2013-02-07, 18:25
|
|
BAN stały
Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.
|
Dot.: LUTY Z ADELE! ostatnia? wymiana same hity! na wiosnę i na koniec zimy!
swetry
1. MARKA: love label
rozmiar: 16
stan: BDB
mimo dużego rozmiaru sweterek fajnie leży na mniejszych rozmiarach - ja noszę XXS/XS i leży super. krótszy krój, zamek na górze, fajny norweski wzór z narciarzami. kupiony na all.
dł. całkowita - 45cm;
szer. pod pachami -2x50cm;
dł. rękawa - 61 cm
2. rozmiar: XS
marka: gina tricot
stan: BDB+
piękny sweterek w kolorze złamanej bieli. rozciągliwy, ale nie bardzo - zdecydowanie lepiej leży na XXS niż XS, bo jest mały. nie ma oznak użytkowania, bo ubrałam go raz.
WYMIARY:
dł. całkowita - 52 cm;
szer. pod pachami - 35-47 cm;
dł. rękawa - 52 cm
3. marka: LINDEX (dziecięcy dział)
rozmiar: na 152 cm
stan: BDB+
śliczna szara bluza w dziecięcym rozmiarze, ale doskonale pasuje na rozmiar XXS/XS z małym biustem. posiada bufki na ramionach. cieplutka, podszyta polarkiem. ubrałam ją dwa razy po kupieniu jej w szwecji, ale już nie noszę takich ciuchów.
jest w stylu bluz wildfox, naprawdę ładna.
4. marka: river island
rozmiar: 8/36, ale to zdecydowanie oversize
stan: DB+
piękny marynarski kardigan. kolor cielisty i granatowy, w paski, z emblematem na piersi, zapinany na guziczki. rozmiar S, ale jest to oversize - jest długi 
stan oceniam na taki, gdyż jest zmechacony - na zdjęciu widoczny bok, tak mocno zmechacony jest tylko w tym miejscu, wystarczy go ogolić. był drogi, jak to marka RI.
5. irma: atmosphere
rozmiar: 12/40, pasuje od XS (lekko oversize) do L
stan: BDB-
piękny kremowy kardigan we wzór kwiatowy, rękawek 3/4, ale jak ktoś jest niski i szczupły to może być jako normalny kardigan. minus za drobne zmechacenia, mało widoczne.
6. piękny, burgundowy sweter w warkocze, papaya, rozmiar 10 - pasuje na XS/S/M. stan BDB-, jest trochę zmechacony, ale można go ogolić. pomarudzę 
7. dokładam! mega bluza HOLLISTER, rozmiar S, pasuje na XS/S. świetnie leży, jest gruba i baardzo cieplutka. kosztowała ponad 200 zł. stan BDB, wygląda jakby była troszkę zmechacona, ale to taki materiał. będę wybredna - oddam TYLKO za inne ciuchy abercrombie/hollister, bo nie wiem, czy chcę się jej pozbywać
Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2013-02-09 o 16:35
|
|
|