Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 09:55   #306
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Mam pytanie odnośnie osłonek na sutki, jakie kupujecie, jakie są potrzebne czy takie miękkie sylikonowe http://www.medela.com/.imaging/stk/P...ield_stora.png

czy bardziej takie twarde :http://www.medela.com/.imaging/stk/P...eastshells.png

Nie mam wklęsłych brodawek, a nie wiem jakie są lepsze i dlaczego...

Doradźcie !

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
Hej hen ja juz po wizycie. A wiec :
a po co kochana Ty chcesz jeszcze prywatnie iść, jak wszystko ok ?

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
a wiecie co mi się dzieje jak oddycham tak głębiej z otwartą buzią to mnie łapie ból w plecach wzdłuż kręgosłupa jak z zakniętą buzią nosem wciągne powietrze to nie boli ale jak ustami to mi łamie plecy miała tak któraś może
Nie wiem co to

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
już wam wszystko piszę - bo na razie walczę z systemem czyli wydzwaniam do siebie do pracy żeby skończyć ankietę oceny okresowej nauczycieli akademickich. Po prostu bajka mówię wam. No ale się pochwalę mam same najwyższe oceny

Dzięki za szczegółowy opis ! Brzmi ładnie. Siemieradzki jest też moim drugim wyborem, wiec jak bym wolała to, niż Ujastek. Ale z drugiej strony jakbym sobie podsumowała co i jak, z kasą to niezła się sumka robi hihi. A Ty chcesz w końcu jednoosobową salę porodową ? czy bez znaczenia ?

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
ja usłyszałam kiedyś że jestem nadwrażliwa na wziernik - pan już nie jest moim ginekologiem - kazałam mu se w d... wsadzić i zobaczyć czy on nie jest nadrważliwy na wziernik