40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 19:30   #2671
Marina__
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
U mnie nie ma takiego dzialu wszystko razem , tzn ciuchy do rozmiaru 46
A do którego chodzisz ?? Jest na pewno w Galerii Łódzkiej i Manufakturze. Kupowałam tam swego czasu ubrania nawet 54/56. W Galerii jest dwupoziomowy i duże rozmiary są na wyższym poziomie o ile dobrze pamiętam.

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80

Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2013-02-02 o 19:32
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 19:33   #2672
emilia0508
królikoholiczka

Wiesz.... Do Łodzi to mam daleko - ja z pomorza

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 19:34   #2673
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Wiesz.... Do Łodzi to mam daleko - ja z pomorza
Hehe to ja nie wiem dlaczego cały czas myślałam, że w Łodzi mieszkasz A Ty masz bliżej ale do tej podwodnej

120
Stary 2013-02-02, 19:41   #2674
asia_73
Zadomowienie

http://nowadebata.pl/2011/10/13/buszujacy-w-pszenicy/

Może kogoś zainteresuje temat glutenu. Jest tam nawet zdanie:

WD: To, co zaobserwowałem u ludzi, którzy wyeliminowali pszenicę ze swojej diety, przeszło moje najśmielsze oczekiwania. W ciągu 6 miesięcy zrzucali ok. 30 kg wagi, poprawiał się u nich nastrój, wracała chęć do życia, ustępowały schorzenia związane ze stanami zapalnymi np. wrzodziejące zapalenie jelita grubego lub reumatoidalne zapalenie stawów, znikały przewlekłe wysypki. Efekty te powtarzały się raz po raz. Uznałem wtedy, że nie mogę przemilczeć tej kwestii i ukryć jej w zaciszu swojego gabinetu.

Spróbuję wyeliminować ten gluten z mojej diety, dziś mi się udało. Zrobiłam zakupy w sklepie ze zdrową żywnością. Myslę że mi to nie zaszkodzi.
asia_73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 19:49   #2675
Marina__
Zakorzenienie

Asia powiem Ci tak... mojego dalekiego kuzyna córka jest chora i od urodzenia jest na diecie bezglutenowej (ma już 23 lata). Mimo, że jest na takiej diecie to jest osobą dość pulchną więc to może raczej kwestia reagowania organizmu.

120
Stary 2013-02-02, 19:54   #2676
asia_73
Zadomowienie

Marina... A chociaż sprobuję, o ile na wagę nie wpłynie to może na inne dolegliwości.
Stary 2013-02-02, 20:11   #2677
Marina__
Zakorzenienie

Asia równie dobrze możesz schudnąć Trza próbować wszystkiego co może pomóc, w każdym razie na pewno nie zaszkodzi. Ta dziewczyna o której mówię też może jest już genetycznie obciążona ciałkiem bo obydwoje rodzice do chudzielców nie należą

120
Stary 2013-02-02, 20:18   #2678
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja myślę, że trzeba zachować zdrowy rozsądek. Wiadomo jesteśmy grube, taki jest fakt i ni tego nie zmieni. A bycie grubym nie jest zdrowe, dlatego powinno się zrobić wszystko, aby się z otyłości wyleczyć.
Natomiast moim zdaniem nie może być tak, że odchudzanie zdominuje nasze życie, że pojawi się myślenie pt. dopóki nie schudne nie zrobię tego czy tamtego.

Zjadłam kolację. Jajka na miękko z piersią z kurczaka zamiast chleba, nie lubię jajek bez chleba

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 20:32   #2679
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja myślę, że trzeba zachować zdrowy rozsądek. Wiadomo jesteśmy grube, taki jest fakt i ni tego nie zmieni. A bycie grubym nie jest zdrowe, dlatego powinno się zrobić wszystko, aby się z otyłości wyleczyć.
Natomiast moim zdaniem nie może być tak, że odchudzanie zdominuje nasze życie, że pojawi się myślenie pt. dopóki nie schudne nie zrobię tego czy tamtego.
Dokładnie. Jestem zdania, że na forum nie ma takiej osoby, która by była zdominowana przez odchudzanie. Wtedy dieta nie wyglądałoby tak jak teraz, czyli po prostu zdrowe jedzenie tylko stosowałybyśmy obsesyjne głodówki aby jak najszybciej pozbyć się kilogramów.
Obsesja na punkcie diety to coś innego niż chęć pozbycia się zbędnego balastu.
To, że chcemy schudnąć nie oznacza, że nie jesteśmy zadowolone z życia !!

120
Stary 2013-02-02, 20:37   #2680
ogolnie
Zakorzenienie

Czytając Was, mam nieodparte wrażenie, że ja już popadłam w obłęd...
"Postanowiłam sobie", że dopóki nie schudnę odpowiednio dużo, nie umówię się z żadnym facetem. Głupie założenie, może i trochę obsesyjne, ale jakoś w głowie siedzi mi takie coś, co niemądrze podpowiada, że jak będę szczupła to dopiero będę szczęśliwa. Nie wiem dlaczego włącza mi się takie myślenie. Chciałabym z przyjemnością iść na zakupy, wracać obładowana torbami za nieduże pieniążki. Nie wiem dlaczego moja głowa definiuje szczęście jako "szczupłość"
Poza tym postanowienie i tak wzięło w łeb.

Ech, aż mi się smutno zrobiło
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 20:44   #2681
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego moja głowa definiuje szczęście jako "szczupłość"
Poza tym postanowienie i tak wzięło w łeb.

Ech, aż mi się smutno zrobiło
Jakieś przykre doświadczenia pewnie się przyczyniły do takiego myślenia Nic nigdy znikąd się nie bierze. Zawsze jest jakieś podłoże emocjonalne.

Poza tym ogólnie Ty masz taką szczuplutką górę, ładną szyję więc też nie możesz mówić, że jest tak źle

120
Stary 2013-02-02, 20:44   #2682
tyszka_
Rozeznanie

lasubmersion

Witaj, powodzenia
Ja rok temu na diecie jadłam ziemniaki. Mój dietetyczny przepis to 2-3 średnie ziemniaki ponacinać kilka razy nożem, posmaroważ małą ilością oliwy, przyprawic fajnie i zapiekać w piekarniku. Można dać odtłuszczony ser żółty na górę. Jami jami
Czasami można!

Strasznie dużo napisałyście i dyskusja widzę burzliwa.

Nie będę się odnosić do nikogo konkretnie, chciałam tylko swoje 3 grosze wrzucić. Jasne, że można być otyłą i szczęśliwą. Jeżeli ktoś ma takie podejście do siebie i swojego ciała nic mi do tego. Z jednej strony zazdroszczę a z drugie strony zupełnie nie - bo co by nie mówić, otyłość po prostu nie jest fajna. I zdrowotnie i wizualnie. Nie i już.

Ja już kiedyś pisałam na forum, że nie uzależniam swojego szczęścia od wagi. Mam cudownego chłopaka, udany związek mam dużo powodów do radości. Noo ale
Wiem, że jak schudnę, będę szczęśliwsza. Co z tego, że dalej będę uważała, że mam za małe cycki? Z listy zmartwień odpadnie mi chociaż ich część z nich typu: moje dupsko nie mieści się w spodnie w normalnym sklepie, zbliża się wiosna jak tu założyć krótką sukienkę. Ja się nie będę oszukiwać, że mogę być gruba i zadowolona z siebie - bo nie mogę. Mój chłopak też nigdy mi nie powiedział złego słowa - wręcz przeciwnie, zawsze chwalił. Ale ja wiem, że jak schudnę będę pewniejsza siebie, będę się ładniej ubierać i dla naszego związku też to wyjdzie na lepsze.

