Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studia, praca, dom i dzieci u nas szybko czas Ci zleci. Plotek cz 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 22:43   #1410
fferra
Zadomowienie

Dot.: Studia, praca, dom i dzieci u nas szybko czas Ci zleci. Plotek cz 13

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Rozmawialam z nimi jeszcze w niedzielę przed wyjazdem, żeby wszystko wyjaśnić i myślalam, ze zostało wyjasnione. Ale po dzisijeszej rozmowie z mamą nic nie jest wyjaśnione - cokolwiek bym nie powiedziała, to mama twierdzi, ze TŻ źle na mnie wpływa , miała nawet do mnie pretensje, ze mu ufam i mówie mu o swoich problemach. W sobotę po aferze w domu pobeczałam się i akurat zadzwonił TŻ i słyszal, ze płakalam. Powiedizałam mu, że powiem mu wszystko jak się spotkamy, ale on się martwił i myślał, ze "wyciągnie" coś z mojej siostry ( nie wiedzial, ze to także z jej powodu) i napisał jej smsa, a ona pokazała go mamie i ta stwierdziła, ze TŻ się wtrąca w moje sprawy.
Rozpisuję się dziś strasznie, ale prócz TŻa nie mam o tym z kim pogadać, dlatego dziękuję, dziewczyny, że jesteście.

Już słyszałam że po to jesteśmy więc pisz pisz !
kurcze...to naprawdę niemiło...cholercia nie wiem co Ci Słonko poradzić mam...na pewno nie warto płakać...ja szczerze wierzę, że się ułoży, że być może trzeba to wszystko jakoś przeczekać.. Może Twoi Rodzice denerwują się tak naprawdę sytuacją Siostry, że ciąża, ze ślub i odbija się to na Tobie... Przy ogromnym stresie ludzie różnie się zachowują... Może wszystko unormuje się po ślubie...
fferra jest offline Zgłoś do moderatora