Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 18:27   #1618
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cześć Oficjalnie informuję, że zaczęłam długi weekendzik Plan: byczyć się na całego

Marta - Ty używasz kosmetyków z serii true match l'oreal? Bo nie wiem czy ja mam jakąś tajemną siłę w rękach czy te opakowania są z takiego dziadowskiego plastiku? Bo już trzecie mi się połamało na łączeniu I się bujam z dwoma połówkami zarówno w pudrze jak i w różu.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ktosia, bzyczka, gucia, marta, baja, samba, rosi, Ana, iwka - dziekuje dziewczyny bardzo za pamiec i piekne zyczenia,mam nadzieje ze sie spełenia!

Dzien dzis zalatany ale miły.
W piekarniku własnie siedzi murzynek na jutro dla dziewczyn do pracy. Mam zamiar zrobic wersje fuul wypas - przekładany masa krowkowa i kremem budyniowym, polane polewa czekoladowa bomba kaloryczna na maksa haha
Jak grzeszyć to porządnie My nie obchodzimy walentynek, ale jak zobaczyłam przepis na ten tort: http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-wegierski to się prawie złamałam ma wszystko co lubię!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Chyba się odkopałam z papierów. To znaczy na pewno dzisiaj nie skończę, ale widzę światełko w tunelu! Jak jeszcze raz dopuszczę do takiej sytuacji to oficjalnie będę walić głową w mur!
To się da ogarnąć jak się okazuje tylko trzeba nieco chcieć

Bajusia trzymam kciuki za kontrolę!
Gucia - dajesz, dajesz jutro piątek.

Tak apropo tunelu i światełka przypomniał mi się kawał:

Pesymista, optymista i realista idą przez tunel.
Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światła pociągu,
Maszynista widzi trzech matołów na torach

Do wyboru do koloru w zależności od sytuacji życiowej

Skończyłam czytać "W ukryciu" Lisy Gardner, strasznie mnie wciągnęła Kryminał o dziewczynie która wraz z rodzicami ukrywała się podróżując od miasta do miasta, zmieniając nazwiska, szkoły, aż w koncu jej rodzice zmarli a ona nigdy nie wiedziała dlaczego się ukrywali. Ostatnim miejscem do którego się przeprowadzili było to, z którego pamiętała, że wyjechałam będąc kilkuletnią dziewczynką. Pewnego dnia w tym mieście na terenie opuszczonego szpitala psychiatrycznego odkrywają grób z kilkoma ciałami, a na jednym z nich jest medalion z jej prawdziwym imieniem i nazwiskiem.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2013-02-14 o 18:59
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora