2013-02-04, 13:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
Napisane przez kooocur
Witam z inka
Co do strachu...ja sie boje, panikuje, ale obiecalam sobie, ze nie bede. Moje dziecko to czuje wiec sie usmiecha, tancze, spaceruje. Polamutku, ostroznie...
Rzeczy dla dzidka tez bede kupowac...dlaczego?
Bo jesli cos sie stanie nie bede cierpiec mniej lub bardziej bo mam wozek czy lozeczko! To jest namacalny dowod, ze moje dziecko jest..bylo...ale wierze, ze musi byc dobrze! MUSI BYC!
Radosc jaka mi daje ogladanie,wybieranie udziela sie pewnie dzidkowi  Ja w zyciu taka szczesliwa nie bylam ogladajac body, urzadzajac pokoik
Lza mi poplynela wlasnie... 
|
piękne nastawienie
Cytat:
|
Napisane przez kunegunda.bis;39027027
[B
Koocure[/B]k i tak trzymac - ja tylko do ostatniej chwili czekalam z zakupem lozeczka, no i caly czas wozka nie kupilismy Mala od wczoraj zaczelismy werandowac przy otwartym oknie...
|
kupujcie szybko
Cytat:
Napisane przez bacharybnik
Tak przejściowy tylko jeszcze minimalnie trwał będzie 4 lata 
|

Cytat:
Napisane przez agatkaa1
Dziewczynki kto mi powie jaki rozmiar na dziewczynkę ma być jak w grudniu miała roczek??chciałam kupic takie cosik
|
ja bym kupiła 80 bo 5 10 15 ma dość zawyżone rozmiarówki
Cytat:
Napisane przez Wika28
Ladne macie te daty  Nasz Jaś począł się w moje 40. urodziny - to był najpiękniejszy prezent...
|
u nas prezentem na 2 rocznicę ślubu miało być nasze dzieciątko ;( a w 5 rocznicę bycia razem dowiedzieliśmy się, że nic nie da się zrobić ;(
Cytat:
Napisane przez pani22ka
ale wczoraj rozdziewiczylismy allegro. łóżeczkiem 
|

kochana Torres urodzi się zdrowy i to niebawem
Mój szczypior prawie tyle ważył i jakoś teraz nie odbiega od normy 
perse widocznie dzieciątko wstydliwe, nie chce pokazać co ma między nóżkami i po gilać mamusi też nie, jeszcze jest czas
|
|
|