Dzisiaj spałam jak zabita do 12
Pojechaliśmy na szoping i skusiły nas lody - zjadłam 2 gałki. Bez wyrzutów sumienia, bo to właściwie pierwszy taki "wybryk" od początku diety.
Jutro oficjalne ważenie, nooo ciekawe ciekawe
Stary 2013-02-02, 20:48   #2683
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Karolina wybacz ale nie będę z Tobą polemizować Odizolowałam się od Ciebie i niech tak pozostanie Miałam po prostu dość obłudy, ciągłej presji z wagą i wielu innych rzeczy. Nie będę się rozdrabniać bo to nie miejsce na wyciąganie pewnych spraw.
Mam zdrowe podejście a nie takie fałszywe jak Ty jak już mam być szczera Nie rozumiem jak można słodzić na forum, udawać taką niby fajną a poza nim jechać ciągle na dziewczyny i komentować posty Jesteś fałszywa i tyle w temacie Ja wiem, że nikt nie jest ideałem ale jak coś nam nie pasuje to się pisze wprost a nie obraża niezbyt ładnymi epitetami na boku.
Wiadomo, że nie każdy nam odpowiada, widzimy wady ale to nie znaczy, że aż takimi słowami trzeba tak nazywać te osoby. Można pogadać ale w miarę cywilizowany sposób.
Przymilanie, słodzenie, tłumaczenie na forum, pocieszanie a na boku fluganie, obrażanie mnie nie bawi, zresztą to Ci powiedziałam. Jedynie Siebie uważasz za chodzący ideał i to Siebie przekonujesz jaka jesteś za☠☠☠ista.
Jak Cię nikt na forum nie chwalił to miałaś na boku pretensje, że Ci nikt brawo nie bije, że to z zazdrości pewnie że najchętniej to by palec w oko dziewczyny włożyły jak komuś idzie dieta. To jest dopiero chore podejście Tu nie chodzi o poklask bo to dla siebie się przecież odchudzamy.
Nie chciałam nawiązywać, nie chcę psuć atmosfery bo można poczuć niesmak ale jak zaczęłaś to proszę bardzo

Wybaczcie, pewnie nie powinnam tego pisać ale to mnie dręczyło już od dawna a pewne przytyki skumulowały wszystko.
no tak marinka nie lubi jak się jej coś powie nie tak , niepotrzebnei mnei atakujesz bo nie o to tu chodzi ,dyskusja była na inny temat , szkoda ze jak Tobie brakuje argumentów to tak po chamsku zagrywasz.
cokolwiek pisałam prywatnie , była to rozmowa prywatna i nei zapominaj że pisałas i nadawałas tym samym rytmem , a teraz taka świetą z siebie robisz. nie jestem obłudna i fałszywa bo jesli mi coś nei odpowiada pisze wprost i nie słodze jak Ty , jak mi sie podoba też pisze , stosownei do danej sytuacji. w tej chwili jak głupia cipa sie zachowałas ale będe madrzejsza i nie wkleje tego co ty pisałaś bo nie widze w tym sensu. i nie rób z siebie takiej matrony że laski przepraszasz za ten tekst bo to śmieszne i dziecinne, zreszta sama napisałas mi że ci zwiewa i powiewa co inni pisza do ciebei wiec teraz takiej super koleżanki nie zgrywaj bo jestes zwykła świnia w tym momencie

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2013-02-02 o 20:55
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 21:08   #2684
Marina__
Zakorzenienie

Karolina czekałam tylko jaką formę Twe słowa przybiorą
Też mogłabym wiele wkleić ale po co... Właśnie szkoda, że nie pisałaś tego co naprawdę myślisz... nie raz chciałaś odejść z forum bo za słabo byłaś wielbiona, chwalona... na początku mówiłam zostań itp.... później jak .nie chcesz nie pisz.. ponajeżdzałaś a za chwilę słodziutki post... i po co...??

Czy ja którąś dziewczynę nazwałam głupią pi... ą czy ku... ą tak jak Ty ?? Nie kochana.... nie jestem taka perfidna a TY leciałaś po całości a jak Ci powiedziałam, że przeginasz to się obruszyłaś.. jak to ?? Tyle w temacie
Wiadomo... trza się jakoś bronić, prawda ?? JA temat zamykam a każdy Sobie Sam oceni sprawę, każdy ma Swój rozum

