Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 09:50   #303
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
a zapomniałam wam napisać że mój mąż przyniósł z piwnicy łóżeczko bo stwierdził że trzeba je skręcić zobaczyć czy wszystko ok że już pora Normlanie byłam w szoku że nie musiałam się o to dopominać tylko sam pomyślał
brawo dla meza
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
ja tak mam ostatnio, jednego dnia potrafi ruszać się cały dzień non stop a potem parę dni takiego delikatnego ledwowyczuwalnego przesuwania +twardy brzuch. oszaleć można
dziewczyny dzieki, jak tak piszecie, ze u Was podobnie, to ja juz sie naprawde czuje mocno odtresowana

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
Hej hen ja juz po wizycie. A wiec :
- nietoperke nadal
- 146 pikan na minute
- 43 cm od kosci po cyciki alem znowu zapomniala w pepku ale pewnie z jakies 125 cm bedzie
- waga 88.2 czyli 0 od ost wizyty

I co najwazniejsze - w srodku wszystko Ok dlugosc ocenil mi na 3 wiec nie wiem zle czy dobrze ...??

Ale znowu nie dal sie namowic na Usg i bede zmuszona zaplacic prywatnie - ehhhh
brawo za wizyte
dziwne, ze po takim czasie nie zrobi choc jednego usg, na chwilke, by sprawdzic, czy wszytsko w porzadku..
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Na pewno jest do kupienia w jakiejś lokalne marce tańsza nie wierzę, że nie ma !

Ewentualnie mogę wysłać, w ramach walki z korporacjami
pewnie, ze taniej tez mozna znalezc, ale nie zapominajmy tez o jednym lanolina lanolinie nierowna

Ja mam najwieksze zaufanie do lanoliny z Lansinoh (produkt hypoalergiczny, zwracam na to wielka uwage, gdyz z atopowym trzeba uwazac na tanie produkty z lanolina), cena do przelkniecia

ale dla mam z Polski, Ziajka to na pewno dobra alternatywa i na pewno bym przetestowala (choc troche szkoda, ze producent nie pisze, jaka to lanolina)..
Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
75
u mnie 75g bylo lepsze niz 50g, musialam wykupic w aptece taki syrop winogronowy marki Accu Check (300 ml), smakowalo jak napoj o smaku winogron, bardzo smaczny.. a przy 50g pilam bezbarwna ciecz, bardzo slodka.. brrrr... ciezko bylo to przelknac.
Dostalas jakas recepte?