2013-02-02, 11:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
Miałam ci wczoraj napisać że moi rodzice byli na Mój rower i tata mówił że piekny no ale skoro polskie odpadają....
|
Byłam na tym w kinie - muzyka piękna, ale miałam wrażenie, że wszystkie najlepsze sceny już widziałam w zapowiedziach. Ot taki sobie, można obejrzeć, ale w kino nie ma co inwestować.
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
weź pod uwagę, że ja mam jeszcze panterkę
|
mrrrr.... 
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
i pytanie .. co dzis macie na obiad .. szukam weny 
ew miejsca do Teleportacji 
|
U mnie dziś świąteczne pierogi od Babci - wpadaj 
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
hmm.. ja tak nie mam, czasem da się wyczuć jakąś górkę ale tak żeby konkretnie jakąś część ciała na 100% to nie... poza tym mam wrażenie że nasz nie reaguje na zaczepki. Czasem opowiadacie, ze wystawiają jakąś część, głaszczecie, dzidzia chowa i potem znowu wystawia, u mnie tak nie ma 
|
Nie martw się, nauczy się jeszcze.
Cytat:
Napisane przez Leonikowa
ja też wczoraj walczyłam z goleniem i mam na to sposób górę widzę w baterii z prysznica a pod spodem wale na czuja 
|

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster
Ale teraz mi się przypomniało!
Była wczoraj na zajęciach w SR nowa dziewczyna. Położna pytała nas kto będzie z nami przy porodzie. No i ona powiedziała, że nie chce męża, mąż nie chce być, a przy niej będzie.....teściowa. Bo teściowa jest pielęgniarką w tym szpitalu (tylko na innym oddziale) i czuje się z nią blisko związana.
|
Skoro jest z nią blisko związana, to co z tym dziwnego Przecież chodzi o to, żeby pomagała nam osoba bliska i zaufana. U jednych to mąż, u innych siostra, a jeszcze u innych teściowa.
Cytat:
Napisane przez nestelle
1 ciążę zaczęłam w blond-platynie i przez hormony farba przyjmowała mi na żółto ,postanowiłam przejść na swój ale eksperymentowałam sama (normalnie zawsze fryzjer) kupiłam szampon na 28 myć
czarny ..... wyszłam z łazienki z niebieskimi włosami - po doczytaniu na opakowaniu znalazłam czerń granatową ..... 
|
o matko!
A Przybylska faktycznie fajna.
|
|
|