Tłumaczyłam też... nie jesteśmy na forum od oceniania siebie nawzajem bo każda jest inna, mamy inny cel i tego się powinniśmy trzymać Nie z każdą osobą musimy mieć podobne zdania czy zainteresowania.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
zreszta sama napisałas mi że ci zwiewa i powiewa co inni pisza do ciebei wiec teraz takiej super koleżanki nie zgrywaj bo jestes zwykła świnia w tym momencie
Wiesz jesteś mistrzynią w odwracaniu słów Dobrze wiesz, że chodziło o to, że jak ktoś chwali za jakieś osiągnięcia to ja napisałam, że jak paw dumna nie jestem bo wiem jak dużą mam wagę i to co gubię to jest kropla w morzu Nie mogłaś zrozumieć, że nie przepadam za częstym chwaleniem bo dla Ciebie to priorytet. Pisałam też, że chętnie z rad korzystam co kto napisze... ale tonący brzytwy się chwyta Bądź dorosła

Poza tym ja już z Tobą wszystko wyjaśniłam i dajmy spokój bo niepotrzebnie niemiło się robi. Traktujmy się jak do tej pory i jak dla mnie będzie super gitesowo, nie szukam zaczepek.
Czujesz się urażona bo zakończyłam poza forumową znajomość i teraz się czepiasz co jakiś czas.

120

Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2013-02-02 o 21:12
Stary 2013-02-02, 21:11   #2685
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tyszka ja też wiem, że jak schudnę będę szczęśliwsza. Moim marzeniem są szorty. Ale teraz też czuję się szczęśliwa. Mam fajnego męża, super dziecko, jeszcze jakbym pracę miała to cud miód. Myślę, że zrzucenie tych 10-15 kg da mi też więcej pewności siebie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-02, 21:11   #2686
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolina czekałam tylko jaką formę Twe słowa przybiorą
Też mogłabym wiele wkleić ale po co... Właśnie szkoda, że nie pisałaś tego co naprawdę myślisz... nie raz chciałaś odejść z forum bo za słabo byłaś wielbiona, chwalona... na początku mówiłam zostań itp.... później jak .nie chcesz nie pisz.. ponajeżdzałaś a za chwilę słodziutki post... i po co...??

Czy ja którąś dziewczynę nazwałam głupią pi... ą czy ku... ą tak jak Ty ?? Nie kochana.... nie jestem taka perfidna a TY leciałaś po całości a jak Ci powiedziałam, że przeginasz to się obruszyłaś.. jak to ?? Tyle w temacie
Wiadomo... trza się jakoś bronić, prawda ?? JA temat zamykam a każdy Sobie Sam oceni sprawę, każdy ma Swój rozum

Tłumaczyłam też... nie jesteśmy na forum od oceniania siebie nawzajem bo każda jest inna, mamy inny cel i tego się powinniśmy trzymać Nie z każdą osobą musimy mieć podobne zdania czy zainteresowania.
i i tym się róznimy bo ja wiem co pisałam i co Ty pisałaś i nie bede tego komentowac bo nie widze w tym sensu , to były moje prywatne przemyślenia i pisałam je Prywatnie ale widze że Ty masz w tym swój cel. gratuluję i nie ubieraj teraz wszystkiego w piekne słówka . robisz ze mnei tą najgorsza i niech tak bedzie. na bank Ci sie uda , nie bedę z tym walczyć bo to bez sensu i mam nadzieje że poczujesz sie dowartościowana choć ten jeden raz, tylko wiesz troszke sie zapominasz w tej swojej złosliwości teraz. ,
nie czuję sie urażona ,nie dopowiadaj sobie, fakt gdybym wiedziała że okażesz sie taka dwulicowa żmijką.. to bym ta znajomośc zakończyła kilka miesiecy temu. bo wyrwałas kilka zdan z kontekstu i robisz ze mnie niewiadomo kogo , a pisz tez o sobie jak komentowałas posty i laski , zapomniałaś już? do rozmowy potrzeba dwóch osób. a Ty sie teraz wybielasz bez sensu moim kosztem a przeciez laski głupie nie są.
zreszta niewazne o czym były nasze rozmowy ważne że były one prywatne , wiec ja moge byc świnią ale Ty jesteś podwójną świną i to w dodatku bez twarzy.
to że uzywam *łaciny , używam i tyle, . wiesz żal mi ciebie i nie dopowiadaj sobie że pisze ze jestes gruba i nie masz meża. odnosnikami do ciebei pisze? żałosne i głupie. dla mnie rodzina jest najwazniejsza a Ty mozesz byc stara panna , co mnie to obchodzi . chociaż w sumie i tak nikt z toba na dłuższą metę nie wytrzyma pani złośliwa mądralińska.
i ni e musze siebei przekonywac że jestem za☠☠☠ista , znam swoją wartośc i to jest najwazniejsze , a juz napewno nie jestem zakompleksiona jak ty. i przyznje lubię jak mnei ktoś pochwali , to mnei motywuje,kazdy ma jakies motywatory a krytyki nikt nie lubi ale u Ciebei to jakos masakrycznie się odbija i widac twoje prawdziwe oblicze.

