Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię LUTY Z ADELE! ostatnia? wymiana same hity! na wiosnę i na koniec zimy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-07, 18:29   #3
adele_
BAN stały

Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.
Dot.: LUTY Z ADELE! ostatnia? wymiana same hity! na wiosnę i na koniec zimy!

koszule,bluzki

1. koszula gina tricot, kolekcja perfect jeans, rozmiar XS, ale zdecydowanie lepiej leży na większych rozmiarach - jest dłuższa i trochę szersza, idealna powinna być na Skę, dla XSki z mniejszym biustem będzie bardziej oversize. stan BDB+, ubrana raz, kupiona rok temu w szwecji. kolor trochę ciemniejszy szary, zapinana na zatrzaski.

2. marka: -
rozmiar: dziecięcy 140 cm, ale jest duża. pasuje na większe rozmiary jak XS-małe M. ma krótsze rękawy, ale jest dość długa i szeroka.
stan: BDB-

kupiona na all, miałam jakiś ambitny plan przerobienia jej, ale na planach się skończyło. przyczepiłam jedynie dwa ćwieki i tyle.

3. marka: atmosphere
rozmiar: XS
stan: BDB

piękna bluzeczka w kolorze ceglastym (nie wiem jak określić ten odcień ) z cielistym kołnierzykiem i z guziczkami. stan BDB, miejscami ma drobniutkie zmechacenia (ledwo widoczne, raczej wprawniejsze oko tylko zauważy), ale to niestety taki materiał. ubrana raz, nie pasuje mi ten kolor.

wymiary:
dł całkowita - 56,5 cm;
szer. pod pachami - 40 cm

4. marka: reserved
rozmiar: S
stan: nowa z metką

śliczna bluzeczka w rozmiarze S, ale pasuje także na mniejsze. jest elastyczna, przód w kolorowe kropeczki, tył gładki. dłuższa, może służyć jako tunika, jest też luźniejsza. dostałam w prezencie, na metce jest cena 49 zł, więc moja cena jest okazyjna.

5. marka: cheap monday
rozmiar: M, ale to oversize (nosiłam ją na XS i fajnie wyglądało)
stan: BDB

mega koszulka z nadrukowanym logo marki, identyczna jak na modelce. kupiłam w szwecji rok temu, kosztowała ok 130 zł. brak śladów użytkowania, bo ubrałam ją kilka razy.

oddam tylko za coś mega
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC07268.jpg
Wyświetleń: 34
Rozmiar:  28,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC07083.jpg
Wyświetleń: 53
Rozmiar:  34,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC07289.jpg
Wyświetleń: 36
Rozmiar:  29,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć