![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Moja mama teraz też z cyfry zrezygnowała, zaproponowali jej ofertę tańsza o całe 6 zł!!!! i dziwili się że nie chce
![]()
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Katunia wszystkiego naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Nam teraz w T-mobilu też zlożyli ofertę - możemy co miesiąc płacić więcej za komórkę plus Internet (z dużo mniejszym limitem niż mamy) bez nowego telefonu i umowa na jedyne 2 lata ![]() ![]()
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
ktosia, bzyczka, gucia, marta, baja, samba, rosi, Ana, iwka - dziekuje dziewczyny bardzo za pamiec i piekne zyczenia,mam nadzieje ze sie spełenia!
Dzien dzis zalatany ale miły. W piekarniku własnie siedzi murzynek na jutro dla dziewczyn do pracy. Mam zamiar zrobic wersje fuul wypas - przekładany masa krowkowa i kremem budyniowym, polane polewa czekoladowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Katunia 100 lat
![]() Bzyczko dobrze, że się udało choć napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Katunia sto lat
![]()
#1597 |
Zakorzenienie
|
napisze tylko ze spedzilam ponad 3 godziny w ikeii - kupilam dodatki do duzego pokoju i jeszcze troche i bedzie cycus glancus
![]() ![]() no i wybieralam meble z moja I. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
katunia - duzo zdrowka , szczescia i milosci!
![]() ![]()
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
A moja mama jak złożyła wypowiedzenie w cyfrze to jej zaproponowali za 50 zł ten optimum czy jakoś tak z multiroomem, plus 4 miechy hbo. Więc opłacalnie, bo oni mają u siebie a my u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja przyjaciolka miala w Tmobile i przeszla do pleya bo jej takie tragiczne oferty skladali ze awaria.. nie dosc ze umowa na 2 lata bez telefonu i malo minut to jeszcze abonament wiekszy niz to co w playu za mniejszy abonamen wiecej minut z telefonem.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a sluzace film lepszy?? ooo musze zobaczyc ![]() pit pro Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dzieki za widomosc poszukam na allego ![]() daj mi na maila i swoja jej jej jesli chce sprzedac prosze prosze prosze ![]() bedziemy kombinowac ![]() jesli cos jej sie spodoba bo kurde do jej slubu to ja osiwieje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Marta ta scena przed domem była w ogóle do
![]() ![]() A film "Służące" mnie urzekł, serio, pierwszy raz zdarzyło się, że film bardziej mi się podobał od książki. Ale zaszalałaś w tej ikei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Jak to się mówi-ostatni będą pierwszymi
![]() Dzień dobry! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
ja musze przeczytac ksiazke sluzace, jeszcze nie ruszylam, choc juz nawet mialam pozyczona z bilbioteki
![]() toscie mi pomogly z tymi szczoteczkami hahaha, ale mniej wiecej wiem, tylko tyle jest modeli ze wymiekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no zaszalalam jeszcze kilka rzeczy i bedzie si (choc urzadzanie trybem gospodarczym sprawilo ze jak juz wszystko skoncze to przyda sie odswiezyc sciany hahahahaha ![]() tez juz tu bylam ale... braklo mi weny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Guciu w sobote okolo 11.30 gdzies koło dworca? bo tam mnie przywiezie mąż znajomej a mam stamtąd busa o 14.10 i nie chce sie zapuszczać dalej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
Martucha pochwal sie zakupami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak ja szukałam sukienki to przymierzałam kilka krótkich - ale nie były najlepsze. Ale za to rok później jak moja przyjaciółka wychodziła za mąż to były tak piękne, koktajlowe, do tego cosik do włosów i oooo - rewelacja! ![]() Cytat:
![]() dzień dobry! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i w takim razie mohito malinowe kiedy indziej ![]() ![]() Witajcie walentynki! ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-02-14 o 08:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Coś takiego http://www.oralb.pl/selector/#/brush...onal-care-3000 (naciśnij strzałkę pod rysunkiem to będzie o jakim komplecik mi chodzi)
Cytat:
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-02-14 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
w zdjeciach wrzucialam fotki zakupow nie mam czasu nadrobic dalej
![]()
![]() |
#1611 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bede czekac ![]() my nie obchodzimy walentynek ale ze to nasz przlomowy rok i zmieniamy doslownie wszystko (chyba poza soba ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- oki dziekuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Z doświadczenia pracowego: jak się konczy umowa to zawsze należy napisać wypowiedzenie, bo jak nie napiszesz to Cię przejmują od przedłużania umowy, a jak wpłynie wypowiedzenie to dział utrzymania klienta, a oni duuuużo więcej mogą, trzeba tylko negocjować
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
2 tyg temu była kontrola dot. organizacji oddziałów przedszkolnych, a wczoraj to taka oceniająca pracę pani dyrektor, bo kończy jej się kadencja. Niby ją sprawdzali tylko, ale wiadomo, że nasze papiery czyt. dzienniki, plany miesięczne, plany pracy indywidualnej+ teczki z kartami pracy indyw,, diagnozy, arkusze obserwacji, protokoły etc musiały być zrobione na cacy. A kronika dodatkowo jako forma dokumentująca działalność placówki
Cytat:
Ta pierwsza kontrola mocno skupiła się na statucie, czy są wszystkie zapisy jak trzeba itd. resztę dokumentów też sprawdzała ale mniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Chyba się odkopałam z papierów.
![]() ![]() To się da ogarnąć jak się okazuje tylko trzeba nieco chcieć ![]() ![]() ![]() Bajusia trzymam kciuki za kontrolę!
#1617 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Marta - Ty używasz kosmetyków z serii true match l'oreal? Bo nie wiem czy ja mam jakąś tajemną siłę w rękach czy te opakowania są z takiego dziadowskiego plastiku? Bo już trzecie mi się połamało na łączeniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak apropo tunelu i światełka przypomniał mi się kawał: Pesymista, optymista i realista idą przez tunel. Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światła pociągu, Maszynista widzi trzech matołów na torach ![]() Do wyboru do koloru w zależności od sytuacji życiowej ![]() Skończyłam czytać "W ukryciu" Lisy Gardner, strasznie mnie wciągnęła Kryminał o dziewczynie która wraz z rodzicami ukrywała się podróżując od miasta do miasta, zmieniając nazwiska, szkoły, aż w koncu jej rodzice zmarli a ona nigdy nie wiedziała dlaczego się ukrywali. Ostatnim miejscem do którego się przeprowadzili było to, z którego pamiętała, że wyjechałam będąc kilkuletnią dziewczynką. Pewnego dnia w tym mieście na terenie opuszczonego szpitala psychiatrycznego odkrywają grób z kilkoma ciałami, a na jednym z nich jest medalion z jej prawdziwym imieniem i nazwiskiem.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-02-14 o 18:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
Cześć... co za dzień. Moja babcia się poślizgnęła i spadła ze schodów jak wychodziła z domu (mają wysoko), zabrała ją karetka. Zrobili prześwietlenie i zostawili w szpitalu. Czekam na wieści od moich rodziców co się stało dokładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | ||||
Zakorzenienie
|
a my bylismy na randce w naszej knajpe jadlam tort bezowy (z domowej bezy) z kremem mascarpone i malinami!!! a pan przy stoliku obok oswiadczyl sie pani i wszyscy bili brawo a ona plakala
cudownie bylo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
spoko spoko wyslalam jej twoja zobaczymy acz znalazla piekna papiliowa za 700 ![]() Cytat:
kosmetyki mam.. dokladnie to http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...ml%3B320%3B275 ale nie mam klopotow... zdrowka dla babci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.