2013-02-20, 09:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
Napisane przez Kasik_12
zwolniło się miejsce w dziale gdzie myślałam, że się znajdę po powrocie z macierzyńskiego i już rozmawiałam z kierownikiem i najprawdopodobniej tam wrócę wkrótce...mam czekać na telefon bo musi porozmawiać jeszcze z dyrektorem  praca biurowa niewielki kontakt z klientem, godziny też spoko w miarę  ( 1 tydzień pracy 8-15, 2 i 3 8-16, a ostatnie dni miesiąca od 8-18/20 ) tak się cieszę chyba od 1 marca już wrócę ...chociaż muszę czekać najpierw na telefon czy na 100 % wracam 
|
super trzymamy kciuki
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Jadł: ziemniaka, marchew, brokuła, makaron, jabłko, gruszkę, banana, chleb, pierś z indyka, łososia
Macie może pomysł co kupić na urodziny dla 24latka? Lubi książki, ale nie wiem w jakich gustuje Dep masz jakiś pomysł?
|
ja lubię bardzo Dana Browna
Cytat:
Napisane przez agunia82
O matko, co za KOSZMARNA noc za nami, padam na ryj!
Po 3 Luśka się obudziła więc wzięłam ją do karmienia a ona cała rozpalona. Mierzę temp - 39, no to szybko zapodałam pedicetamol i czekałam aż temp zacznie spadać. Koło 4 poszliśmy spać dalej, ale co z tego, skoro co godzinę Lu budziła się z rozdzierającym płaczem. Teraz jest ok, jest wesoła, bawi się, mam nadzieję, że to "tylko" zęby 
|
biedna Lu 
Cytat:
Napisane przez nitka_88
|
Sto lat
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
dzieki dziewczyny za wsparcie..
Linka widzisz ona mi nawet nie powiedziala ze maly chory tak bym w ogole nie jechala bylysmy tam jakas godzinke jak widac wystarczylo...
Blue no wlasnie bo nie mam sily sie nia zajmowac w glowie mi dudni teraz jej jeszcze tz ktory tez jest zdechly po tabletkach na rzucenie palenia ale jednak zawsze jest ale o 13 pojedzie do pracy a ja zostane z mala sama  koszmar.
Pahwao dawalas cos Jasiowi na kaszel?
|
ja dawałam flegamine baby i po kaszlu już nie ma śladu
Edytowane przez allebazi
Czas edycji: 2013-02-20 o 09:15
|
|
|