trzeba miec choc troszke kultury i przyzwoitości marinka , bo brudów prywatnych sie publicznei nie pierze. ja o Tobie nic nei napisze , i nie bede cytowac twoich słów ani pluc jadem jak ty i życze Ci wszystkiego dobrego i szybkiego schudniecia ,żebyś w końcu spojrzałą na świat inaczej i była zadowolona z siebie i może tez szczęsliwa

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2013-02-03 o 01:48
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 21:16   #2687
Marina__
Zakorzenienie

Tak... mam takie cele, że hoho
Nie czepiaj się cytowania słów bo ja nie wyzywałam nikogo a swoje zdanie nawet negatywne wyrażałam na forum, więc daj spokój.
Powiedziałam swoje zdanie, TY Swoje i finito

A prać nic nie piorę, to TY mi zarzucasz, że nie jestem szczęśliwa bo jestem gruba, nie mam męża odnośnikami dajesz do zrozumienia A myślisz, że szczęście to tylko mąż, dzieci ?? Ja jestem innego zdania Cieszę się ze wszystkiego co mam.

120

Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2013-02-02 o 21:23
Stary 2013-02-02, 21:29   #2688
epoka78
Przyczajenie

Hej laseczki,
Trochę tu do Was nie zaglądałam bo pracować musiałamale nadrobiłam zaległości,ostro się zrobiło i tematów przybyło...kurcze, sory za te rymowanki,to nie specjalnie...
Udało mi się zacząć.Okres minął i się wzięłam w garść!
3kg wody w cztery dni poszło...a ja tylko przestałam wpierdzielać wieczorem po pracy!Natenczas jestem zmotywowana!!

Czytałam Wasze posty od ostatniej mojej wizyty / co zajęło mi chyba ze 2h! / i muszę wyrzucić trochę swoich doświadczeń...

1.Jak wychodziłam za mąz to miałam na sobie sukienkę w rozmiarze 46 poszerzaną w biuście /HH/ i wyglądałam za☠☠☠iście!/skromność to moja cecha wrodzona/.ale teraz już jestem po rozwodzie
2.Mojego obecnego,drugiego,/ostatniego/ męza poznałam jak miałam na sobie 25kg więcej
3.Dietkuje co jakiś czas dla siebie,bo mam za☠☠☠iste tendencje do tycia /czytaj:nie żałuję sobie/.
4.Ciuszki kupuję takie,że "laski" nie raz pytają gdzie coś kupiłam.
5.Nie użalam się nad sobą i ludzie dookoła mnie akceptują taka jaką jestem mimo nadwagi.

Najważniejsze moje drogie to nie zwariować.Ja np nie mam zamiaru być szczupła bo chyba to dla mnie nieosiągalne.Pogodziłam się z myślą,że nawet jak będzie mnie mniej to będę puszysta.
Najważniejsze,żebym dobrze się czuła, bo latka lecą i dolegliwości przybywa....
Mój mąż mnie kocha taką grubaskę i troszkę chudszą też.W sumie to myślę,że mam szczęście bo mam koleżanki w normie,które wiecznie od swoich partnerów słyszą,że mogłybu zrzucić tu i tam....a ja nigdy nie usłyszałam czegoś takiego.Ja słyszę,że jestem piękna już ósmy rok

