Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sprawdzone produkty z Lidla cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-20, 00:30   #4089
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 3

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Dużo pieniędzy bym zaoszczędziła nie kupując słodyczy, które jestem w stanie zeżreć za jednym zamachem
Nie wiem, to, co można jeść "bezpiecznie" czyli np ryby, warzywa, przyzwoity nabiał też kosztuje i to sporo Nigdy w sumie nie patrzyłam na słodycze pod kątem kasy, tym bardziej, że jak piszecie, dobra czekolada w lidlu może kosztować 1,5 zł, to nie wychodzi najdrożej zasłodzić się A zjeść wartościowy posiłek to zazwyczaj już trochę więcej kosztuje..

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Widocznie ja też nie umiem W sumie dawno nie jadłem, a ta była naprawdę pyszna, choć nie tak jak surowe kakao. Pamiętam, że kiedy miałem okresy, że dużo się uczyłem to kupowałem 90% Wawela i też wsuwałem całą za jednym posiedzeniem. Najpewniej tak mi zostało z tamtych czasów
Tyle, że potem jadłem kolację: makrelę na ciemnym pieczywie z oliwą, jajkiem i orzechami. Do picia tylko zielona herbata. Matkę zawsze dziwił ten zestaw, a profesorów dziwiło, że potrafię pół książki wyrecytować bez zająknięcia
Ech, ta Twoja kolacyjka to bardzo wartościowa, karmiłeś mózg, to i efekty na egzaminach były
laisla jest offline Zgłoś do moderatora