2013-02-12, 11:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85
Candy Doll też mam 11 tydzień 
A tak wogóle to beczę jak bóbr, właśnie oglądałam porodówkę i zawsze jak widzę, jak się rodzi dziecko to beczę...raz tylko nie płakałam, jak byłam chwilę po wczesnym poronieniu, to miałam znieczulicę, a tak ryczę ze wzruszenia na każdym nowonarodzonym bobasku, ma tak któraś też?
To jest taki moment, że same łzy napływają do oczu, przy swoim porodzie to chyba zaryczę ze szczęścia całą porodówkę 
|
Ja ryczę, jak widzę małe dzieci 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
oj jatez zawsze rycze  i bylo tak tez za nim w druga ciaze zaszlam hehe.ale na swoim nie plakalam bo bylam tak podekscytowana i zdezorientowana tym co sie dzieje z moja corka ze teraz nie jestem w stanie powiedziec jakie emocje mna targaly.
stwierdzilam dzis ze mieso mi smierdzi i patrzec na nie nie moge... kuzwa a taki zapas sobie w gzeli zrobilam jak u matki bylam... ciekawe kto to zje wszystko  przez wstret wlasnie wcinam salate z papryka, pomidorkiem, ogorkiem, szczypiorkiem i kielkami rzodkiewki. mmm pycha  tak to ja sie moge zywic  przynajmniej moze mniej przytyje 
|
Mi też mięso śmierdzi, bleeee
Cytat:
Napisane przez justine_87
Witam wszystkie Mamy 
Dopiero zaczynamy starania o dzidziusia, ale dziś robiłam test i wyszedł negatywny... Jednak ciężko zajść za "pierwszym strzałem"  Choć nie ukrywam nadzieja była, oj była... na wrześniowo-październikową mamusię 
A może za wcześnie zrobiliśmy test... bo ok. 8-9 dni po ewentualnym zapłodnieniu. Tak się nam spieszy 
|
No raczej za wcześnie, ja OM miałam 22.12, OWU 31.01 i 16.01 test był negatywny, dopiero 19.01. wyszły 2 kreseczki.
Test powinno się wykonywać w dniu spodziewanej @ 
Daj znać, czy do nas dołączysz 
P.S. Ja za każdym razem zaszłam za pierwszym razem
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free 
More water&vegetables
13/100 sugarfree days