Ale się wygadałam.
Buziaki.
A dietkę zdrową trzymam!
epoka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 21:35   #2689
asia_73
Zadomowienie

Epoka.....życiorys podobny do mojego

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

......i to o mężu też
Stary 2013-02-02, 21:36   #2690
epoka78
Przyczajenie

mam nadzieję,że mąż nie ten sam ))))
Stary 2013-02-02, 21:37   #2691
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez epoka78 Pokaż wiadomość
Najważniejsze moje drogie to nie zwariować.Ja np nie mam zamiaru być szczupła bo chyba to dla mnie nieosiągalne.Pogodziłam się z myślą,że nawet jak będzie mnie mniej to będę puszysta.
Dla mnie też nieosiągalne Jak dojdę kiedyś do 80, jak dojdę to będę zadowolona i mi starczy. Nie byłam nigdy szczupła i nie wiem jak to jest ale ja lubię być okrągła, wiadomo nie tak jak teraz ale kilka kilogramów nadwagi mi zostanie. No i wiadomo, że jeszcze skóra musi jakoś wyglądać a nie wisieć. Jak odchudziłam się do 93 kg już był niezły efekt, więc jeszcze 10 mniej to będzie fenomen Może do przyszłego roku mi się uda.

120

Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2013-02-02 o 21:39
Stary 2013-02-02, 21:42   #2692
asia_73
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez epoka78 Pokaż wiadomość
mam nadzieję,że mąż nie ten sam ))))
Hehe

Mnie wystarczyłoby ważyć 85.....eh jak cudownie wtedy wyglądałam
Stary 2013-02-02, 21:43   #2693
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś przykre doświadczenia pewnie się przyczyniły do takiego myślenia Nic nigdy znikąd się nie bierze. Zawsze jest jakieś podłoże emocjonalne.

Poza tym ogólnie Ty masz taką szczuplutką górę, ładną szyję więc też nie możesz mówić, że jest tak źle
No jakby poszperać w pamięci to pewnie sporo by się znalazło różnych sytuacji, które jakoś widać wpłynęły na moją przyszłość
Ale co zrobić...Ech.

Góra może i ok, ale dół to góra x2
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 21:43   #2694
karolinadobra
Wtajemniczenie

mi narazie wystarczy 89 do sierpnia o ile się uda , a pożniej sie zobaczy , ale taki był cel pierwotny i tego sie trzymam
Stary 2013-02-02, 21:44   #2695
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_73 Pokaż wiadomość
Hehe

Mnie wystarczyłoby ważyć 85.....eh jak cudownie wtedy wyglądałam
Wagę docenia się najczęściej dopiero wtedy jak się nadrobi + 20 czy więcej

120
Stary 2013-02-02, 21:46   #2696
asia_73
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
mi narazie wystarczy 89 do sierpnia o ile się uda , a pożniej sie zobaczy , ale taki był cel pierwotny i tego sie trzymam
Ja celów już kilka miałam, a pierwotnego nie pamiętam
Stary 2013-02-02, 21:46   #2697
epoka78
Przyczajenie

Marinka, uda Ci się napewno,mi też...
Ja to tylko muszę popracować nad tym,żeby nie wracać zimą szczególnie " do pierwotnych kształtów".
Marzenie moje jedyne to zrzucić troszkę i sie trzymać a nie jak ten bumerang...
Ale starsza już jestem,mądrzejsza, to może tym razem będzie dopsz...
Stary 2013-02-02, 21:47   #2698
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Góra może i ok, ale dół to góra x2
Hehehe nie no może półtora Niby ważysz więcej ode mnie ale i tak jesteś w tyłku i udach szczuplejsza Figura figurze nie równa, jak kilogram kilogramowi.

120
Stary 2013-02-02, 21:48   #2699
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia_73 Pokaż wiadomość
Ja celów już kilka miałam, a pierwotnego nie pamiętam
ja się w sumie 2 raz na poważnie odchudzam ...co nie znaczy że ostatni
Stary 2013-02-02, 21:48   #2700
asia_73
Zadomowienie

Cytat:
Wagę docenia się najczęściej dopiero wtedy jak się nadrobi + 20 czy więcej
Niestety
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości