2013-02-14, 14:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez strippi
Dragusia - gadałaś z mężem?? bo właśnie dzwoniła do mnie Pani fotograf 
|
na śmierć zapomniałam.
dziś ustale obiecuje 
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
Dogadalam sie w koncu z szefem  wyslal juz do ksiegowego papiery z poprawka za godziny i do wtorku juz bede miala wyrownana Kase !!!
Na wizycie Ok mlody zdrowy jak ryba ..!! Serce pika jak szalone - nic tylko czekac na porod  haha
|
i 
Cytat:
Napisane przez strippi
Ja na 15:30 na wizytę  a potem do kosmetyczki na depilację brwi i hennę brwi i rzęs :d
|
a potem hyc na porodówkę 
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
A ja tak sobie myślę, co za różnica. Gdyby ktoś mi powiedział, że pojemnik na mocz to pojemnik na mleko, to na pewno różnicy bym nie zauważyła. Oczywiście myślę o tych nieużywanych pojemnikach 
|
no chyba nie bo musi być odpowiedni materiał, raz żeby mrozić a dwa że tam będzie jedzenie
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
nic nie mów... mi się wczoraj strasznie chciało muffina czekoladowego i przypomniało mi się, że jedna babeczka leży w szafce. napaliłam się jak szczerbaty na suchary a tu okazało się, że data ważności minęła w sierpniu  jak ten czas szybko leci
|

Cytat:
Napisane przez Agnjeska
A za godzinę przenoszę się na oddział dziecięcy. Będę bliżej Jaśki. Dzisiaj miała usg główki robione ale jeszcze mi nic nie mówili o wynikach.
|
za wyniki
Cytat:
Napisane przez strippi
Zaraz telefon dzwoni, patrzę Aga. No i gadała z mamą i jej mama załatwiła z położnymi. Dała moje dane, termin porodu i że 2 poród, że jestem znajomą, więc się będą mną opiekować. Dodatkowo jak się zacznie poród to mam dzwonić o każdej porze, to dodatkowo powie, że już jadę.
Jak będzie w pracy, to przyjedzie do mnie i posiedzi ze mną w czasie porodu 
a jak nie będzie to na drugi dzień przyjdzie do mnie po porodzie 
Także jestem o wiele spokojniejsza.
|
fajnie 
kupilam sweterek za 30zł. lekko za wąski, ale za niedlugo planuje w niego wejść
|
|
|