2013-02-06, 13:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez Mokka_83
tiaaa... no niestety sa takie osoby dla których wszystko jest za drogie i po co tyle przepłacać...  I wożą np. dziecko które jeszcze nie siedzi w spacerówce w poz. siedzącej... Ważne przecież, że wózek był tani 
Do mnie wczoraj własnie kolezanka z pracy sie odezwała - tez na etapie poszukiwania wózka i mówiłam jej jaki my zamówiliśmy... A ona mi wyslala linka do jakiegoś coneco za 600zł... ale własnie ani rozkladanej na płasko spacerówki, ani mozliwości wpięcia jej tyłem do kierunku jazdy... gondolka na 73cm  Ale dla niej najwazniejsze, ze koła pompowane  Ja nie mówię, że musi na ten wózek wywalac więcej... ale niech lepiej w tej cenie kupi dobry używany 
|
akurat moja siostra tak na prawdę nie ma pojęcia o czym mówi bo nie dzieciata, chyba nawet nie planują jeszcze, pewnie usłyszała, że ktoś za taką cenę kupił i gada. jak temat zacznie jej kiedyś dotyczyć to zapomni, że w ogóle coś takiego mówiła 
a co do koleżanki.. ja bym na prawdę wolała kupić dobry używany za taką cenę niż nowy ale sprzed 100 lat.
Cytat:
Napisane przez Luna0
a zapisałaś się prywatnie? Ile trzeba czekać na wizyte? Bo u mnie z rok napewno ale że jestem w ciąży to chyba przyjmują bez terminów czy jak?
I pamiętaj że większość z nas nie miała takiego badania więc pewnie dlatego się nie schizuje..
|
prywatnie. dziś zapisałam się na sobotę, więc bez problemu. na NFZ pewnie ciężko, nawet nie chcę się przekonywać. nie sądzę, żeby każdą ciężarną przyjmowali be kolejki, chyba tylko w nagłych sytuacjach, ja tak chodziłam do endo, bo złe wyniki zagrażają ciąży i mnie zapisywali bez kolejki, ale do okulisty... nie sądzę.
yyy.. jak to większość nie miała takiego badania? przecież chyba wypełnienie żołądka widać na zwykłym usg? przynajmniej tak mi się kojarzy, że kiedyś usłyszałam, że prawidłowo wypełniony, ja miałam tylko zwykłe usg, nawet 3D nie miałam.
|
|
|