocy pon/wt grypa żołądkowa chyba bo dwa dni byłam totalnie poza światem żywych, a lekarz do którego się w końcu zwlokłam to chyba jakiś zielarz; pyta się mnie: "boli cię gardło?" ja na to, że nie, a on: "no to cię będzie bolało." na szczęście już powoli dochodzę do siebie, ale nie poszłam na jeden egzamin i będę musiała to jakoś nadrobić...
Zdrowiej kochana! i powodzenia na egzaminie

Cytat:
mam dylemat, czy jednak dj czy orkiestra Niby zdecydowaliśmy się dj'a ale jak bym znalazła ekstra kasę na zespół to brałabym http://www.groovinscy.pl/
Fajny zespół też jeszcze się wahamy, ale raczej na zespół się zdecydujemy. W ogóle musimy się wziąć za spotkania z kimś bo na razie przygotowania stoją w miejscu
Stary 2013-02-01, 13:34   #3435
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
O, też o nich myślałam, ale stwierdziłam, że nawet nie pisze do nich, bo zależało mi na damskim wokalu. A podali Ci swoją stawkę?

misia możemy przybić piątkę!

rom4ntyczk4 co za sny!!! Ale takie sny w górach tłumaczy się halnym a i u nas wieje mocno, to i tez możliwe. Sen o ślubie miałam podobny, tyle tylko, że jak miało już dojść do zaślubin to zamiast mojego TŻ'a stał mój kolega z pracy , ale na szczęście powiedziałam, ze ja nie mogę, bo wtedy nie będę mogła poślubić TŻ'a, a go kocham! I na szczęście wszystko się ułożyło... Uff.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:38   #3436
misia880
Zakorzenienie

http://ww.nostrado.pl/
mnie Ci wpadli w oko ) jak narazie ;p

Stary 2013-02-01, 13:38   #3437
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też... ale niestety pieniędzy na to brak jak na razie

A co do przyszłych teściów to tak samo mówie do nich na Pan/Pani i TŻ do moich rodziców tak samo. Nie wiem czy kiedykolwiek powiem do teściów mamo, tato bo na razie zanosi się na to, że urwiemy z nimi całkowicie kontakt

I dni też mi masakrycznie szybko lecą... dopiero był poniedziałek a już jest piątek

Prawdopodobnie dzisiaj idziemy do kościoła zaklepać datę TŻ dzwonił i mówię do niego ''wiem coś czego Ty nie wiesz, tzn. wiem o miejscu, w które dzisiaj pójdziemy'' a on na to ''Pizzeria? Kochać się?''
Stary 2013-02-01, 13:38   #3438
misia880
Zakorzenienie

rom4ntyczk4 STRESSS

Stary 2013-02-01, 13:46   #3439
niulka_1985
Zadomowienie

Nie wiem jak będę się zwracała do mojej teściowej po ślubie - teraz mówię do niej "pani". Z resztą ona do niedawna też się tak do mnie zwracała Teraz jestem "ona" - po imieniu mi nie powie......... nie wiem co gorsze
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 13:46   #3440
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cześć

wróciłam z miasta

zaraz jedziemy z TŻ do optyka a potem zabieramy się za pizze

muffinki zrobiłam dla niego jedna z serduszkiem

jutro do pracy w niedz wolne więc może wyciągnę K. na targi tylko są na takich targach konkursy a jak a nóż widelec wygramy tak jak nasi znajomi wycieczkę do Paryża na 4 dni to co powiem ejjj mamy ślub za rok
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-02-01 o 13:48
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:50   #3441
ane3kaa
Zakorzenienie

Kishlaczkowa
alloffkowa

kulbensikowa
lupinka
Waniliova

Dziękuje

Edytowane przez ane3kaa
Czas edycji: 2013-02-01 o 13:54
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:51   #3442
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

co myślicie o bukiecie z broszek?

http://www.alexdekor.pl/CMS/uploads/...E/P1030880.jpg
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:53   #3443
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość

orginalny ) ale ja wole zwykłe kwiatki

Stary 2013-02-01, 13:53   #3444
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi sie nie podoba...

Stary 2013-02-01, 14:02   #3445
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też

Mój brat właśnie mi zaproponował wyjazd do Czarnogóry w te wakacje, ale na bank nie będę miała pieniędzy. Tyle wydatków na głowie... Niby chce mi wyjazd zafundować, ale ja nie lubię, gdy ktoś na mnie tyle pieniędzy wydaje. I nawet nie mam kiedy pojechać, bo a to magisterka, a to wyjazd do Polski

Cytat:
Wydaje mi się, że dj to dobre rozwiązanie, jeśli komuś zależy na bardzo współczensych kawałkach. No ja sobie nie wyobrażam, żeby mi zespół Rihanne śpiewał, bo to się mija z celem
Ja w sumie chciałabym usłyszeć kilka kawałków, których żaden zespół nie ma w repertuarze, ale możliwe, że się dogadamy jakoś z zespołem :P

O właśnie, muszę do nich zadzwonić...
Może po południu przedzwonię.

Cytat:
Mi sie nie podoba...
Mnie też nie.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-02-01 o 14:03
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:02   #3446
misia880
Zakorzenienie

dobre ;d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0_0_0_37462921_middle.jpg (25,2 KB, 27 załadowań)

Stary 2013-02-01, 14:06   #3447
misia880
Zakorzenienie

uciekam z pracy Nie wiem czy pojawie się przez weekend więc życze UDANEGO WEEKENDU

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 14:09   #3448
Tycikata
Wtajemniczenie

Sieemano

pisałyście coś o snach, mnie się niedawno śniło że..... ja nie mogłam być w ciąży, to TŻ zaszedł w ciążę za mnie i chyba nam się dziewczynka urodziła, ale tego nie pamiętam dokładnie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie dzisiaj idziemy do kościoła zaklepać datę TŻ dzwonił i mówię do niego ''wiem coś czego Ty nie wiesz, tzn. wiem o miejscu, w które dzisiaj pójdziemy'' a on na to ''Pizzeria? Kochać się?''
a tu zonk pojedzie se do kościoła
ps fajnie, że będziemy ślubować w tym samym kościele

ane3kaa witam Panią INŻYNIER

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:14   #3449
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Mi się generalnie nie podobają (mimo, że nie lubię kwiatów), jak dotąd widziałam tylko 1 naprawdę ładny.

A co do ślubnych snów. To miałam taki w którym nikt w domu nie umiał mi zawiązać sukni, ani mama, ani świadkowa. W końcu suknia się z tyłu podarła, a ja szłam do ołtarza trzymając ją pod pachami, tak przyciskałam do siebie rękoma, ostatecznie suknia mi spadła, a ja stanęłam pół naga, w samych koronkowych prześwitujących majtkach przed wszystkimi
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:18   #3450
tasiulek
BAN stały

Siedzę i kminię...
http://blog.krzysztofzietarski.pl/iz...-slubna-elblag
Czy oni przyjechali do rodziców na błogosławieństwo razem, czy ona przyjechała do niego czy co tam się w ogóle dzieje
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości