2013-02-04, 10:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Maggie tak wczoraj pierwszy raz podałam wogóle Zuzi nowość i to była marchewka,mam nadzieję ze dzisiaj będzie lepiej jeść.
|
dziś na pewno będzie lepiej
a jutro to już w ogóle będzie chciała więcej
Cytat:
Napisane przez Iwa844
Jeśli byś faktycznie chciała to któraś z tych mogę Ci wysłać  ... tylko nie wiem czy rozmiarowo byłyby dobre... to 6-9 miesięcy (rozmiarówka USA). Bo na Alicję już teraz są dobre... więc obawiam się że na wiosnę na Zuzię byłyby za małe...
|
jakie śliczne!!
pierwsza może i byłaby dobra na wiosnę, a ta ostatnia - cudo to juz na pewno za malutka by była, a szkoda, bo taka cudna! ile byś chciała za tą pierwszą?
Cytat:
Napisane przez Bafi@Home
Witajcie dziewczyny - melduje się na wątku  ostatnio mnie nie było - ale byłam zajęta - dałam sobie za punkt honoru uszyć córze suknie balową - robiłam to po raz pierwszy w życiu i nawet coś z tego wyszło
Moja Sonia też uwielbia krzyczeć albo wrzeszczeć a najlepiej jej wychodzi gadania : ta-ta, da-da, la-la i potrafi tak godzinami. Ślini się masakrycznie, do tego stopnia, że wokół brody pełno krostek.
|
Bafi, wreszcie z nami jesteś nie znikaj więcej na tak długo
Pochwal się własnym dziełem - ależ sprytna z Ciebie kobietka!
do szycia to mam dwie lewe ręce niestety. nawet guzików przyszywać nie znoszę
Cytat:
Napisane przez kraven
Jak oglądam te sukienki i opaski to mi się córeczki zachciało
Kaczuszka podziwiam, że tyle rzeczy sama robisz w związku ze ślubem 
|
No to Kochana do dzieła
Cytat:
Napisane przez zielona1911
Kasiam
a takie zaswiadczenie da na pierwszej wizycie i czy bedzie robil jakies badania.
Wyniki z wymazu powinny byc jutro a ja i tak sie denerwuje bo robi sie to coraz gorsze zamiast blednąc,a zadnego mleka nie pije ani nie jem. Jeszcze go to swedzi bo drapie do krwi
na zywo jest to bardziej czerwone 
|
ojej jak to brzydkoo wygląda
Koniecznie niedrapki na łapki, żeby Mu żadne blizny nie zostały.
biedniutki Dominik
Cytat:
Napisane przez kraven
|
zaraz zabiorę się za czytanie
Cytat:
Napisane przez Sojka1990
Iwaaa ja bym odkupiła pierwszą i trzecią plisss plisss plisss  już widzę jak ta moja menda by pięknie wyglądała, ja tylko do zdjęć potem mogę Meggi odesłać a raczej zawieźć :P
|
Sojka, Ty to w ogóle już tyle razy miałąś mnie odwiedzić, że już Ci za grosz nie wierzę, że sie kiedyś spotkamy
Cytat:
Napisane przez colds
Aaaaa, na wesele  . Bo ja sobie oglądałam bardziej na tę komunię 
|
jakoś sobie ubzdurałam, że na wesele musi być taka bajerancka i w bieli lub jakimś ecru. No jasna w każdym razie. A że to maj, więc nie przewiduję upałów. Zresztą ślub o 16.30 dopiero, więc powinna być ok.
A komunia to następnego dnia - nosz... jak ja się wyśpię?
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88
hej dziewczyny 
wczoraj prawie cały dzień nie mogłam się zalogować na wizaż 
a ja wpadam do was z wiadomościami, że my już po wizycie u neonatologa 
Wizyta bardzo fajna, najpierw dokładne mierzenie klatki piersiowej, główki i tutaj niespodzianka bo Iga ma głowkę 41 cm a nie 40 tak jak mierzyła pielęgniarka u nas w przychodni, a ja głupia nie sprawdziłam sama tego w domu.A tu patrzyłam jak ją mierzy i faktycznie 41 cm..
w ogóle to u nas w przychodni jest taka waga starego typu, a tutaj elektroniczna i wyszło 250 g więcej 
ale do rzeczy.. pan doktor robił Idze usg przezciemiączkowe i nie ma żadnych nieprawidłowości, mówił że główka jej rośnie w dobrym tempie, na siatce centylowej jest na 50 centylu, więc wszystko w normie.
Widocznie taka jej uroda z tym ciemiączkiem  Kontrola za 3 miesiące.
Kamień z serca 
Idę was nadrabiać
|
Super, że lekarka Cię uspokoiła i wszystko okazało się w porządku
Cytat:
Napisane przez sobczi
wczoraj zakupiłam Alutce kubek niekapek z tommiego 7-12 mies narazie nie zapałała miłością - stawiam jej żeby się z nim opatrzyła więc może niedługo sama weźmie do buzi.
jak doczytam to będę odpisywać
|
Sobczi, też miałam kupić ten kubeczek (w tesco ostatnio była promocja na produkty tt ale się nie wybrałam bo zupełnie mi było nie po drodze)
dajesz Alucie soki czy samą wodę?
Colds, ta czarna też jest boska
i jeszcze od jednego z tych sprzedawców mi sie podobają te:
http://allegro.pl/show_item.php?item...fb8b71e1e483bb
http://allegro.pl/sukienka-elegancka...982582808.html
http://allegro.pl/sukienka-elegancka...942692677.html
Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2013-02-04 o 10:45
|
|
|