|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka
Melduję się dziewczyny. Już po egzaminie, niestety oblałam na parkowaniu.  To moja pięta achillesowa  Od początku. Plac zrobiłam bardzo dobrze, bez problemów, do sprawdzenia miałam sygnał dźwiękowy i światła awaryjne. Rękaw i górka poszły gładko. Jeździłam 20 minut, ale niestety popełniałam 2 błędy parkując i egzamin skończony. Był stres, jakiś idiota zaczął na mnie trąbić, szkoda gadać. W noramlnych warunkach pewnie bym zaparkowała, no ale. Mimo wszystko nie jestem bardzo zła, bo egzaminator mi powiedział, że na mieście dobrze mi szło, nie zrobiłam błędów i żal mu było kończyć egzamin za błędy w parkowaniu, niestety przepsiy są jakie są. Chwalił mnie, że na placu ładnie robiłam rękaw jadąc środkiem, nie na styk przy liniach. Był bardzo miły, życzył mi powodzenia na następnym egzaminie. Wiem teraz, że dam radę, muszę jednak bardziej się skupić i opanować. Jeszcze katar miałam i cały czas smarkam.
Przepraszam za ot...
|
Migotko, głowa do góry! Na pewno uda Ci się kolejnym razem 
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka
Dzięki za pocieszenie  Zobaczymy co będzie, pewnie mnie mój instruktor opierniczy
Byłam dzisiaj w zarce na poceszenie i już sporo nowych, klasycznych rzeczy się pojawiło. Dużo bieli i czerni, coś czuję, że kupię masę ubrań w tym sezonie. 
|
Jak byłam ostatnio w Zarze to pani ekspedientka mówiła mi, że teraz wszystko przychodzi czarno-białe, mnie to cieszy, bo bardzo lubię oba te kolory 
Cytat:
Napisane przez katia84
PaulinaMigotka na pewno zdasz następnym razem
Ja właśnie mam szal w szarą panterkę, ale przez Wendy nabrałam ochoty na brązową
Brać czy nie brać? Nie wiem czy ta czerwień nie będzie się za bardzo gryzła z innymi ubraniami, ale chyba nie powinna... Pewnie go wezmę po weekendzie 
|
Bardzo fajny szal Doda smaku najprostszej stylizacji.
Cytat:
Napisane przez Olcia
Do czerwieni najbardziej mi pasuje czerń i biel  nic więcej nie potrzeba.
Dziękuję  ale do figury ( i ciała) idealnej mi trochę brakuje... ale jak się jest leniem to trzeba cierpieć
Wróciłam z zakupów, niestety mówiłam o banie na torebki, a wróciłam z kolejną.
|
Też myślałam o bieli z czerwienią, ale po dłuższym namyśle kojarzy mi się tak patriotycznie Nie, żebym była przeciwna, ale po euro-szale mam trochę przesyt Dzięki za radę 
Marynarka
A co do torebek, też wiecznie powtarzam sobie, że nie będę kupować, ale teraz wpadła mi w oko jedna w Zarze i tak nad nią rozmyślam... Kusi mnie, żeby po nią pojechać, ale cena (299) troszeczkę mnie przeraża 
Cytat:
Napisane przez alove
dziewczyny, dostałam wyniki nieszczęsnego egzaminu, na którym koleżanka bezczelnie ode mnie zżynała.. ja dostałam 4,5 a koleżanka 4, całkiem dobrze jej poszło, biorąc pod uwagę, że nic się nie uczyła 
|
Przynajmniej obie wiecie, że koleżanka ocenę zawdzięcza Tobie Ja jestem przeciwniczką ściągania. Niestety często zdarza się, że ktoś, kto umie ściągać, ma lepszą ocenę od osoby, która poświęciła czas na naukę 
Cytat:
Napisane przez julia404
Uwielbiam spodenki, więc może przez to pasują mi do wszystkiego  Z czerwonymi w tej chwili przychodzi mi do głowy tylko Wendy, ale może potem znajde coś jeszcze.
|
Dzięki za inspiracje! Na pewno z nich skorzystam Mogłabyś podać adres bloga Wendy?
|