|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Karolina czekałam tylko jaką formę Twe słowa przybiorą 
Też mogłabym wiele wkleić ale po co... Właśnie szkoda, że nie pisałaś tego co naprawdę myślisz... nie raz chciałaś odejść z forum bo za słabo byłaś wielbiona, chwalona... na początku mówiłam zostań itp.... później jak .nie chcesz nie pisz.. ponajeżdzałaś a za chwilę słodziutki post... i po co...??
Czy ja którąś dziewczynę nazwałam głupią pi... ą czy ku... ą tak jak Ty ?? Nie kochana.... nie jestem taka perfidna a TY leciałaś po całości a jak Ci powiedziałam, że przeginasz to się obruszyłaś.. jak to ?? Tyle w temacie 
Wiadomo... trza się jakoś bronić, prawda ?? JA temat zamykam a każdy Sobie Sam oceni sprawę, każdy ma Swój rozum 
Tłumaczyłam też... nie jesteśmy na forum od oceniania siebie nawzajem bo każda jest inna, mamy inny cel i tego się powinniśmy trzymać Nie z każdą osobą musimy mieć podobne zdania czy zainteresowania.
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------
Cytat:
Napisane przez karolinadobra
zreszta sama napisałas mi że ci zwiewa i powiewa co inni pisza do ciebei wiec teraz takiej super koleżanki nie zgrywaj bo jestes zwykła świnia w tym momencie 
|
Wiesz jesteś mistrzynią w odwracaniu słów Dobrze wiesz, że chodziło o to, że jak ktoś chwali za jakieś osiągnięcia to ja napisałam, że jak paw dumna nie jestem bo wiem jak dużą mam wagę i to co gubię to jest kropla w morzu Nie mogłaś zrozumieć, że nie przepadam za częstym chwaleniem bo dla Ciebie to priorytet. Pisałam też, że chętnie z rad korzystam co kto napisze... ale tonący brzytwy się chwyta Bądź dorosła 
Poza tym ja już z Tobą wszystko wyjaśniłam i dajmy spokój bo niepotrzebnie niemiło się robi. Traktujmy się jak do tej pory i jak dla mnie będzie super gitesowo, nie szukam zaczepek.
Czujesz się urażona bo zakończyłam poza forumową znajomość i teraz się czepiasz co jakiś czas.
6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2013-02-02 o 21:12
|