2013-02-04, 14:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez nestelle
Czy ktoś mi da l4 od obowiązków domowych???
zaraz nadrobię was bo mam przerwę na colę 
|
Nawet ostatnio myślałam o Tobie, że my będziemy na macierzyńskich, a Tobie macierzyńskiego od tego wożenia, odwożenia nikt nie zrobi. 
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
ja tez mam skarb. w ogóle nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak dziewczyny opisują.
|
Niom ja też , a truteń bardzo ładne słowo Ja mam jedną zasadę, albo facet ma robić, albo zarabiać na tyle dużo żeby było nas stać na pomoc domową jeśli reflektujemy (nie jestem szowinistką, w stosunku do kobit ta sama zasada ). Innej opcji nie ma. Ideał dla mojej oszczędnej duszy to i zarabia na tyle że nas stać i nie musimy tego robić, bo wspólnie robimy sprzątanie, gotowanie i inne
Cytat:
Napisane przez despa
pokazcie o jakiej ziajce mówicie....
i generalnie ja się przyznaję- i napisze brzydko jestem w dupie z wyprawką, zakupami- niby cos tam mam ale to nic w porownaniu z Wami
jeszcze 20 minut i do domu
|
O tej na sutki:
http://www.aptekagemini.pl/ziajka-ma...olina-20g.html
a z wyprawką, to Wy Mamy nie debiutantki to wiadomo, że bardziej wyluzowane. I zrozumiałe.
Ok po Waszych radach, wstrzymuję się z nakładkami na sutki póki co, wybrałam kilka modeli jak coś i w razie W, chłop będzie ganiał i kupował. To samo smoczek, póki co nie kupuję.
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------
A właśnie znalazłam przed chwilą próbkę tej maści Maltan, bo kiedyś w aptece dostałam - też skład do dupala. Więc nie warto. 
bzinka, umknęło mi wcześniej o tych naklejkach, ja bym chyba postawiła na obrazki, bo je po jakimś czasie możesz zmienić jak Ci się znudzą, zmienisz koncepcję, a te naklejki to już raczej z farbą odchodzą, więc każda zmiana wiąże się z malowaniem. No a malowanie, z małym dzieckiem to większa upierdliwość.
Edytowane przez ObserwujeCie
Czas edycji: 2013-02-04 o 14:24
Powód: dopisek
|
|
|