2013-02-08, 09:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Napisane przez Debrah
Gosia : gratulacje!
Kurczę, ja już nie wiem co ja mogę jeść przy kp?
Wszelkie rady mile widziane....
Hania : to tak dużoci biust w ciąży urósł?
Ja się trochę boję co będzie po karmieniu, wszyscy strasza, że masakra jakaś. Jakie macie doświadczenia dziewczyny??
Ale tu fajnie, sportowo...jeszcze 4 tygodnie i pasuje zacząć coś lekkiego ćwiczyć..
|
Urósł to mało powiedziane- normalnie dwa balony z helem Miałam 70 F biustonosze na czas karmienia. Normalnie nosiłam 70 D...a teraz to mam raczej 70C...strasznie mi cycochy zmalały. I dupa Tylko nogi dalej walcowate- no ale takie geny
Znaczy jaka masakra?? Odnośnie wyglądu piersi?? Ja tam nie wiem moje wyglądają zupełnie normalnie
Co do jedzenia- coż musisz obserwować . Są dzieci które mają w miarę dobrze rozwinięty uklad pokarmowy, nie mają nietolerancji laktozy i generalnie nie reagują źle na to co mama zje. A są takie jak moja- z bardzo wrażliwym układem. Ja to przez 6 miesięcy jadłam cukinie, marchewkę, banany, ziemniaki, ryż, bułki, makaron i kurczaka. Zero nabiału, zero owoców, produktów wzdymających, smażonych, mocno przyprawionych Oczywiście zero alergenów tj orzechy, cytrusy, czekolada.
No i moja fatalnie reagowała na cukier- także słodycze też odpadały.
Nie dziwota że tak wychudłam
|
|
|